Wkadk

Hvordan til at sige nej til stoffer og alkohol

At "Just Say No" til og alkohol, skal man have en grund, og den grund må være, at der er flere, og produktive aktiviteter til fra. Det hjælper også at have et svar på jævnaldrende, der kan tilbyde disse stoffer til dig. Vær stærk, som nogle gange kan du nødt til at lyve om, hvor meget medicin du har haft den aften, fx: "Jeg har allerede haft alt for meget i aften" eller "Undskyld dude, betyder det ikke enig med mit bryst, jeg får virkelig dårlig astma ". Når faldende tilbuddet holde stærke, men rolig, hvis du bliver for slibende til forhandleren der kunne være konsekvenser for de er mest sandsynligt at fortolke dit tilbagegang anderledes end din mening. Husk, folk, der tilbyder dig narkotika, er mest sandsynligt på stoffer.

Steps

Hvordan til at sige nej til stoffer og alkohol. Indse, at misbruger narkotika kan føre til katastrofale begivenheder i folks liv.
Hvordan til at sige nej til stoffer og alkohol. Indse, at misbruger narkotika kan føre til katastrofale begivenheder i folks liv.
 1. 1
  Indse, at misbruger narkotika kan føre til katastrofale begivenheder i folks liv. Disse kan omfatte fængsel, hjemløshed, alvorlige medicinske problemer såsom en overproduktion af serotonin og endda død.
 2. 2
  Tænk over, hvad andre ting i livet, du kan opnå som aktiviteter, der er mere tilfredsstillende end narkotika. Måske investere i en karriere, eller øve et instrument. Narkotika kan ødelægge familiebånd, så bruge tid styrke obligationer med din familie og venner.
 3. 3
  Undersøg alle aktiviteter bredt, for at hjælpe dig opdage, hvad du virkelig ønsker fra en ny karriere. Tænk på de komplimenter modtaget fra at udnytte dine evner, frugterne af at forfølge en interessant karriere, eller hvor meget din nye fundet selvværd egentlig betyder for dig. Nedskriv dine mål og kryds hvert mål, som du nå det. Sæt ikke dine mål for højt, sørg for at de er rimelige, eller vil du bare sætte dig op for fiasko.
 4. 4
  Sammenlign resultaterne, langsigtede og kortsigtede, af din nye livsstil. Hvis du var at tage stoffer, vil resultaterne aldrig være så god.
 5. 5
  Indse, at nyde livet og forfølge nye interesser er mere tilfredsstillende og lettere (langsigtet alligevel) end misbruger narkotika.
 6. 6
  Forbered dig på lejligheder, hvor fremmede kan tilbyde medicin til dig. Det kunne være et gadehjørne eller en fest. Ved nu, bør du være i stand til at fortælle den person, hvorfor du vælger at afvise eller valgte ikke at deltage i, hvad de tilbyder. Hvis der i et øjebliks svaghed, du vælger at prøve stoffer igen, først, tænke det igennem meget nøje. For det andet, så sørg for du er i et sikkert miljø med mennesker, du elsker og tillid.
 7. 7
  Prøv at associere med folk, der ikke bruger narkotika, og undgå situationer, hvor de vil blive brugt og gives til dig. Prøv at fordybe sig i aktiviteter, der er lavet mere vanskelig på grund af lægemidler, såsom kørsel, taler i telefon, lære noget nyt eller jogging.
 8. 8
  Har en god ven, der kan tale med om enhver situation, hvor du bliver fristet til at tage stoffer. Dette vil hjælpe dig være mere ansvarlig, og det bør give dig positiv feedback fra nogen, der virkelig bekymrer sig om dig.
 9. 9
  Husk, at fremtiden er fuld af løfter og misbruger narkotika kan berøve dig disse smukke ting i livet.
 10. 10
  Kig på listen over personer, der er blevet ødelagt, endda dræbt ved narkotika. Bare fordi mange rockstjerner, skuespillere eller venner bruger dem ikke gøre dem køle, du skal tage dine egne beslutninger. For hver stjerne, der ser cool at tage stoffer, er der en der er på afvænning, eller er død.
 11. 11
  Tilgiv dig selv, hvis du føler, du har lavet en fejl ved at prøve stoffer. Hvis du ikke laver fejl i livet, hvordan vil du lære? Accepter dine fejl og ikke være hyklerisk, når man ser folk omkring dig gør de samme fejltagelser. De ting, der betyder noget, er hvad der ligger foran dig, ikke hvad der er i din fortid. [Lade fortiden bag sig]. Fortiden har lært dig en værdifuld lektie. At lære af dine fejl har gjort dig en stærkere person i dag.
 12. 12
  Bare sige nej. Sørg for at du er fast og stærk. Hvis du støder på som svage den person følger dig, vil hægte sig på.
 13. 13
  Gå væk. Prøv og mister dem, hvis det overhovedet er muligt. Find en overfyldt placering eller udseende for et sted du kan finde nogen ansvarlig og hæderlige. Hvis du er i skole, finde en lærer. Hvis du ikke er i skole, gå til trin 3..
 14. 14
  Fortæl en ​​voksen om det. Sørg for at du advare den rette person om mødet. Giv alle de oplysninger, du kan.
 15. 15
  Ring til politiet eller en autoritativ person. Dette trin er en til at tage, hvis dit møde er uden for en skole. Det er imidlertid vigtigt, at udføre trin 2, før du begynder at kalde politiet. Hvis de hører dig, kan de blive vred eller voldelig.
 16. 16
  Undgå yderligere møder. Du bør undgå den person, der tilbudt stoffer på alle omkostninger. Det ville også være tilrådeligt at undgå det sted, hvor du blev stødt.
 17. 17
  Skifte emne. eksempel: Nej tak, lader gå spille nogle baseball.
 18. 18
  Angiv en kendsgerning. eksempel: Nej tak! Mine forældre ville jorde mig for livet!

Tips

 • The Past. Du kan lykkes uanset hvad du har gjort i fortiden.
 • Erkend, at du kan oprette din egen "buzz" ved at bekymre sig om andre, og planlægning for din fremtid.
 • Tænk over hvad du kan lide at gøre mest..
 • Vær opmærksom på dine talenter og færdigheder. Skriv dine resultater ned, så du kan tænke på dem i tider med problemer. have håb.
 • Har viljestyrke og selvtillid at vide, at du ikke behøver medicin.
 • Nøje undersøge, hvad der har gjort du føler værdifulde i fortiden.
 • Bare husk, at NARKOTIKA er dårlige, siger det i dit hoved igen og igen og igen. Hvis du er i en klæbrig situation med en narkohandler forsøger at tilbyde eller overtale dig til at tage stoffer bare sige nej. Selv prøve stoffer én gang, eller bare have en lille smagsprøve, kan suge dig ind i det. Må ikke være slibemiddel. Bare sige nej i en ikke-truende måde.
 • Du kan aldrig se tilbage på et stof-misbruger episoden med den holdning, at det kommer til at holde dig tilbage eller forstyrre dine mål Tag ære i at være en perfektionist. Altid huske, hvordan du udnyttet dine færdigheder i fortiden og lære af det. Analyser dine evner og jobmuligheder.
 • Har aktiviteter og interesser, der ikke involverer narkotika.
 • Vær opmærksom på, at dit sind vil forsøge at handle ét afhængighed for en anden. Sommetider mennesker, der holder op cigaretter vil begynde mad, for eksempel. Sørg for at du ikke handle din afhængighed, som kun løser ét problem med en anden.
 • Du kunne starte en støttegruppe med dine stoffri venner.

Advarsler

 • Prøv ikke at sætte dig selv i situationer, hvor narkotika kan være involveret.
 • Hvis det er nødvendigt at søge lægelig rådgivning eller behandling faciliteter som tilbagetrækning fra narkotika kan være farlige eller endda livstruende.