Wkadk

Hvordan skal man behandle med en sarkastisk person,

Der er sarkastisk mennesker i verden, og prøv som du måske, kan du ikke gøre noget ved det, medmindre det er en, du holder af og ønsker at hjælpe. Du kan "prøve at uddanne dem, men hvis det ikke er en person tæt på dig, vil du bare ende med at ligne et fjols. Der er måder at hjælpe sarkastiske mennesker, men de har brug for at vide, at de er såre dig og ønsker at stoppe. Her er et par tips, du kan bruge til at forsøge at hjælpe med at beskytte dig selv fra sarkastiske mennesker, du er ligeglad med at hjælpe.

Steps

Hvordan skal man behandle med en sarkastisk person. Bemærk hvordan sarkastisk persons humør er.
Hvordan skal man behandle med en sarkastisk person. Bemærk hvordan sarkastisk persons humør er.
 1. 1
  Bemærk hvordan sarkastisk persons humør er. Sommetider folk bliver sarkastisk, når de er irriteret, bange, eller har en dårlig dag, og andre gange de gør det, når de er omgivet af mennesker.
 2. 2
  Vurdere "føler" af samtalen, bør du være i stand til at fortælle, hvis personen virkelig bliver sarkastisk, eller bare at sige de forkerte ting. Gør dette ved at være opmærksom på de emner, tone og kropssprog.
 3. 3
  Reager i en civil måde, selvom du tror, ​​de har fornærmet dig. Prøv at vende de ting, de har sagt, og drej den på dem, da det gør dem til at ligne de svage én. Hvis det er en person, du forsøger at hjælpe stoppe med at være en sårende sarkastisk person have en måde at lade dem vide.
 4. 4
  Gentage, hvad de siger til dig, hvis de løbende fornærme dig. Eller bedre endnu, bare gå væk.
 5. 5
  Falsk dumhed. De fleste sarkastiske kommentarer er, når det tages bogstaveligt, det modsatte af, hvad der er hensigten. Det er personens tone, der giver sarkasme væk. At være sarkastisk er ikke en masse sjov, hvis du nægter at anerkende dens eksistens. For eksempel:
  • Hvis en sarkastisk person siger: "Ja, jeg er sikker på at du ved alt om det," bare reagere ved at sige, "Åh, wow. Jeg er virkelig smigret over, at du tror det, men jeg faktisk stadig har en masse at lære. "
  • Hvis en sarkastisk person siger: "Alle ved, hvor verdensberømte franskmændene er for at være høflig til engelsktalende turister," du kan bare reagere ved at sige, "Really? Jeg ikke havde hørt det før, men jeg ser frem til at gå selv mere nu. "
  • Når nogen er sarkastisk simpelthen svare "Se dig næste tirsdag!" og gå væk.
  • Hvis nogen siger, "Dejlig én, Einstein," spørger dem: "Hvem er Einstein?" Hvis de reagerer: "Du, klog fyr," bliver meget berørt, og siger, "Men jeg er ikke Einstein. Er du sikker på det er, hvad du mente? Hvorfor ville du tror jeg er fysikeren Albert Einstein? Han døde for mange år siden, du kender. "
  • Det betyder ikke noget, hvis du ikke lyder ægte i din "dumhed", det vigtigste er at lade sarkastisk person, forstå, at du nægter at spille deres sårende spil. Alle joke beslutningstagere er flov, hvis de er nødt til at forklare det punkt i deres joke, og ved at foregive at være dum, er du tager det sjove ud af det.
  • Hvis nogen sarkastisk siger: "Jeg kan virkelig godt lide din nye frisure" svare tilbage i en endnu mere sarkastisk tone "Åh, jeg kan virkelig godt lide din nye frisure!" selv om de ikke har en ny frisure. Ved at fremhæve "din" tilbage på dem, du vil gøre dem spørgsmålstegn ved, om du er sarkastisk, eller om de rent faktisk har en ny frisure.
 6. 6
  Du kunne blot bare vende deres ord rundt. Når du handler som om de ikke bliver sarkastisk det bare gør dig til at ligne en taber. Ligesom ovenstående trin, gør det du ser dorky og ikke cool. Du kan bare tage det og grine. Eksempel: "Oh yeah jeg er sikker på du ved alt om det." Giv den tilbage til dem, der er en sarkastisk persons svaghed at tage det tilbage. De forventer at du tager det som en tøsedreng. Du kan sige, "Oh yeah, og du ved så meget om det for geni."

Tips

 • Genkende, når folk griner med dig, og når de griner ad dig.
 • Tone er afgørende, når du taler med disse mennesker, ikke lyder ophidsede eller du bare holde dem i gang.
 • Sarkastiske mennesker virkelig ligeglad, overhovedet. Prøv ikke at være den første til at fornærme, fordi de vil reagere med en bidsk comeback.
 • Der er to slags sarkastiske mennesker: dem der gør det for at være morsom, eller dem, der gør det, fordi de er i dårligt humør eller irriteret. Hold dig væk fra de irriterede dem.
 • Hvis du støder på den type, der er på udkig efter griner, ville det være rart at joke sammen og fortsætte sarkastiske samtale. Men kender grænserne.
 • Prøv at gøre det synes som om du er den kloge.
 • Nogle gange kan en person, der er ved at blive sarkastisk, er faktisk bange eller er i en situation, de ikke ved hvordan man skal håndtere, og dette er, hvordan de har lært at håndtere det. Prøv at erkende dette, før afskedige person, hvis de er en person, du holder af. Hvis det er en person, du er ligeglad, afskedige og huske de er den ene, der har brug for hjælp, og ikke dig.
 • Hvis du kender en bestemt person er sarkastisk, holde sig væk fra dem.
 • Hvis det er en du holder konfrontere dem, når du er både afslappet. Ikke en ven? Gå væk.
 • Nogle gange kan en person, der er sarkastisk er bare at have en dårlig dag, så prøv ikke at blive vred på dem, kan det bare gøre deres dag værre.

Advarsler

 • Hvis du misforstår sarkasme og den person forklarer, at de sjov, de var. Du må ikke tage det personligt.
 • Ikke alle er ude på at nedgøre dig eller at du føler dig dårligt. Ofte sarkasme bare kommer naturligt. Hvis en sarkastisk person har til at beskæftige sig med skinnende glade falske mennesker hele tiden, kan du se dem bliver irriteret. Generelt sarkastiske mennesker forsøger at være morsom... lære at håndtere det... ved at konfrontere dem en på én. Det er noget, de absolut ikke ønsker.
 • Du måske få knytnæveslag i ansigtet, hvis du forveksler "sjove" sarkastiske mennesker med de "vrede" dem.
 • Sarkasme bør ikke forveksles med almindeligt uhøflighed. "Jokes" om race, størrelse, farve, finansielle situationer og så videre bør ikke tages let på. Undgå denne person.