Wkadk

Sådan tiltrækker din knuse

Du kan lide en dreng ret? Men han viser ikke interesse? Nå, skal du følge disse trin, og du måske ikke finde dig selv single for længe!

Steps

Sådan tiltrækker din knuse. Husk, at fyrene ikke kan lide piger, der bærer gobs af make-up.
Sådan tiltrækker din knuse. Husk, at fyrene ikke kan lide piger, der bærer gobs af make-up.
 1. 1
  Husk, at fyrene ikke kan lide piger, der bærer gobs af make-up. Prøv at nedtone din skønhedsrutine om nødvendigt ved bære make-up sparsomt, og vise, at du interesserer dig for dit udseende ved at vaske dine tænder, hår og børste dine tænder 2x om dagen!
 2. 2
  Hvis han gør grin med dig eller griner, når nogen andre gør, kan det være et tegn på, at han ikke er vild med dig, eller at han bare ikke ønsker at virke uncool af sine venner. Uanset hvad, er denne fyr ikke værd at din tid, så prøv ikke at give ham nogen af ​​jeres.
 3. 3
  Kjole til at imponere. Og nej, det betyder ikke, provokerende tøj med pigerne hængende. Det betyder iført rene, strøget tøj, der viser din personlige stil!
 4. 4
  Guys lide piger med ren, nice ildelugtende hår. Så her er et lille trick: sætte dit hår i en hestehale, mens du tager et brusebad. Derefter tilstand og shampoo gennem slutningen af ​​hestehale og så når du er næsten færdig med bruser, tag hestehale.
 5. 5
  Du må ikke gøre nar af ham. At kalde ham en idiot ikke flirte. Det er at være dum. Hvis du er gennemsnitlig, kunne han føle sig såret og stoppe lide dig.
 6. 6
  Når du ser ham, skal du ikke skjule dine følelser for meget. Aldrig skule. Udgive sig for at være trist og venter på ham til at spørge hvad der er galt har og vil altid være, en mislykket forsøg. Fyre ikke tænke sådan. Han vil nok bare synes, du er vred og vil ikke ønsker at tale med dig. Hold en neutral ansigt eller smil.
 7. 7
  Altid være stille og rart at ham ikke flirtende og højt.
 8. 8
  Tal med ham! Sørg for at du kender ham som en ven. De bedste forhold starter ud som venskaber. Du skal vide ham godt nok til at sige hej til ham, når du ser ham. Hvo intet vover, intet vinder.
 9. 9
  Prøv at få hans nummer, når du har fulgt ovenstående råd. Nogle gange, sms'er er nemmere end at tale med fyre for nogle piger. På denne måde kan du tale med ham efter skole, og i weekenderne uden at have det store pause i mellem.
 10. 10
  Du må ikke ændre hver enkelt ting om dig bare for at få nogen til at kunne lide dig. De vil gerne dig for hvem du virkelig er, ikke hvem du ønsker at være.

Tips

 • Husk: du er awesome! Hvis en fyr ikke kan lide dig, det er hans problem. Tror ikke, at du er nødt til at blive en anden for at få den fyr af dine drømme. Hvis han virkelig er det værd, end han vil sætte pris på din ægte personlighed!
 • Prøv at snakke om noget, der interesserer ham, som om han har nogen kæledyr eller yngre søskende!
 • Hvis din ven kan lide ham også, bør du nok gå efter en anden til at undgå at miste hende!

Advarsler

 • Må ikke gøre op historier at imponere ham. Hvis du i sidste ende gør starte dating, han kunne finde ud af at du løj, og det ville ikke være godt.
 • Men hvis en fyr ikke kan lide dig (hvis det er indlysende), ikke skubbe det. Odds er, vil du komme på tværs som desperat, selv irriterende, og det er ikke en måde at bejle ham.