Wkadk

Hvordan man laver en gaffatape bogomslag

Glem dækker dine bøger med kedelige brune papirposer eller kontakt papir. Du kan oprette en gaffatape dækning for dine egne lærebøger, eller andre bøger, i din egen unikke stil! Hvis bøgerne er standard størrelse, kan du genbruge disse dæksler igen og igen. Her er hvordan...

Steps

Hvordan man laver en gaffatape bogomslag. Sammensæt "gaffatape stof", der er generøst større end dit mønster.
Hvordan man laver en gaffatape bogomslag. Sammensæt "gaffatape stof", der er generøst større end dit mønster.
 1. 1
  Lav et mønster. Flatten bogen så godt som du kan, og spore bogens omslag facon på nogle papir. Det er bedre at gøre mønsteret lidt større end for lille.
 2. 2
  . Klip mønsteret ud.
 3. 3
  Sammensæt "gaffatape stof", der er generøst større end dit mønster. Gør hver side en anden farve for lettere sporing.
  • Riv et stykke gaffatape længden af dit mønster.
  • Placer båndet, klæbende side op på en flad overflade. Rive en anden strimmel af tape og placere den i længderetningen oven på den første strimmel, således at kun halvdelen af ​​den klæbrige er dækket.
  • Vend "stof" over og fortsætte med at holde nye strips til de udsatte klæbrige områder af "stof", indtil du har et stykke gaffatape "stof" større end dit mønster. Du vil placere to strimler, nedad, hver gang du vende sider af "stof". Sørge for at overlappe kanterne lidt for at undgå at efterlade en klæbrig linje, der vil være i kontakt med din bog.
 4. 4
  Trace dit mønster på "klud", og skære det ud.
 5. 5
  Krølle klappen linje. det godt ned og folde det til at gøre den krølle.
 6. 6
  Placer to korte stykker tape til dækslet, som vist, klistrede side nedad. Efterlad et par inches går ud over kanten af ​​dækslet.
 7. 7
  Fold de to korte stykker tilbage mod dækslet, udsætter den klæbende side opad. Som du holde dem på plads, fold flappen langs folden og på enderne af de korte stykker tape. Tryk godt ned. Klappen skal nu oprette en lomme, der giver plads til et bogomslag til at blive indsat i klappen.
 8. 8
  Gentag i den anden flap.
 9. 9
  Placer en strimmel af tape langs den nederste kant, således at halvdelen af det er under låget og den anden halvdel ses, klæbende side op.
 10. 10
  Fold den klæbende side af strimlen over til dækning af den rå kant.
 11. 11
  Gentag for den øverste kant af dækslet.
 12. 12
  Snip klappen åbner igen på alle fire kanter.
 13. 13
  Skub dækslerne i deres lommer.
 14. 14
  Nyd din velbeskyttet bog!

Tips

 • Som en alternativ metode, din bog dække med et papir bogomslag, derefter holde gaffatape til papiret. Dette bruger mindre gaffatape og også holder eventuelt klæbemiddel ved et uheld kommer i kontakt med din bog.
 • Det kan hjælpe til at veje bogen ned natten med nogle tungere bøger til at hjælpe dækslet formen til bogen, så det forbliver lukket.
 • Praksis med en gammel bog først, hvis du rodet op.

Advarsler

 • Det gør rigtig ondt at skrælle gaffatape off af hud - lad være at få det på dig.
 • Peeling gaffatape ud af en bog vil beskadige bogen. Før du lægger låget på bogen sørge for der er ingen lim udsat for, medmindre det er din egen bog, og du ønsker, at gaffatape til at holde for evigt.

Ting du behøver

 • En bog
 • Gaffatape (dit valg af farve)
 • Papir