Wkadk

Sådan organisere en teenagers skab

Organisering et skab kan være svært, især når det er en teenager. Under en organiseret skab kan spare dig tid og give dig mere plads, fordi, mens din garderobe kan vokse, dit skab vil ikke. Hvis du gerne vil vide, hvordan at rengøre dit skab, så læs videre.

Steps

Sådan organisere en teenagers skab. Køb arrangørerne at sætte ting som og sko i.
Sådan organisere en teenagers skab. Køb arrangørerne at sætte ting som og sko i.
 1. 1
  Vurdere tøjet. Lav tre bunker: holde, donere og trash. Put tøj, der er for små i donere bunke, og smide de mølædte sweaters, der er uden reparation ud. Hvis din diskuterer, om noget skulle gå ind i beholde eller donere bunke, overveje, hvad du behøver at gøre for at gøre det bærbare. For eksempel, hvis en regnfrakke mangler en knap, og du har mistet den matchende knap gå til et håndværk butik og erstatte alle knapperne.
 2. 2
  Køb arrangørerne at sætte ting som og sko i klare plastkasser fungerer godt for sko,. Eller, hvis din datter er typen, der har sko og tasker, at "hører sammen", investere i et sæt hængende sweater hylder og sætte de matchende punge / sko sammen på hver hylde. Det handler om at blive organiseret.
 3. 3
  Sæt en til personlige rejseminder eller elementer. Ved at sætte i et par elementer, der gør dig til at smile, vil hele din dag og humør blive lysere! Derudover kan en lille memento giver inspiration til dit outfit!
 4. 4
  Stick et vaskeri hæmmer i skabet. Hvis hæmmer er i badeværelset ned hallen, bliver de beskidte tøj bare at samle sig på gulvet i soveværelset. Hvis du har en stor familie, er det en god ide at få din egen hæmmer, og blot tømme dit tøj ind i familiens hæmme når din hæmmer er fuld.
 5. 5
  Hæng dit tøj. Hvis du virkelig ønsker at være organiseret, farvekode dem. Gør grønne skjorter i én sektion, lilla i anden osv. For nederdele, der er særlige bøjler, der kan fastgøre på toppen, der er tilgængelige på ethvert apotek. Organiser tøj ved jeans, t-shirts, langærmede skjorter, nederdele og kjoler. Hvis du bor i et område, hvor klimaet ændrer sig dramatisk med årstiderne, organisere tøj efter sæson, og gemme off-season tøj i Space poser under sengen eller i garagen. En stor puffy parka i sommeren bare optager plads.
 6. 6
  Put en sko arrangør på bagsiden af døren for at holde skoene af gulvet. Du kan købe disse på en lokal Wal-Mart, Target, osv. Hvis du har skab døre på spor og ikke kan gøre dette, en multi-level skohylde på gulvet er nyttig til at organisere sko, der er slidte ofte. Sætte dem oftest bæres på øverste niveau. Med skoen arrangør på bagsiden af ​​døren, bør du sætte de sko, du slid oftest i øjenhøjde, så de er de første ting, du ser.
 7. 7
  Hold dit skab organiseret! Det kan være frustrerende eller forstyrrende mentalt at se en bunke af tøj æglæggende på gulvet i dit skab. Tro mig, når du begynder foldet eller hænge dem op, vil du føle som om du opnået noget, vil du føle stor! Men hvis du er en af ​​de dovne typer, overvejer at have en regel, når du er nødt til at folde tøj. For eksempel, hvis du 5 stykker tøj er på jorden nødt til at folde dem op. Samtidig bliver du mere ansvarlig!

Tips

 • Når det er organiseret, holde det organiseret!
 • Hvis du kender nogen, der er mindre eller yngre end dig, kan du give dem dit gamle tøj.
 • Hvis du har tøj, du ikke bære forny dem. Tag nogle saks eller perler eller andre stoffer for at gøre dem nye kreationer! Og det er en fantastisk måde at lave tøj ligne de er helt nye.
 • Hvis du har farverigt tøj forsøger at hænge den i dit skab det gør det ser fyldigere køligere og mere farverigt ikke kedeligt.
 • Hvis du er den slags person, der ikke kan lide at rense meget, tackle en anden del af skabet hver dag. For eksempel, Dag 1:. Slip af tøj, der er uønsket og for lille Dag 2: Få arrangørerne Dag 3: Sorter tøj mv.
 • Sæt en luftfrisker i skabet for at holde det lugte godt.
 • De fleste mennesker anbefale at smide tøj eller ting væk, som du ikke har slidt i et år. Dog bør teenagere være mere barsk i denne henseende, da mange ikke kan passe ind i den samme tøj år efter år. Derfor, hvis du ikke har slidt elementet, eller ikke kan huske at bære elementet i de sidste par måneder, donere det.

Advarsler

 • Altid rense ud et skab efter Værelset er ren. Ellers skabet vil gøre dit værelse endnu Messier, og det vil blive overvældende.
 • Billige sko arrangørerne gør efterår og pause. Invester i god kvalitet sko arrangørerne, men gøre nogle forskning, så du kan se, hvilken butik er at have et salg eller har den billigste par.
 • Hvis du er en mor eller far tænker, at du kommer til at overraske din teenager med en dejlig pæn organiseret closet, ikke spilder din tid! De vil højst sandsynligt sige "Hvorfor gik du i mit værelse?! Alt var under kontrol! Jeg vidste, hvor alt mit tøj og sko var! Hvor er mine sko?! Kom ud af mit værelse!" For en teenager at få organiseret og ophold organiseret, hjælper det, hvis de har nogle input i organisationen strategi. (Det hjælper også, hvis de rent faktisk ønsker ophold> for at få deres skab organiseret, men lad os ikke håbe på månen, vi skal?)

Ting du behøver

 • Luftfrisker
 • Shoe arrangør
 • Plakater, billeder og momentos
 • Hylder
 • Hamper
 • Stof, saks, perler, andre syning produkter
 • Eventuelle arrangørerne, der er nødvendige
 • God hjælpende hånd som en ven eller en forælder
 • Fri dag at afsætte til rengøring
 • Energi (fordi nogle toiletter kan få temmelig overvældende at rengøre)