Wkadk

Sådan starter en social klub

Lær at starte din egen social klub for at møde nye venner. Dette eksempel forklarer, hvordan man starter en skitsering klub for kunstnere, men kunne anvendes på andre typer af klubber samt (såsom læsning grupper, strikning grupper, eller hvad du tilfældigvis gerne)

Steps

Sådan starter en social klub. Har en hobby eller tema klar.
Sådan starter en social klub. Har en hobby eller tema klar.
 1. 1
  Har en hobby eller tema klar. Hvis tegningen er dine ting, og du vil møde flere kunstnere, der fungerer fint, men måske er der noget andet, du ville elske at prøve såsom at strikke tags eller iscenesættelse mærkelige 'happenings' omkring din by.
 2. 2
  De fleste klubber starter virkelig små, med en kerne gruppe venner. Har du har et par venner, der deler din interesse? Foreslå en tid og sted at hænge ud og gøre dine ting (uanset om det er skitsering, eller taler om en bog, eller hvad.
 3. 3
  Forudsat, at du havde alle det sjovt, oprette en anden gang til at mødes og gøre det samme. Prøv at gøre det næste møde en uge fra dengang, og foreslå, at dine venner invitere andre til at deltage.
 4. 4
  Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du starte en konto på en social networking site, såsom Friendster eller MySpace, Twitter eller Facebook. Find nye mennesker og introducere dig til dem. Fortæl dem om klubben og opfordre dem til det.
 5. 5
  Hvis du ønsker at udvide din klub endnu mere, overveje at starte en gruppe BBS-system, udstationering en annonce på Craigslist, at sætte op løbesedler, og gå til klubber med et lignende tema til »hovedbund 'folk til at tilslutte din gruppe.

Tips

 • Antages klubben er at få en anstændig mængde af mennesker der viser op, skal du sørge for at fortælle det til folk, som du inviterer (dvs. sige 'sidste gang vi havde en virkelig rart valgdeltagelse, vi overtog hele øverste etage af X coffeehouse') Folk er fascineret af ting, der er populære.
 • Den sociale tone af klubben bør afhænge af dine overordnede mål. Hvis du ønsker at møde en bred vifte af mennesker og øge numre, skal du sørge for at være venlige og hjælpsomme til novicer på området af interesse. Hvis du vil have den modsatte effekt, indstille en tone af eksklusivitet og gøre folk springe gennem tøndebånd at deltage.
 • Når det kommer til klubber, vil nogle komme og nogle vil gå, så det er vigtigt at holde møde nye mennesker til at invitere. Forudsat din klub er ikke dårligt, vil du få et par folk, som vil holde, og begynde at invitere deres venner, og så videre og så videre. Slående en balance mellem struktur og kreativ frihed i gruppen er nøglen: alt for mange regler, og folk vil ikke deltage, for få, og de tror, ​​at de ikke behøver at dukke op.
 • Jeg kan ikke understrege dette nok: Hold det let og afslappet. Må ikke bringe nogen hammeren til bang og annoncere starten af ​​mødet. Når invitere folk, så fortæl dem, at de folk, der allerede går er en rigtig sjov gruppe og tilskynde dem til at bringe deres egne venner også.
 • Sælg noget mad til medlemmerne for at gøre lidt flere penge for klubben!
 • Kaffebarer gør fantastiske mødesteder.

Advarsler

 • Må ikke nogensinde, aldrig jamre over det, hvis ikke en masse mennesker viser op. Aldrig tigge folk til at dukke op. Det vil kun have den modsatte virkning.
 • Må ikke få skuffet, hvis deltagelse ikke er høj. Bare koncentrere sig om at have en god tid med de mennesker, der er der.
 • Du kan have til at finde en større møde område, hvis klubben bliver alt for vellykket.
 • Forsøg ikke at gøre en masse klamt ting som at forsøge at nedsætte et udvalg eller nyhedsbrev for tidligt. At bureaukratisk nonsens skræmmer en masse mennesker væk. Husk, folk ønsker at have det sjovt!

Ting du behøver

 • I begyndelsen du har brug for en kernegruppe af 2 eller 3 venner, der er forpligtet til at deltage din klub hver uge. Hvis det ikke er muligt, så invitere et stort antal mennesker på én gang.
 • Være social og udadvendt, og har lyst til at møde nye mennesker