Wkadk

Sådan spørger en servitrice ud

Kenny Rogers mødte en sød servitrice på en diner, og derefter giftede sig med hende. Hvis du møder en servitrice, som du gerne vil tage ud på en date, så tøv ikke, fordi hun bare kunne være pigen af ​​dine drømme.

Steps

Sådan spørger en servitrice ud. Prøv at sidde ved et af bordene hun tjener.
Sådan spørger en servitrice ud. Prøv at sidde ved et af bordene hun tjener.
 1. 1
  Prøv at sidde ved et af bordene hun tjener. Da hun kommer over at tage din ordre kigge efter en ring til at se, om hun er gift, være høflig og venlig, men ikke nøjeregnende.
 2. 2
  Lad hende en tak note på en serviet. Sæt et nice tip inde i folden af ​​en serviet, men sørg for at pengene stikker ud. Sørg for at du får hende mærke spidsen, eller nogen anden kan samle det op.
 3. 3
  Sæt dig ved hendes bord et par gange mere, smilende og viser, at hun interesserer dig. Hvis hun nævner, at hendes skift slutter, bede hende om at sidde med dig til kaffe.
 4. 4
  Lad dit telefonnummer med dit tip, og en note siger, at du gerne vil tage hende ud til kaffe en dag.
 5. 5
  Forstå, at hvis du har været venlige, og har gjort alt det ovenstående, og hun synes ikke at gengælde, kan hun blive gift, eller dating. Må ikke skubbe det yderligere. Acceptere det, og gå videre.

Tips

 • Få at kende hende, og sørg for at hun kender dig! Servitricer er ramt på en masse, og mens de er altid venlige om det, de sandsynligvis vil gøre dig ned, hvis de ikke kender dig godt.
 • Må ikke stå op og gå hen til hende, og det kan blive akavet, som hun kan gå for at flytte én måde på samme tid som du gør, og du vil blive hængende i gangen.
 • Efterlad dit nummer på en £ 20 note, eller inkludere det i en note, du har skrevet på en serviet. Hvis dette ikke virker, kan du spare dig selv fra potentiel forlegenhed, og hvis den gør, kan hun give dig et opkald. Det fører ikke til du giftes.
 • Prøv at være klog. Hun har talt om vejret hele dagen. Prøv at tale om noget, du mener kan være virkelig interessant.
 • Når du skriver en note til hende, brug en ren serviet.

Advarsler

 • Aldrig kræve al hendes opmærksomhed. Indse hun arbejder og tjene til livets ophold. Hvis du hele tiden forsøger at få hendes opmærksomhed, hun vil hurtigt få irriteret, fordi hun formentlig er at komme i problemer for ikke at gøre sit job.
 • Prøv ikke at virke som en stalker. Hvis du altid spise ved samme bord og altid smile til hende, kan hun blive creeped ud. Må ikke bare smile og blinke, tale til hende og tage en interesse i hende.
 • Altid huske, at hun arbejder som servitrice, og hun vil blive "ramt", mens på arbejde, handler ikke jaloux, hvis hun kan lide dig, så hun vil bare smile og fortsætte.
 • Hun vil sandsynligvis ikke ønsker at spise på den restaurant, hvor hun arbejder, eller en lignende. Tag hende til en anden restaurant, og måske en dejlig film.
 • Tip såvel som du har råd til. Omkring 85% af, hvad servitricer gør i tips, vil hun være langt mere imponeret med dig, hvis du er sikker, venlige, interesserede og tip godt, end hvis du er selvsikker, venlig, interesseret, men billige.
 • Må ikke gøre suggestive fagter eller seksuelle kommentarer, især hvis du arbejder sammen.
 • Som med alle dating rådgivning, hvis hun ikke byde dine fremskridt kan det være tid til at stoppe.
 • Indse og erkende, at hun kan være meget travlt på arbejdet. Dette er en god måde at se hende ud af arbejdet... sige noget i retning af "Jeg er klar over det er meget travlt her for dig. Kan jeg møde dig til en kop kaffe uden for arbejdspladsen?" Altid sætte en dato, når beder hende ud. Aldrig forlade det åbne. Ligesom, "Hey, jeg kender din arbejdstid i aften, men du bør absolut gå til en drink med mig denne lørdag, eller rent faktisk, hvad der ville være en god dag for dig?"