Wkadk

Sådan spørger en dame ud, hvis du er genert

Hvis du er genert, her er nogle skridt til at følge for at spørge en pige ud.

Steps

Sådan spørger en dame ud, hvis du er genert. Husk, at en masse piger, selv om de er smukke, har meget lavt selvværd.
Sådan spørger en dame ud, hvis du er genert. Husk, at en masse piger, selv om de er smukke, har meget lavt selvværd.
 1. 1
  Husk, at en masse piger, selv om de er smukke, har meget lavt selvværd. Piger over-analysere måde mere end fyre, og kan tage selv de mindste ting på en dårlig måde. Hvis du er genert, bare huske, at enhver pige vil blive smigret blot ved du vise interesse.
 2. 2
  Flirt med hende en lille smule. Hvis du har lyst til at flirte ikke er din stærkeste punkt, ikke sved det. Bare sørg for at hun i det mindste har en chance for at indse, at du kunne være interesseret i hende, før du spørger hende ud. Det er en stor ting at have nogen spørge dig ud, men hvis du ikke har nogen anelse om de kan lide dig, det er endnu mere af en overraskelse. Selv særlig opmærksomhed og taler til hende mere kan introducere ideen til hende. En masse af pigerne er virkelig genert, og de til tider vil aldrig fortælle dig, hvis de kan lide dig. Så nogle gange, er du nødt til at være den ene til at nærme sig dem.
 3. 3
  Find en god tid og sted til at spørge hende ud. Over telefonen er god, men undgå e-mail eller sms, som er for upersonlig. Casual er den bedste vej at gå. Siger, "Hey, ønsker at gøre noget senere?" er langt bedre end oplysninger om, hvad du har nøje planlagt ud.
 4. 4
  Vær selvsikker. Medmindre pigen undgår dig, hun sandsynligvis ikke noget imod dig, selvom hun ikke ligefrem som dig. Piger bliver undervist i samfundet at være rart. Hvis hun siger noget lignende, "Åh, jeg er virkelig ked af, jeg skulle ud med venner, at natten," ikke blive afskrækket. Spørg kun én gang igen. Hvis hun giver endnu en undskyldning, spørge, om hun kan gøre det en anden gang, hvis hun ikke kan, hun er ikke interesseret.
  • Selv hvis du ikke er sikker, handle som du er. Piger elsker åleglat fyre. Må ikke piske en, "Hey Sexy, ville jeg elske at få middag med dig denne fredag," men være sikker på dig selv. Nervøse fyre er ikke cool. Hvis du er nervøs, og synes, det er en god idé (du er den bedste dommer i den situation), fortælle hende, at du er en lille smule nervøs.
 5. 5
  Undgå at have en ven med dig. Det er næsten altid gør hende nervøs. En masse piger vil synes du er temmelig cool for at være i stand til at tale til dem i private, ved dig selv.
 6. 6
  Undgå at have sine venner der. Det vil gøre dig nervøs. Få hende selv. Hverve dine venner til at distrahere hendes gruppe, eller finde ud af en tid, hvor hun er alene.
 7. 7
  Bare gør det! Det er alt du skal gøre. Bare hoppe ind i det. Hvis du kan lide en pige, og hun kan lide dig tilbage bare spørge hende. Hvis du tøver du måske aldrig opbygge tilstrækkelig tillid igen. Du vil aldrig vide, hvis du ikke prøver.
 8. 8
  Undgå tunge komplimenter. Det er okay at sige, at du er nervøs, men siger ikke noget for stærk, ligesom, "Jeg er så nervøs, fordi ingen pige så smuk er gået ud med mig før. Det vil gøre hende til at føle underligt. Kommer alt for stærk på den første date er en stor no-no. Selv hvis hun kan lide dig, vil hun føle sig lidt ellevild.

Tips

 • Du har sandsynligvis vil have nogen, der vil give dig tips og tillid, som en anden ven, selv om de er din modsatte køn. Nogle gange er det endnu bedre at have det modsatte køn at hjælpe dig. * Hvis du spørger hende ud og hun ikke kan lide dig, så du aldrig har haft en chance for at begynde med. Det er derfor, du skal finde ud af lidt om hende, måske starte prøver bare at være venner.
 • Kig efter hints hun kan give, at hun kan lide dig. Ligesom hvis hun twirls hendes hår, eller smiler meget, nogle gange hun selv giver dig 'øjet' du ved, hvad der ser er, hvis hun giver det til dig, det er alt flirte.
 • Være modne til at vise hende, at du holder. Være sjovt, venlige, men alvorlige på samme tid. Når beder, ikke kommer alt for stærkt. Men du kan bare fortælle hende, at du kan lide hende.

Advarsler

 • Fortæl hende selv. Hvis du har en ven gøre det for dig, vil du synes som en kujon. Hvis du bare ikke kan komme op tillid til at fortælle hende, lad hende en note, og i det mindste gøre det selv.
 • Må ikke tanker om en pige, vil du sandsynligvis blive deprimeret, hvis hun vender dig ned.
 • Være selvsikker, ikke ned igen og kylling ud.