Wkadk

Hvordan til at bede en veninde ud på en date

Har du en kvindelig ven, som du ønsker at blive mere end en ven? Her er hvordan at spørge hende ud på en date uden at ødelægge dit venskab (eller dit ego).

Steps

Hvordan til at bede en veninde ud på en date. Kig efter signaler om, at hun kan lide dig.
Hvordan til at bede en veninde ud på en date. Kig efter signaler om, at hun kan lide dig.
 1. 1
  Kig efter signaler om, at hun kan lide dig. Lær at læse hendes kropssprog. Er hendes hengivenhed mod dig broderlig eller potentielt romantisk? Er hun flirter kun med dig eller gør hun flirte med alle? Er hun interesseret i en anden fyr?
 2. 2
  Find ud af, hvad hendes interesser er. Du har en bedre chance for at udføre en dato, hvis du inviterer hende til en aktivitet eller et arrangement, som du allerede ved, hun er interesseret i. Det er også viser hende, at du er interesseret i hende som person.
 3. 3
  Gøre hende en cd. Vælg nogle af hendes yndlingssange eller inkludere en, der lader hende vide, hvordan du føler om hende. Det er en billig og nem måde at lade hende vide, at du pleje.
 4. 4
  Vent på det rette øjeblik. Det skal være, når du to er alene og føle sig godt tilpas og afslappet. Du kan glide det ind i en samtale henkastet. Foreslå legende, at du kan være hendes date for natten og vise hende, hvordan en rigtig mand behandler en kvinde.
  • Du bør ideelt set spørge hende ud i person, men over telefonen er også en acceptabel løsning. Ikke spørge nogen ud via e-mail eller Facebook.
  • Hvis du spørger hende ud på en date i person, tage tid til at se godt ud. Du behøver ikke at blive pyntet i jakkesæt og slips, men du skal ikke spørge hende ud i dit gym tøj enten. Du har en bedre chance for at få en dato, hvis man ser præsentabel.
 5. 5
  Være klar. Uanset om du foreslå en tur i biografen eller tilbyde at, hun måske fejlfortolker dit spørgsmål så bare en venlig gestus. Igen, gør det klart, at dette er en dato.

Tips

 • Spørg hende alene. Hun kan føle sig utilpas og flov, hvis hendes venner er rundt. Der kan forårsage hende bare for at sige nej, uanset hvordan hun føler.
 • Ros hende på hendes latter, smil eller udseende. Men du behøver ikke gøre det, hvis det ikke er sandt.
 • Alt for mange mennesker bliver fanget i at spørge en pige ud den "rigtige" måde. Bare slappe af og gøre det.
 • Selv hvis hun siger nej, kan det faktum, at du spurgte få hende tænke på de romantiske muligheder mellem jer to. Må ikke holde ud håb for fremtiden!
 • Så igen, skal du ikke tage det alt for langsomt. Hvis hun siger hun kan lide dig, og du fortalte hende, at du kan lide hende, så spørg hende ud! Må ikke vente for længe, ​​fordi det kan være en stor turn-off. Det kan gøre hende til at tro, at du ikke er sikker nok til at tale med en pige.
 • Være velplejet og ren. Lugt behageligt, men ikke overdrevent duftende. Det er et kæmpe turn off for de fleste piger.
 • Undersøgelse datoer er mindre ubehageligt og en god undskyldning for at komme sammen, især hvis hun har været droppe hints omkring svigtende et emne eller bare har problemer i klassen.
 • Tag det langsomt. Du ønsker ikke at spørge hende ud efter at kende hende i tre dage. Kærlighed ved første blik ikke altid virker begge veje.
 • Hvis du skal ringe til hende og normalt ser hende i løbet af dagen, siger noget lignende, "Jeg vil gerne spørge dig tidligere, men jeg kunne ikke se dig hele dagen." Sørg for at du faktisk ikke se hende meget, at dagen.

Advarsler

 • Vær forberedt på afvisning. Det sker for alle. Det vil se meget godt på dine vegne, hvis du tager det roligt uden brister i gråd eller blive vred. Hun sandsynligvis allerede føler sig dårligt om at vende dig ned.
 • Må ikke handle som en helt anden person, fordi du er på en dato, Husk, at hun indvilligede i at gå ud med dig for, hvem du er, og ikke den person, du foregiver at være.
 • Vær ærlig overfor dig selv, hvis hun har været at sende signaler om, at hun ikke er interesseret.
 • Må ikke prale om noget, du har gjort for nylig. Det kan gøre dig til at lyde umoden.
 • Aldrig føre hende på. Taktfuldt fortælle hende det samme, hvis du finder du ikke længere er interesseret i hende. Hvis du føre hende, piger er temmelig god om at gætte. Det vil ikke gå glat, hvis hun ikke finde ud af, at du var førende hende (og odds er, at hun vil).