Wkadk

Hvordan til at bede en kollega på en dato

Så du er ud af college i arbejdsmiljøet verden, og du finde dig selv interesseret i nogen arbejder omkring dig. Hvordan kan du få en date med dem?

Steps

Hvordan til at bede en kollega på en dato. Tænk grundigt over dit job.
Hvordan til at bede en kollega på en dato. Tænk grundigt over dit job.
 1. 1
  Tænk grundigt over dit job. En mislykket arbejdspladsen romance kan have alvorlige negative virkninger på dit arbejde. Gå ikke ind i denne let.
 2. 2
  Er den person din overlegne? Hvis ja, glem derefter om det. Det er næsten universel politik for foresatte ikke til dato deres underordnede. Selv hvis din chef er interesseret i dig, hvis de er ansvarlige, de vil aldrig gå ud med dig. Hvis de ikke er, kan du forvente at se dem mister deres job, og at du skal være "mærket" (på en dårlig måde) eller decideret fyret så godt. Uanset hvad, vil det ende dårligt for jer begge. Hvis hun har myndighed over du ikke gøre personlige forskud til snart. Check for gunstige indikationer for dig såsom over venlighed, kropssprog, et smil til dig, hendes ægteskabelige status.
 3. 3
  Er hun lide dig? Være meget ærlig med dig selv, når det kommer til dette spørgsmål. Er hun nogensinde kommer over til dit skrivebord til at chatte? Hvis ikke, så en dato er bedst ikke forfulgt. Vær meget omhyggelig med at skelne professionel høflighed og venlighed til romantisk interesse. Hun kan være interesseret i dig og spiller hårdt for at få, være meget forsigtige og opmærksomme. For kærlighed og personlige relationer kvinder kan ikke altid fortælle sandheden, såsom hendes ønske om kammeratskab sammen med en mand. Må ikke afsløre dine problemer, fejl og svagheder til hende eller nogen anden, sådanne oplysninger må kun gives på et behov for at vide grundlag. Hvis nogen problemer eller anden måde dukker op, minimere negativitet og bringe det op og ud af sindet med en løsning.
 4. 4
  Okay, så vi har konstateret, at du kan lide hende, og hun kan lide dig. Tid til at spørge hende ud. Husk hendes interesser og udvælge en god første date: middag, en film, en koncert, en sportsbegivenhed, osv. Du ønsker det skal være netop de to af dig, men uanset hvad du gør, gør det til at lyde afslappet og tvetydig. En anden idé er at bede hende om at kaffe eller dessert efter en aften arbejdsfunktion. Sørg for at du ikke gør dette foran alle andre kollegaer.
 5. 5
  Hvis hun siger "nej", give op. Det er ikke det værd. Hold alle dine fremtidige interaktioner business-relateret. Hvis du er interesseret, forfølge snarest muligt, og hvis ikke er muligt at gøre en ren (komplet) break til det bedre.

Tips

 • Det er normalt en god idé at holde arbejds-pladsen romancer mellem jer to. Må ikke vise en masse af hengivenhed over for hinanden på arbejdet, da dette vil gøre dine kolleger ubehageligt.
 • Hold alt hvad der sker på kontoret helt G-rated.
 • Sørg for, at de er det værd.
 • Kend dit firma politik om arbejdspladsen dating og følg den til tee.

Advarsler

 • Må ikke bruge virksomhedens e-mail! Hvis det er overvåget, eller hvis du bliver fanget, vil du blive fyret. Det kan bruges som bevis mod dig i en seksuel chikane sag.
 • Det er nogle gange imod selskabets politik til dato nogen, du arbejder med. Normalt er det kun for tilsynsmyndighederne og deres underordnede, men sørg for du kender din firmapolitik inde og ude, og at du følger det til tee, eller du kan blive fyret. Den politik bør ikke være en undskyldning for ikke at lide og dato dig, prøv personlig kommunikation efter arbejdsdagen eller efter jobbet er udført.
 • Hvis du fejlfortolker "signaler" eller uhensigtsmæssig, kan du blive sagsøgt for sexchikane.
 • Hvis dit forhold gør andre, der arbejder omkring dig utilpas, kan de klage til ledelsen om dit forhold. Selv om det ikke er imod politik altid handler helt professionel og helt "G-rated", mens på kontoret, selvom du tror, ​​ingen bekymrer sig. Better safe than sorry!
 • Hvis dine medarbejdere er nysgerrige, indblanding, Gossips (som de mest sandsynlige er) vil du nødt til at holde din arbejdsplads romance / affæren »TOP SECRET", som kan tilføje spænding og mere fare for mix.
 • Vær forberedt på potentialet i bagholdsangreb, misundelige, to-faced medarbejdere, som vil sprede rygter og sladder at såre og ydmyge dig.
 • Må ikke overveje et forretningsmøde eller professionelle møde som en dato, hun er der til andre formål, end du: holde erhvervslivet og personlig kommunikation adskilt. Personlige fremskridt fungerer bedst uden de forpligtelser, distraktioner, relationer, protokoller, information på arbejdspladsen. En kvinde reagerer mest positivt, når hun er den eneste kvinde på det sted, især hvis hun er i sit eget hjem.