Wkadk

Hvordan til at spørge en pige ud platonisk


Du ønsker at spørge en pige ud, men du vil ikke have hende til at have forventninger af enhver form for intime forhold. Du er ikke på udkig efter en kæreste, bare for at hænge som venner. Følg disse enkle trin, og det bør ikke være noget problem.

Steps

Hvordan til at spørge en pige ud platonisk. Overvej, hvor tæt du er med denne ven.
Hvordan til at spørge en pige ud platonisk. Overvej, hvor tæt du er med denne ven.
 1. 1
  Overvej, hvor tæt du er med denne ven. I tilfælde af du er nære venner med hende, bare spørg hende henkastet. For eksempel, "Vil du hænge ud med mig på (begivenhed)?"
 2. 2
  Gør det klart, at du kun går som venner på en pæn måde, såsom "hey, (navn), er vi bare gå til dans som venner, okay?" Eller noget lignende til det. Sørg for at fortælle hende denne ret efter du spørger hende, om hun siger ja. Du ønsker at undgå at give hende en chance for at begynde at tænke på jer to som mere end venner for ikke at såre nogen af ​​jer.
 3. 3
  Vær dig selv. Hun vil helt sikkert sige nej, hvis du handler stak op eller umoden.
 4. 4
  Kald hende op og sige dine venner, så og så er optaget derefter spørge, om shes travlt med noget og har en generel samtale og derefter spørge, om hun ønsker at bare hænge ud.
 5. 5
  Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Hvis du vil have et platonisk forhold bringe hende til et offentligt sted (park, tennisbaner, uden butikker, etc...) en film eller en middag bare staver ordet ud DATE.
 6. 6
  Tal om skole, familie, venner noget andet udover relationer. Når en fyr spørger om relationer betyder det at han er interesseret om hendes og piger kan ikke læse tanker, så hun vil antage du ønsker en slags forhold med hende.
 7. 7
  Kropssprog. Poking, rode rundt og legende narrestreger er stor for bare sjov omkring. Denne type røre ikke forførende eller seksuel.
 8. 8
  Ved slutningen af din dag fortælle hende, at du er nødt til at invitere dine venner næste gang, så de alle kunne have det sjovt så godt. Et knus er fint, men ikke kysse. Det giver pigerne det forkerte budskab på en stor måde.

Tips

 • Når du spørger hende ud på en venlig måde, sørg for at det er venlige og ikke akavet.
 • En god idé ville være at invitere andre mennesker langs så det er ikke bare dig og hende.
 • På en dans, nærme sig pigen. Smile og sige, "Hey, vil du danse?" Tag hende om en dans, og efterlade på en god note. Det er så nemt er det!
 • Også, hvis du ønsker at være hendes ven, prøv at tilføje hende på en social networking site som Tumblr eller Facebook. Det etablerer dig som en venlig person ret off the bat, og de fleste piger vil ikke skrue ned en ven invitation.

Advarsler

 • Sørg for at du forklare hende du bare ønsker at forblive venner. Normalt vil hun forstå, selv om hun kunne være en smule skuffet. Vær sikker på at gøre dette i en slags, nede-på-jorden måde, at tage noget du ved om hendes følelser i betragtning.
 • Hun kunne stadig tror, ​​at du beder hende ud. Hvis du kender hende, og er gode venner med hende, så prøv at finde en måde at komme igennem til hende uden at såre hende eller dig selv.