Wkadk

Sådan at bede en pige i skolen

Lad os se det i øjnene, kan det virke som en skræmmende opgave at spørge den pige, du kan lide ud på en date. Indsamling modet til at gå op til hende og spørge, om hun gerne vil slutte sig til dig for noget.

Steps

Sådan at bede en pige i skolen. Hvis hun siger "Jeg vil tænke over det.".
Sådan at bede en pige i skolen. Hvis hun siger "Jeg vil tænke over det.".
 1. 1
  Etablere et forhold. Men ikke overdrive det, som tænker ven-med-fordele forhold. Start med at spørge hende om noget at spille på, ligesom hvis du er i hendes klasse, bede hende om en blyant eller viskelæder. Også du ikke ønsker at haste det. Hvis hun er lidt interesseret, kan hun spille omkring, drille dig for det. Må ikke bekymre dig, det er ikke, at hun ikke kan lide dig.
 2. 2
  Ros hende. Brug din hjerne. Noget du virkelig vil, kan du kompliment på. Må ikke blot sige noget, bare af hensyn til at sige det. Gør hende føle sig godt om sig selv.
 3. 3
  Start et boldspil. Nej, ikke bogstaveligt talt! Være lidt langt væk og se på hende, beundrer hende. Hun vil fange dit blik og se på dig. Kig væk pludselig men holde øje med hende ser tilbage på dig. Hvis hun er, stå op og gå forbi hende, eventuelt at give hende et lille smil, som du går.
 4. 4
  Chat med hende. Spørg hende, om hun har nogen kæledyr og finde ud af nogle interessante ting. Sørge for hun kender dig ud og ind så godt.
 5. 5
  Bare vær dig selv. Hvis du prøver at være en anden, og hvis der er nogle lækage eller du får busted, vil du sandsynligvis få hende til at føle som om du er falske.
 6. 6
  Flyt tættere. Kig ind i hendes øjne, ser fortabt i hendes verden til en anden. Gør hende med at få den idé, at du kan lide hende. Fortsæt derefter at kigge drømmende ind i hendes vidunderlige øjne, og fortælle hende, hvad du elsker ved hende.
 7. 7
  Ask. Når tiden kommer til at spørge hende ud, vent på belejligt tidspunkt. Stol på dine instinkter, og de vil fortælle dig, når tiden er inde. Det er nok bedst ikke at gøre det foran hendes venner eller foran dine venner. Det er nemmere for jer begge, hvis du er alene. Alt du skal gøre er at gå op og bede hende om at gå ud med dig på en sikker måde. Du får point for at prøve.
  • Spørg hende direkte ud i person. Må ikke sende en anden til at gøre det, email / tekst hende, eller endda gøre det over telefonen. Bede en person på en dato skal være personligt, bør du gøre det selv, personligt. Gør det nogen anden måde vil vise, at du mangler selvtillid, og mens hun stadig kan sige ja, vil hun være en masse mindre imponeret.
 8. 8
  Vær selvsikker. Men ikke kæphøj. Forskellen er der, og meget mærkbar for piger. Lave vittigheder og være selvsikker, kvinder elsker det, når mænd gør dem grine.
 9. 9
  Være indsigtsfulde. Hvis du ser nogen ansigtsudtryk, ligesom et øje rejse, så sørg for du siger, "det er okay, hvis du siger nej."
 10. 10
  Hvis hun siger nej. Blot tilbage fra for en stund, forlade hende til at køle ned, men ikke opgive håbet helt. Nogle piger kan lide det, hvis du prøver igen.
 11. 11
  Hvis hun siger "Jeg vil tænke over det." Det er ikke et godt tegn, selv om hun kunne bare være nervøs, eller fanget i det øjeblik, og hun er omhyggelig med ikke at lave en dum fejl. Må ikke bug hende om det, så lad det gå et par dage - hvis hun ikke bringe det op igen, det er et nej.
 12. 12
  Må ikke spørge hende ud som en dare. Eller som en joke - det kan virkelig ondt en piges følelser. Vær sikker på at du gør det, fordi du vil, hvis du ikke du virkelig kunne blive kendt som en idiot.
 13. 13
  Dette er den vigtigste regel. Husk altid at gøre et godt indtryk på hende, når du spørger hende ud af det er store bonuspoint og aldrig stirre på jorden se hende i øjnene, hvis din genert hvisken det i hendes øre, men aldrig være for genert.

Tips

 • Må ikke sende en anden til at gøre det for dig. Hvis pigen kan lide dig, hun ville helt sikkert ikke have en anden til at spørge hende ud.
 • Gøre lidt arbejde og finde ud af, om hun kan lide en anden
 • Sørg for at din ånde lugter godt.
 • Vær dig selv!
 • Find ud af, hvad hun kan lide, så du har noget at snakke om, at du er sikker på at hun vil kunne lide.
 • Vær afslappet. Bær nogle afslappet tøj, men ikke bære dit bedste tøj på en første date eller hun vil synes, du forsøger alt for hårdt.
 • Vær sikker. Der er intet værre end at gå ud med nogen, hvem du er ikke sikker på om.
 • Det kan være akavet for dig, hvis du starter med at spørge, om hun kan lide nogen, fordi hun ikke nødvendigvis vil sige, at hun kan lide dig ud af forlegenhed.
 • Forsøg ikke at gøre det online.
 • Sørg for at du ikke goof når du beder den pige, du virkelig gerne gå ud med dig.
 • Prøv ikke at stirre.

Advarsler

 • Hvis du ønsker at stille en pige ud til en dans, diskotek osv og hun siger nej, ikke umiddelbart gå ud og bede en anden ud. Dette vil sænke dine sociale niveauer, og piger vil ikke ønsker at gå ud med dig, fordi de vil synes du er desperate.
 • Må ikke vente for evigt, ventede på hende til at sige ja. Bare gå videre til en anden, der kan lide dig tilbage!
 • Hvis en anden fyr begynder at tale til hende ikke gå væk eller vis jalousi.
 • Må ikke være uhyggeligt, stille spørgsmål. Hvis du får for personlige, vil en pige lukke op som en musling.
 • Hvis hun gør sige nej, ikke gør hende til at føle sig skyldig.
 • Må ikke spørge hende foran venner, især hvis hun er genert.
 • Må ikke bare gå op til hende og spørge hende, om hun kan lide dig.
 • Sige, at du kan lide hende, der vil gøre hende føle sig godt om sig selv, men ikke gør det som starten på en samtale.
 • Spørg ikke super invasive spørgsmål om hende. Være rart, ikke en stalker.
 • Må ikke fortælle verden, hvis hun ikke er klar. Hun kunne have nogle ting, hun har at binde op først.
 • Langsomt tale med hende mere og mere i en helt afslappet måde, før at spørge hende ud.