Wkadk

Hvordan til at handle som en prinsesse

Fungerende som en prinsesse tager lidt at vænne sig til, men det kan gøres. Tænk: Rigdom, pragt, smukke tøj, paladser, fantastiske kommunikationsevner, venlighed over for andre og en evne til at charme, og folk. Opfører den måde, at en rigtig prinsesse ville betyde at være, elskværdig og velgørende. Overvej Prinsesse Diana eller prinsesse Mary Danmark. Disse damer ikke indbegrebet piger spankulerer rundt handle mere overlegen end nogen anden. Disse raffinerede damer bekymrer sig om deres fag, ikke objektivere nogen og køre massive husstande med dygtighed og nøjagtighed en skarp. Hvis du virkelig ønsker at handle som en prinsesse, er du nødt til at være smart og elegant. Tror du kan gøre dette? Nå, lad os prøve!

Steps

Hvordan til at handle som en prinsesse. Være nådig, høflig og tålmodig.
Hvordan til at handle som en prinsesse. Være nådig, høflig og tålmodig.
 1. 1
  Være nådig, høflig og tålmodig. Du altid ønsker at høre, hvad alle, du møder har at sige. Dine manerer og medfødte sans for raffinement er, hvad adskille dig fra "nye penge".
 2. 2
  Kjole elegant og med raffinement. Ganske selvindlysende. Intet tarvelige, overdrevent afslørende eller uhensigtsmæssigt. Hatte, pasteller og familie juveler er alle gode. Vælg en lokal designer og forkæmper dem. Shop etisk.
 3. 3
  Indstil en tendens. Foretag andre ønsker at klæde sig som dig og være som om du bare ved at være en uafhængig, elegant og fornuftig person. Kend dit eget sind, og holde fast i dine principper, samtidig med andres meninger.
 4. 4
  Være velplejet. Daglige hygiejne er et must, men der er ingen grund til at være lidt madam og behandle skader på dit kreditkort som en elefant i en porcelænsbutik. Bare find nogle gode håndlavede kosmetik og lade naturen gøre dig så smuk som du er.
 5. 5
  Handle som en dame. Altid være en dame. Det betyder, at sidde ret op og gå høj. Det betyder, at bruge anstand og respektere dig selv.
 6. 6
  Vær selvsikker. Så se på spejlet og fortæl dig selv at du er smuk og smart. Du er virkelig.
 7. 7
  Være nådig. Livet er en dyrebar. Brug den klogt og godt. Være taknemmelig for alle de gode ting, du har, og være nådig mod alle de mennesker, der gør venlige og gode ting for dig. Være nådig også når andre mislykkes dine standarder og ikke dømme dem. Husk, at du kan møde de mennesker, du ringeagtede på vej op, hvis du nogensinde falde ned og folk husker. Altid være rart.
 8. 8
  Engagere andre og kommunikere godt. Virkelig, hvad andre har at sige og afspejler deres interesser i din samtale. Må ikke antage, at alt, hvad du har at sige, er af interesse for andre mennesker. Hold det let og enkelt.
 9. 9
  Være ubekymrede men hensynsfuld. Du har ret til at føle sig så fri som vinden, men du skal også være hensynsfuld over for de behov og ønsker for andre mennesker også. Balance din ubekymrede natur med hensyn til andre i alt, hvad du gør, og du vil have et godt liv.
 10. 10
  Vær betænksomt af dine forældre. De er, trods alt, kongen og dronningen og sandsynligvis vil du har brug for til gavn for deres ekspertise.
 11. 11
  Være loyale over for din og være oprigtig til dine bekendte. Alle er vigtige for en prinsesse, og alle er værdsat af en prinsesse. Dine venner er en skat for livet, så bevogte dem godt. De er vigtigere end alle de skatte i dit smykkeskrin. Og vær oprigtig med alle mennesker - det gør show, og du vil gløde for det.
 12. 12
  Vær dig derhjemme og mere formelle i det offentlige. Dit hjem persona kan lade sin hår ned en lille smule. Men en prinsesse i det offentlige er altid på show - bedste manerer, bedste adfærd og goodwill, uanset hvor du går.
 13. 13
  Hold elegante middagsselskaber. Alle kan lide et godt hosted middagsselskab med en slags og elskværdig vært. Desuden vil du sandsynligvis få blomster og gaver, og hver prinsesse kan lide det.
 14. 14
  Være velgørende. Dele nogle af din tid at gøre arbejdet. Hver prinsesse skal have tid til at hjælpe de nødlidende.
 15. 15
  Vær rolig, cool, og indsamles.
 16. 16
  Afstå fra at hæve din stemme og råben på mennesker.
 17. 17
  Må ikke være genert. Hvis du er genert ingen vil lægge mærke til dig.
 18. 18
  Vær venlig at mennesker og dyr omkring dig på alle tidspunkter. "The En nations storhed og dens moralske fremskridt kan bedømmes ud fra den måde, dens dyr bliver behandlet." (Mahatma Gandhi)

Tips

 • Hvis du er i skole ikke daske og rynke panden, husk at sidde ret op og smil.
 • Altid handle og føle, at du er den bedste, fordi tillid er, hvad der vinder folk over.
 • Altid købe god kvalitet tøj. Mindre af det, men mere kvalitet - det vil vare, og du vil altid se meget præsentabel.
 • Nice shoes.
 • Må ikke handle som en drengepige.
 • Må ikke spille med prinser, indtil du er gammel nok. Der er masser af tid til det, og en prins værd at vente på, er en prins faktisk.
 • Prinsesser har en bred vifte af fritidsinteresser, men ingen af ​​dem involverer graffiti, henkastning eller blive grim.

Advarsler

 • Prøv dit bedste for ikke at passere gas på offentlige steder. Hvis det sker, undskylde dig.
 • Må ikke behandle andre som de er under dig.
 • Undgå at bande i det offentlige, bedre endnu, ikke sværge på alle.
 • Hvis du er nødt til at bøvse, bøvse ind i en serviet, og det vil dæmpe lyden. Bagefter undskylde dig.