Wkadk

Hvordan til at bede en pige til film

Der er mange måder at spørge en pige ud. Men det er meget anderledes at bede en pige til film (et mørkt sted, alene med en fyr, hun næppe kender), end det er at gå til en middag dato. Her er hvordan man griber sagen, hvis du specifikt har til formål at se en film med hende.

Steps

Hvordan til at bede en pige til film. Spørg hende, hvad slags film hun har set, der er hendes favoritter, eller hvad er den sidste film hun så.
Hvordan til at bede en pige til film. Spørg hende, hvad slags film hun har set, der er hendes favoritter, eller hvad er den sidste film hun så.
 1. 1
  Spørg hende, hvad slags film hun har set, der er hendes favoritter, eller hvad er den sidste film hun så. Det er en god samtale starteren, der kan lette ind i din beder hende om at se en film med dig. Du skal også kende de genrer af film, at piger normalt sætter pris på.
 2. 2
  Sig noget lignende, "hey, er du interesseret i at gå i biografen med mig og et par venner?" Samtidig ikke være alt for indlysende, vil du få hende til at føle som om du virkelig ønsker at gå med hende, i særdeleshed.
 3. 3
  Planlæg at gå i biografen med en gruppe af mennesker, fortrinsvis inklusive nogen hun kender, hvis du ikke kender hinanden så godt.
 4. 4
  Køb billetter til en film, du talte om, at spille på tid, du begge enige før. Hvis du har brug for at ændre den tid, spørge hende først.
 5. 5
  Enige om at mødestedet, og være der til tiden, med venner, hvis hun forventer dem.
 6. 6
  Har en lille snak i lobbyen før filmen, og spørge hende, om hun ville gerne popcorn eller en drink.
 7. 7
  Hvis du har brug for at bruge toilettet, undskyld dig selv, chancerne er, hun har brug for at gå alt for. Du ønsker ikke at gå glip af vigtig scene i en film, og du viser dig ligeglad.
 8. 8
  Når du finder din ø i teatret, lad hende gå først, tilbyde at holde popcorn og drikkevarer (hvis nogen), tage din plads, gør dig det behageligt, så spørg hende, om hun er behageligt, slukke din mobiltelefon, har en anden lille samtale før filmen starter, eller se previews, og så bare nyde showet.
 9. 9
  Forblive en gentleman, og hun vil sandsynligvis give dig en anden dato, eller acceptere at gå for en drink efter filmen.
 10. 10
  Når filmen er slut, skal du tænde din celle-telefoner spørger hende, hvad hun kunne lide i filmen, og lyt. Du skal bruge dette til senere.
 11. 11
  Vent nogle minutter for 'bisse' at tynde ud, og sikkert gå ud sammen. Når du kommer til lobbyen, spørge hende, om hun har brug for at bruge offentligt toilet, og vente på hende.
 12. 12
  Tilbyde at tage hende ud for noget at spise eller drikke, og tale om filmen. Du kan starte samtalen med at nævne, hvad hun tidligere har sagt om filmen.
 13. 13
  Sørg for, at hun kommer sikkert hjem, og til tiden, eller lad hende forlade med hendes venner.
 14. 14
  Have det sjovt!

Tips

 • Altid spørger hende, hvad slags film, hun gerne vil se. Må ikke antage, det er en "chick-flick".
 • Klæd smart.
 • Vis initiativ og fleksibilitet. Tilrettelægges.
 • Har en bestemt film i tankerne, når du laver et forslag, plus en backup, i tilfælde af at hun har set den første, eller ikke er interesseret i det.
 • Film er altid en dejlig optakt til en middag, og middag er en dejlig optakt til anden datoer.
 • Køb billetter og popcorn. Hvis du ønsker at vise sig lidt, købe drikkevarer. Hvis filmen er lang, undgå drinks indtil middag.
 • Hvis du ser filmen, efter du fik at vide hinanden, kan du holde hendes hånd først, se på hende, at tilbyde et smil og derefter holde ser filmen, hun vil hurtigt fortælle dig, hvis det er en dato, eller "bare -a-movie-med-en-ven ", undgå forlegenhed, hvis du prøver indpakning din arm omkring hendes skulder og hun er ikke i det.
 • Sørg for at bestille dine billetter tidligt. Hvis du venter til det sidste øjeblik, kan teater være fuldt bookede, indtil næste viser...
 • Vær opmærksom, og prøve at huske disse punkter fra filmen, der vil hjælpe dig med at opbygge samtalen senere, og lad du præsentere dine værdier uden at være alt for indlysende. Dine roser og kritikker bør være oprigtig, men lad hendes stemme hendes mening først, så du ved, hvad man ikke skal sige.
 • Undgå noget alt for alvorligt, intellektuelle eller deprimerende. Gå efter noget lys og sjov. Ligheder og latter vil bringe dig tættere på en anden dato, mens forskelle og dysterhed ikke ville.
 • Selv gå til film kan synes populær, hvis du er i din teenage år, og dette er din første date, bør du nok vælge en anden placering. Udover nogle vittige kommentarer, kan du ikke rigtig holde engagerende samtale under filmen. Prøv at gå til en café eller lignende offentligt sted, hvor du kan tale med hende og få mere at vide om hende, før de beslutter at bruge penge på billetter.

Advarsler

 • Må ikke flipper hende ud med underlige kommentarer eller uønsket Touch.
 • Må ikke sætte din arm omkring hende, medmindre hun hælder til dig!
 • Bare fordi hun aftalt at se film med dig, og det er mørkt, betyder ikke, at hun indvilligede i at dine fremskridt. Vis noget modenhed, eller vokse op først!
 • Sørg for, at hvis du gør sætte din arm omkring hende, hun er stadig komfortable. Ellers kunne hun sidde i et par timer i en akavet stilling, ikke er i stand til at nyde filmen, og ikke giver dig en anden dato.
 • Må ikke bare vise hende billetter og sige: "Jeg har fået en ekstra billet jeg troede, jeg skulle være i stand til at få en ven til at gå med mig, men det fungerede ikke, og jeg er ved at dø. at se denne film. Vil du hen? "... Det vil gøre hende føle, at hun er din sidste udvej, og det er meget sandsynligt, at hun ikke vil acceptere tilbuddet, selv om hun var interesseret. Eller, hvis hun ikke er interesseret i dig, vil hun måske acceptere tilbuddet bare for at se gratis film!
 • Må ikke blive afskrækket, selv om. Være din bedste, og mange piger du møder i dit liv, nogle vil gerne kende dig bedre. En af dem vil endda elske dig tilbage.
 • Hvis kvinden du forfølger tror du ikke er hendes type, ikke skubbe det. Du ville blive overrasket over, hvad der kan få dig i fængsel i disse dage.