Wkadk

Sådan date en læge

Hvis du dåne minut Dr. McDreamy (eller McSteamy) fra den populære tv-show "Greys Hvide Verden" pryder den lille skærm derhjemme, eller hvis du altid har været tiltrukket af folk, der har magtfulde job, kan du være interesseret i at date en læge. Og hvis du formår at finde en læge til dato, mens du kan tro, at når du har indgået et forhold med en læge du er hjemme gratis, er der et par aspekter, du bør overveje, før du fuldt ud begå.

Steps

Sådan date en læge. Planlæg at tilbringe mange nætter og / eller dage alene.
Sådan date en læge. Planlæg at tilbringe mange nætter og / eller dage alene.
 1. 1
  Planlæg at tilbringe mange nætter og / eller dage alene. Afhængig sit erhverv, kan din honning være at trække midnights i Skadestuen eller nødt til at haste ud midt om natten for at levere en baby. At være på opkald er hverdagskost for mange læger, så kan det godt være en oplevelse af halvt færdige arrangementer og afbrudt søvn, medmindre du er dating en 9 til 5 specialist.
  • Være komfortable deltage i arrangementer eller møde venner til middag sans din doc date. For mindst de første år, er ved at blive en læge typisk ikke altid en 9 til 5 position. Han eller hun vil ofte blive kaldt væk til at deltage i en nødsituation, og din middag planer eller aften med venner bliver nødt til at fortsætte uden din læge date selskab. Det er vigtigt af hensyn til dit forhold og din sunde fornuft, at du er komfortabel i din egen hud til at fortsætte med dine planer og ikke bare blive hjemme - eller værre, begynde at bekymre - bare fordi han eller hun ikke kan gøre det. Den leveres med det område, så vænne sig til det tidligt.
  • Gå med strømmen, når planerne ændres. En stiv plan maker vil ikke overleve i et forhold med en travl læge. Lær at gå med strømmen, og hvis planerne ændres, undgå at blive forstyrret.
 2. 2
  Indse, at din doc-patienter kommer først. Så hårdt som det er at forestille sig, kan det være din fødselsdag, men din læge kæreste eller veninde har en meget syg patient, der har brug for hans eller hendes opmærksomhed. Du bliver nødt til at gøre lejlighedsvise offer, så han eller hun kan gå på arbejde fra tid til anden. Forstå, at omsorg for andre er en del af hans eller hendes job. Må ikke få jaloux eller defensiv, når han eller hun har til at haste til siden af ​​en syg eller trængende patient. Indse, at omsorg for andre og have en god nedladende facon er ikke bare en del af jobbet - det er hele årsagen til, at din elskede har valgt at omfavne medicin og hjælpe andre.
 3. 3
  Lær at håndtere job distraktion. Hvis han eller hun er "tilkaldevagt", er der ingen måde du kan insistere på, at han eller hun slukker mobiltelefonen. Forstå, at du deler din doc kæreste eller veninde med patienterne og være okay med denne virkelighed.
  • Hvis den ringende telefon er virkelig irriterende dig, overveje at bede ham eller hende til at sætte det på vibrere eller mindre irriterende ringetone.
  • Undgå at et ansigt eller rullende dine øjne, når hans eller hendes telefon ringer - også selvom du har en kamp. En del af dating en læge betyder, at du kan blive afbrudt når som helst, som helst dag.
 4. 4
  Må ikke gøre ham eller hende din læge. Det er menneskets natur at ville din læge kæreste eller veninde til at tjekke hver smerte eller jag du oplever. Vil du have din kæreste til at se på din krop klinisk uden nogen påskønnelse, på en upersonlig måde? Det er en hård mental flip en læge har at gøre for at behandle en person, han / hun elsker. Også, hvis du hele tiden beder om gratis lægehjælp, kan det blive irriterende og skabe det indtryk, du er en hypokonder. Husk, at en af ​​de nummer et regler for dating er at efterlade en lille mysterium, især når det kommer til celleprøve og bunker. Din doc dato vil hellere al medicinsk snak fik venstre på arbejde.
  • Forsøg ikke at snyde din doc date med populærvidenskabelig viden. Du har måske læst den mest fascinerende afhandling om behandling af seneste 'influenza, men medmindre du også er medicinsk uddannet og hentet, at oplysninger fra velrenommerede medicinske kilder, at din doc dato ville stole på, ikke foregive at du har alle svarene. Med alle midler forsøger at holde intelligente samtaler om de sociale omkostninger ved pandemiske 'influenza udbrud og dine ideer til bedre udviklingsland medicinsk adgang, men foregiver ikke du ved, hvordan man rent faktisk behandler noget.
  • Bede om en henvisning, hvis du virkelig er bekymret for noget. Hvis han eller hun har kontrolleret, muldvarp og synes det er okay, men du er stadig besat, bede om en henvisning, og gå til din sædvanlige læge eller en specialist.
  • Forvent ikke ham eller hende til at behandle dig for hvert spørgsmål. Mange læger vil ikke behandle familiemedlemmer, fordi de føler, som om det er uetisk. Forvent ikke, at fordi du er dating en læge, vil du automatisk modtage 24/7 pleje. Gå på den antagelse, at du vil fortsætte besøger dit nuværende team af læger og eventuelt bede om hans eller hendes mening fra tid til anden, hvis nødvendigt.
 5. 5
  Erkend, at du ikke er den eneste, der ønsker at date en læge. Uanset om du satte sig for at lande en læge eller det netop er sket, at du havde en forbindelse med en person, og han eller hun viste sig at være en doc, chancerne er der er et hav af mennesker derude meget interesseret i at date en læge også. I stedet for at få jaloux eller gå på forsvaret, nu er det tid til at generere indre styrke, selvtillid og selvstændighed, så doc-fans ikke vil forstyrre eller genere dig.
  • Vær dig selv. Du vil måske bemærke, at andre folk kan falde over sig selv ved en fest til at tale med din læge kæreste eller veninde eller handler alt omsorgsfuld ved et middagsselskab. Må ikke forsøge at konkurrere ved at spille deres spil - chancerne er, din doc kæreste eller veninde kan se de mennesker for hvem de er. Brug mere tid at dyrke din egen wow-faktor ved arrangementer, eller finde noget mere interessant at tale med folk om, end det faktum, du er dating en læge.
  • Huske, hvorfor du er sammen. Han eller hun kan elske din hård uafhængighed eller sans for humor - mest sandsynligt de elementer, der tiltrak ham eller hende til dig i første omgang. Husk, at du er et unikt individ, og at din doc ikke dating du, fordi du sætte ham eller hende i en position af magt.
 6. 6
  Få mest ud af ferie tider sammen. Når din doc date virkelig kan komme væk fra sygehus eller lægepraksis og ikke være på opkald eller endda ansvarlig for rådgivning, er det normalt ferie tid. Planlæg at komme væk fra din sædvanlige plads og rejse, så du kan få ham eller hende alle til dig selv. Go mellemstatlige eller i udlandet og bliv koblet fra de sædvanlige dag-do-dag rutiner. Dette vil give både dig masser af mulighed for at tilbringe kvalitetstid alene og til at lære meget mere om hinanden.
  • Naturligvis, som med enhver dato, ikke være nøjeregnende om at gå et eller andet sted. Hæv det som en mulighed for at se, om din doc date vil gerne gå et sted sammen under hans eller hendes ferie.
  • Være forberedt på muligheden for en frivilligt ferie et eller andet sted udfordrende. Hvis din doc date elsker frivilligt, kan du blive nødt til at hoppe om bord, og banen også. Det er sjovere, når man er begge involveret.

Tips

 • Tillad plads til din doc date at slappe - lad være formoder, at bare fordi han eller hun er frivagt, at du kan trække ham eller hende ud til en dansefestival hele natten. Ligesom du lide at geare ned efter arbejde, være hensynsfuld af dine doc date behov for at gøre dette også.
 • Selvom dating en læge (af hensyn til dating nogen, der er læge) kan være fint i starten, hvis du føler som om dette forhold er at få alvorlige, overveje, hvorfor du egentlig dating denne person. Hvis det er på grund af hans eller hendes job, kan det være tid til at sige farvel. En hel forhold ikke kan bygges på grundlag andens job eller opfattet prestige. Vi er ofte befinder os tiltrukket af mennesker, der har kvaliteter, vi har simpelthen ikke opdaget i os selv. Disse kvaliteter skal boet i dit eget liv og ikke projiceres over på en anden. Det betyder bestemt ikke, at ingen kan datere lægerne (eller ministre eller politikere eller enhver anden person i en magtposition.) Vær opmærksom. Lodtrækningen til magten vil helt bære off. Det vil være trist, hvis det sker efter du har børn. Du vil stadig nødt til at finde de kvaliteter, du elsker, på dig selv. Hvis du gør, vil du ikke være så tiltrukket af en anden, der udstiller dem. Du vil være mere "fri" for at vælge kærlighed, der ikke er baseret på dine egne behov.
 • Være forståelse, når han eller hun er kaldt væk til arbejde, men ikke bliver en dørmåtte. Når arbejde er ikke at kalde, satte foden og insistere han eller hun være til stede.
 • Lær fra starten ikke at være afhængig af at have ham eller hende derhjemme om natten for at sove. Efter flere måneder eller år af dating, kan du blive deler en seng. Men nogle mennesker oplever, at de ikke kan sove godt uden deres "co-pilot", og vil holde sig vågen eller sover dårligt, indtil han eller hun ankommer derhjemme. Et af de største problemer med dette er, at når han eller hun endelig kommer hjem fra at være på vagt, seng er det første sted din doc vil stå i spidsen (som solen kommer op). Desværre for dig, kan det være tid til at tage på arbejde, tage ansvaret for børnene (hvis du har nogen senere) eller blot være klar til dagen.
 • Acceptere det som en del af din doc date personlighed, hvis han / hun er konstant fuld af lægelig rådgivning og livsstil forslag primært baseret på medicinske beviser. Nogle læger virkelig komme ind i deres arbejde, og når involveret, kan bekymre sig om dit helbred, navnlig fordi de er så opmærksomme på alt, hvad der kan gå galt. Nogle læger gør dette, og andre ikke er det almindeligt enten måde.
 • Vær hensynsfuld over for dating stuff-ups på vegne af din læge ven. Det er et velkendt faktum, at kloge mennesker ofte bruger mere tid på resultater end på at udvikle relationer, og dermed kan opleve en hårdere tid at få dating "lige højre." Hvis du er mere komfortabel med forholdet side, hjælpe ham eller hende til at opdage måder at gøre god forbindelse og til at føle sig godt tilpas. Hvis du er både ubehageligt, hjælpe hinanden. Og hvis du er begge store med dating, er du heldig!

Advarsler

 • Aldrig spørge din læge kæreste eller veninde til at gøre noget, der kunne true hans eller hendes job, såsom at skrive ulovlige recepter.
 • Medicin om pasning af syge mennesker, og hvis syge mennesker gør du vil gag, date en advokat. Du vil høre den ene side af telefonopkald, der kan være temmelig ubehageligt.
 • Tror ikke læger er rige. Tværtimod ofte læger gør færre penge end deres revisorer. Der er mange docs, der ikke har betalt ferie, har enorme studielån til at betale, er nødt til at give helt for deres egen pension plus betale for at opdrage deres børn. Den herlige penge dages medicin er stort set overstået.
 • Spørg ikke din doc dato for at genfortælle hans eller hendes dag, medmindre han eller hun tilbyder at. Presser på for nøjagtige detaljer kan forårsage dit doc dato for at føler virkelig ubehageligt - dagen kan have været vanskeligt, og han eller hun ikke ønsker at oplyse noget om oplevelsen. Desuden spørger aldrig din doc dato for at bryde patientens fortrolighed, det er ukrænkelig. Vænne sig til ikke at kende alle de små detaljer, og være taknemmelig for små mirakler.
 • Må ikke tvinge dig selv på ham eller hende i arbejdstiden. Hvis du føler dig krænket, kan du have lyst til at bare dukke op på hospitalet for nogle opmærksomhed. Ikke blot vil du irritere hospitalspersonalet, kan du lægge patientens liv i fare ved at forsøge at aflede din kæreste eller veninde fra arbejde. Desuden vil det ikke tage meget af at være nøjeregnende at skabe afstand mellem dig og have din date spekulerer på, om du har hvad det kræver at klare hans eller hendes karrierevalg.