Wkadk

Hvordan at få at vide piger på din skole

Hvis du er i midten eller, har du sandsynligvis nok venner, der er fyre. Men hvis du ønsker at i sidste ende få en date med en pige, du kan lide eller bare blive venner med piger, er du nødt til at få at vide piger. Dette dybdegående artikel vil guide dig igennem før, under og efter du opfylder dine mål.

Steps

Hvordan at få at vide piger på din skole. Vide, hvad uden for skolen begivenheder foregår på og gøre planer om at gå til disse begivenheder.
Hvordan at få at vide piger på din skole. Vide, hvad uden for skolen begivenheder foregår på og gøre planer om at gå til disse begivenheder.
 1. 1
  Vide, hvad uden for skolen begivenheder foregår på og gøre planer om at gå til disse begivenheder. (Danse, sportsbegivenheder osv.) Deltage parter er en anden god måde at nærme piger tilbyder at bringe en drink er altid en stor isbryder.
 2. 2
  Lær af folk, der allerede har været til begivenheden om, hvad for slid og bringe. Hvis begivenheden er noget som en månedlig dans, finde ud af om du skal bære afslappet eller formel tøj. Du ønsker ikke at være iført en smoking, når alle er iført hvad de slid i skolen og vice-versa. Find din bedste outfit muligt for begivenhed eller shop for én. Piger vil ikke tale med dig, som ivrigt hvis du ikke er klædt passende.
 3. 3
  Medbring et par venner med dig. Dette vil hjælpe gevaldigt, fordi ikke kun vil du se ud som du har mulighed for at få venner, kan du introducere og starte en samtale med pigerne dine venner vide uden at det er virkelig akavet.
 4. 4
  Approach pigen (r), du ønsker at mødes med din gruppe. Du burde nok ikke nærme de mest populære piger i hele skolen, hvis du ikke er nogle af de mest populære drenge i din skole, men hvis de ikke er så meget mere populær end dig, go for it. Prøv også at tale med piger, som du og dine venner kender gennem klasser efter skole aktiviteter osv. Prøv en lidt formel introduktion,. Ikke har en ven sige, "Person 1, det er Person 2 Person 2, det er Person 1 ".
 5. 5
  Lær om den begivenhed, du er på, før det sker, så du kan bruge, hvad du ved om det at strejke op en samtale med pigen (r). For eksempel, hvis arrangementet var en fodboldkamp lærer måske omkring det andet hold, ligesom hvordan deres QB er en All-Met. Men du behøver ikke lyde som en autoritativ nørd om emnet.
 6. 6
  Spørg dem, hvis de kan lide at handle, eller hvis de har fritidsinteresser om begivenheden. Hvis ikke, siger du enten har en hobby om begivenheden som en sport, eller at du ikke har en hobby om begivenheden, men så nævne nogle af dine personlige hobbyer og spørge dem om deres. Dette vil hjælpe dig med at komme til at kende hinandens interesser, hvilket er meget vigtigt.
 7. 7
  Holde samtalen flyder i omkring 10-20 minutter. Når nogle anekdote om noget, som nogen siger i en sætning popper ind i dit hoved, dele den. Men du behøver ikke lyve, fordi så bliver du nødt til at tænke super hurtigt efter svar på spørgsmålene, og det er temmelig svært at gøre.
 8. 8
  Smide nogle humor, og når du fortæller en sjov historie, en humoristisk tone gør det til at lyde bedre.
 9. 9
  Kom i en snak om mobiltelefoner og til sidst bede pigerne om deres nummer.
 10. 10
  Tal med dine nye venner i gangene når det er muligt. Holde kommunikationen åben vil give mulighed for dig at blive tættere til koncernen med mulighed for dating en af ​​dem
 11. 11
  Gentag processen så mange gange som ønsket.

Tips

 • Bo relativt rene. Første indtryk er altid vigtigt, og pigerne mærke renlighed. Rene hænder, ingen halve skæg er håret ikke vil overalt, etc.
 • Bær deodorant og antiperspirant, og du kan ikke svede på et tidspunkt som dette.
 • Medbring en pakke peppermints så hvis din ånde pludselig begynder at lugte dårligt, du er ikke død.
 • Medbring penge til mad og drikkevarer.
 • Bær behageligt men attraktive tøj, så du kan fokusere på samtalen, ikke det faktum, at du føler dig så varmt som solen. Men hvis du gør det, kan der rent faktisk bruges til at holde en samtale i gang.
 • Hvis du tror, ​​en pige, der er ved arrangementet kan lide dig, snakke med hende og hendes venner og se, hvordan hun opfører omkring dig: nervøs, stirrer på dig, synes virkelig interesserede, når du taler, eller forsøger at røre dig. Så når hun og hendes venner forlader, se hvordan hun optræder. Hvis hun ikke er en genert pige, og hun starter handler måde anderledes end hun gjorde omkring dig, hun sandsynligvis lide dig, så gå bede hende om at danse, hvis du er på en dans, hun vil indse at du er interesseret og som indstiller scenen for dig at gå i for at vinde.
 • Flirt. Dette gør samtalen sjovere og lidt flirten kan gå en lang vej. Må ikke flirte for meget, selv om, da dette kan gøre pigen føle sig overvældet, hvis hun ikke kender dig så godt.
 • Du må ikke afbryde, når andre taler, især pigerne. De kunne blive irriteret.
 • Må ikke stutter. Det gør du ser ikke sikker og mindre attraktiv (TURN-OFF!) (tip fra en pige: Nogle piger vil finde denne søde Forsøg ikke at være alt for kæphøj eller overmodig De pæneste piger vil bare grine og fortælle dig at berolige.. ned.)
 • Forsøg ikke at være gangsta. Det kan virke cool, men det er en stor turnoff for piger, især når du er en wannabe en gangster.
 • Må ikke spise eller drikke for meget, eller du kan ligne en gris (TURN-OFF!).
 • For at forhindre dårlig lugt, også tage et brusebad og opfriske din ånde med en mynte før arrangementet, så du lugter godt. Og brug Axe eller Köln (De fleste piger hader Axe, men ikke alle pigerne hader det. Den klassiske femtenårige Duften er Axe, desværre nok.) To pust MAX! Behov et forslag? Prøv Domain. Det er mandig, fed og lugter store. Hvilken bedre ting er der at lugte ligesom når spørger en pige ud.
 • At have en mobiltelefon virkelig hjælper, fordi de fleste piger er virkelig i mobiltelefoner, og elsker at indsamle andres numre.
 • Hvis du kommer til en dans, lære danse, som de fleste mennesker kender. Også, kan du ønsker at lære Amor Shuffle. Det kunne helt sikkert blive spillet. Du ønsker ikke at skille sig ud som den eneste person, der ikke kender en dans.
 • Hvis du finder ud af en pige virkelig kan lide en bestemt sang, og du er på en dans, anmode om, at sang til DJ. Når det er spillet, vil hun gå amok afhængigt af hvor meget hun kan lide den sang.
 • Uanset hvad du gør, så sørg for de piger, du taler med ikke føle, at de bliver forfulgt.
 • Hvis forfriskninger sælges ved arrangementet, købe nogle af de piger, du taler med. De vil virkelig sætte pris på det, især hvis du har brugt dine egne penge.
 • Hvis gruppen af ​​piger ønsker at afslutte samtalen, lad det slutte. I stedet for at være dine venner, kan de blive dine fjender. Igen, vil de føle, at de bliver forfulgt.
 • Hvis du har en samtale med en pige, du kan lide, og i skolen der er denne anden pige, som er lidt ligesom din knuse (Hobby, tøj, mad), så fortæl din crush (kun hvis du fyre er på emnet!) "Yeah Jeg er kinda interesseret i (navn), men kun fordi hun (hvad kan du lide hende?). Må ikke flade ud fortælle hende, eller hun vil få modet og glemme alt om nogensinde dating dig. Så spørg pigen hvad hun kan lide. "Hvad er din yndlings (Thing)?" Når hun svarer, fortælle hende noget som "Hey, jeg er interesseret i at også!" Når du gør det, sørg for at du ikke optræde som en falsk person,. være virkelig interesserede. være virkelig overrasket. Sørg også for, at hun ved, at du ikke er bare interesseret i (navn) på grund af hvad hun kan lide, men ikke handler som du elsker den person, du ikke er virkelig interesseret i.
 • Bær de rigtige sko. Jeg kan ikke understrege dette nok. Piger vil ikke ønsker at tale med dig så meget, hvis du ikke er iført den rigtige sko. Du forsøger at gøre det bedste første indtryk muligt. Og de vil bemærke dine sko. Gå efter Puma, Nike Running, eller Nike SB/6.0 blandt andre. Må ikke bære New Balance eller flip-flops, og undgå basketball sko som Nike, Adidas, Reebok, og Converse Basketball, men nogle er acceptable. (Må ikke bekymre dig om skoene for meget. Ingen pige vil dømme dig meget kraftigt på dine sko. Bær, hvad du føler dig tryg i.)

Advarsler

 • Hvis du gør noget pinligt, komme over det, fordi det ikke er så slemt som du tror det er. Lav en joke ud af det.
 • Det er lidt indlysende, men ikke bruger pickup linjer, uanset hvad du gør. Hvis du ønsker at danse med en pige, bare sige, "Så, vil du gerne danse?" Det er alt.
 • Sørg for at du stadig har nok fyr venner, prøv at have måske et 2:1 eller 3:2 af fyr venner til veninder.
 • Må ikke prut, bøvs, fnys, pille næse, etc.
 • Nærmer piger, der er langt mere populære end du kan arbejde, generelt mere populær en pige er jo færre mennesker at tale med hende, fordi de ikke tror, ​​de er populære nok til, disse piger bliver ensomme, vil de næsten date nogen, prøv det. Hvo intet vover, intet vinder.
 • Må ikke få at vide, ligesom 30 piger i en begivenhed, vil du have alt for mange mennesker, der tror du er deres ven, og du vil ikke være i stand til at tale med dem alle på skolen, og de vil glemme alt om dig.
 • Sommetider piger er ligeglad med hvor populær du er, og nogle gange de kan lide det, når drengene taler til dem, men vær forsigtig.

Ting du behøver

 • Confidence
 • Tøj
 • Penge kan være nødvendig. Nogle piger går efter de dyre mænd. Til de andre, det er bare ikke vigtigt.
 • Personlighed
 • Humor
 • Noget at holde nogen interesseret i dagevis eller måske et helt liv