Wkadk

Hvordan man laver en pige blive besat med dig

detting en pige at være opmærksom, meget mindre som dig, er hårdt nok. Men at få hende til at blive besat? Dette er stort set Mount Everest af romantiske udfordringer. Stadig, det er doable, og det er det værd. Hvis du ønsker at forsøge at få en speciel dame besat med dig, overveje disse tips nedenfor.

Steps

Hvordan man laver en pige blive besat med dig. Må ikke flyve for dybt ind i den.
Hvordan man laver en pige blive besat med dig. Må ikke flyve for dybt ind i den.
 1. 1
  Være hendes helt. Når hun er i problemer eller bekymret over noget, ikke bare DIT der med hende. Erkend, at du ikke har alle svarene, og at du ikke kan vide præcis, hvad hun går igennem, men prøv at hjælpe med at gøre situationen bedre for hende.
  • Spørg hende, hvordan du kan hjælpe, men ikke insistere på, at hun lod dig. Vær tålmodig med noget hun går igennem og være støttende. Når du kan gøre en forskel, så gør det uden tøven, men også forsigtigt, som du ikke ønsker at såre hende på nogen måde.
  • Hvis hun kan lide dig allerede, gå ud over call of duty. Gør noget, som hun aldrig ville forvente dig at gøre, ligesom madlavning hendes morgenmad og derefter gøre de retter, og hun vil falde endnu sværere for dig. Du viser hende, hvad du er lavet af.
  • Hvis hun ikke kan lide dig endnu, eller du ikke ved, hvordan hun føler om det, spille det cool. Vær rolig. Hvis du er den slags fyr, der får svedig og hakker hans ord, når han er omkring en pige, så bare tag det roligt. Tænk på hende som bare din ven, der sker for at se anderledes ud.
 2. 2
  Må ikke flyve for dybt ind i den. Vær venlig med hende uden altid at være til rådighed. Piger elsker fyre, der er lidt mystisk, så prøv at dyrke lidt af mystik - ikke altid tage telefonen, lad på hvor du skal hen, etc. Vær ærlig, men ikke altid helt up front.
 3. 3
  Vær opmærksom på, hvordan du ser ud. Din fyr-venner nok ligeglad, end man går rundt i det samme tøj, som du klippe plænen, men pigen af ​​dine drømme sandsynligvis ikke vil være meget imponeret. Her er tre enkle ting, du kan begynde at gøre det samme, der vil hjælpe:
  • Brusebad og barbering hver dag. Hvis du endnu ikke er gamle nok til at barbere sig, ikke sved det. Du skal være snart. Lugt nice og ser ren ved bruse-og karbad regelmæssigt.
  • Bær tøj, der rent faktisk passer. Ikke din ældre brors tøj, ikke din fars tøj. Bær dit eget tøj, og dem, der fladere din figur. Det er ligegyldigt, hvor mange penge du har - hver fyr har brug for et par gode jeans, en T-shirt, en enkel, men elegant polobluse, og sko til at passe til lejlighed.
  • Komme i form. Mister den overskydende flab, hvis du kan og gøre det til muskel. De fleste piger lide fyre, der har udviklet muskler, der ikke er så mejslet de er skræmmende. Find en intramurale sports liga, som du er interesseret i, og gå efter det. Du kan endda være i stand til at imponere din dame med dine færdigheder.
 4. 4
  Være charmerende: Du skal mindst have en vis form for charme til at appellere til en kvinde. De fleste mænd er charmerende i et par forskellige måder, men her er nogle charmerende ideer til at tænke over:
  • Være en gentleman. Dette betyder at åbne døre, betaler for en dato, holder dit ord, osv. Piger elsker at føle sig som en gentleman bekymrer sig om dem.
  • Vær vittig. Piger fyre, der er store conversationalists, som kan slå noget til en vittighed. Lær at elegant gøre nar af dig selv.
  • Være intelligent. Din intelligens er fastsat ved fødslen, men det betyder ikke, du ikke kan være belæst, orienteret om de løbende sager, og nysgerrig. Kvinder som mænd, der er smart, men stadig relatable.
 5. 5
  Være pålidelige. Hver pige ønsker en fyr, der ved slutningen af ​​dagen, er pålidelig - pålidelig, ikke fordi han skal være, men fordi han ønsker at være. Være pålidelige handler om at fortælle en pige, at hun har sikkerhed med dig. Prøv at være den mest pålidelige fyr du kender.
  • Gør hvad du siger du vil gøre. Hvis du taler snakken, gå tur. Piger kan ikke lide fyre, der siger, at de kommer til at gøre noget, og aldrig følge op med det.
  • Vær punktlig. Selv om nogle piger er sent til datoer, en pige hader det, når hun skal vente på en fyr. For hende, siger det således: "Jeg er ligeglad nok om dig at være på deltid." Hvis du kommer for sent, så lad hende vide.
  • Have et godt omdømme. Være den fyr, at andre fyre ønsker at stå inde for. Du ved aldrig, om hun eller en af ​​hendes venner, kunne spørge rundt om dig. Og hvis hun hører, hvordan du snydt på din ex-kæreste er dit omdømme skudt og du bliver nødt til at genopbygge det.
 6. 6
  Prøv at være morsom: Det giver pigen en grund til at slappe af. En person er mere lydhøre og modtagelige, når afslappet. Dette svarer til at være vittig, men med højere betydning. Det hjælper dig i kontakt med hende følelsesmæssigt / intellektuelt. Hun skal nyde din virksomhed og ikke at kede sig.
 7. 7
  Må ikke være for anmassende. Det er et turnoff når du er altid omkring hende og røre hende og flirte obnoxiously med hende, når hun ikke er interesseret, og har aldrig vist nogen interesse overhovedet. Lær at give hende kontrollen, selv om det kun er en illusion af kontrol.
  • Hvis en pige ikke ønsker at gøre ud, for eksempel, eller har sex, skal du ikke forsøge at tvinge det ud af hende. Det er ikke den måde at få hende besat med dig. Lyt i stedet til hendes ønsker, at forstå, hvorfor hun har dem og respektere dem. Du får flere bier med honning, end du vil med eddike.
 8. 8
  Har økonomisk uafhængighed. De fleste kvinder er ligeglad med hvor meget du laver, eller hvem dine forældre er, så længe du kan give dem. Det er rart, fordi de fleste mænd ikke er velsignet med rigdom. Husk disse ting om penge omkring kvinder:
  • Kvinder, ligesom mænd, ønsker at være em noget af tiden. Det behøver ikke at være ekstravagant, men de kan lide at blive forkælet. Spar penge nok, så du kan forkæle hende hver gang i et stykke tid.
  • De fleste kvinder kan ikke lide mænd, der flagre deres penge. Hvis du har penge, ikke skilte med det, fordi du bare kan skræmme hende væk.
 9. 9
  Må ikke med andre piger for meget. En pige kan virkelig godt lide dig, men hvis hun ser dig danse eller tale med en anden pige, der kunne være en dealbreaker. Sørge for hun ved, du er interesseret i kun hendes.
  • På samme tid, har venner der også piger. Hvis du hænge rundt venner der også piger, vil hun føle sig sikrere omkring dig, fordi andre kvinder er behagelige at hænge ud med dig. Hvis du aldrig hænge nogen kvinder, kunne det være et tegn på for hende, at du er analfabet, når det kommer til dem.
  • Nogle gange, kvinder engagere sig i en lille konkurrence - ligesom mænd! Derfor er det nyttigt at have andre kvinder rundt, forudsat at du ikke får involveret, eller flirte med dem.
 10. 10
  Ros hende. Giv hende nogle gode gammeldags komplimenter. Må ikke komplimenterer hendes evne til at gøre hver eneste lille ting perfekt, eller du vil synes eller tvangspræget selv. Men en velplaceret kompliment kan gøre en pige huske dig i dagevis!
  • Være oprigtig, når du kompliment. Finde ud af hvad man vil om hendes bedste - hvad du synes gør hende mest unikke - og fortælle hende. Hvis det er sandheden, vil den automatisk komme ud som oprigtig.
  • Styrke, hvordan hun ser sig selv. Hvis hun tænker på sig selv som en atlet, styrke hendes konkurrencepræget ånd eller atletiske evner. Hvis hun tænker på sig selv som en tænker, rose hendes kløgt. Uanset hvad hun tænker på sig selv som, kompliment, at aspekt af hende mest.
  • Fokuser mere på hendes personlighed, end hendes udseende. Hvis du er nødt til at få i en kompliment om hendes udseende, holde sig væk fra de mere feminine områder og holde sig til komplimentere disse:
   • Smile
   • Hår
   • Øjne
   • Lips
   • Tøj (stil, udseende, osv.)
 11. 11
  Giv hende grunde til at blive mindet om dig. Syng eller hum sange, taler om film, deler foretrukne steder. Alt, hvad der, da hun hører / ser det igen, vil gøre hende til at tænke på dig.
 12. 12
  Balance din følsomme side med din maskuline side. Piger kan lide fyre, der er i kontakt med deres feminine side uden at være girly overhovedet. Det betyder, at du nødt til at forstå, hvor hun kommer fra, men stadig være grundigt mandig, hvis du kan. Lær en lektie fra følgende stikord:
  • Det er OK at græde på en film... Hvis filmen handler om sport. Mens de fleste piger ikke kan lide sport, det er et tegn på din mandighed til hende. Vær forberedt på at holde sig med sport, mens du stadig gøre tid til at se hende.
  • Det er OK at klæde sig godt... men ikke alt for godt. Som omtalt tidligere, piger elsker en fyr, der kan klæde pænt. Men så snart den fyr kjoler pænere end hende, kan der være en stor turnoff.
 13. 13
  Mest af alt, skal du ikke bruge guider som denne bogstaveligt. Du bør ikke gøre at opbygge et forhold med hende et script. Det mest vigtige ting at gøre, når de søger et meningsfyldt forhold er at slappe af omkring hende, og lad din sande personlighed skinne igennem. Må ikke tvinge dig selv til at passe en stereotype. Du er bedre stillet vente, indtil du kan finde en pige der kan lide dig, ikke en stereotyp "cool" fyr. Et forhold, hvor du kan være dig selv er meget, meget mere meningsfuld end en, hvor du er nødt til at foregive at være en anden.

Tips

 • Dufter godt! Uanset om du er grim eller weird, vil alle piger gøre en dobbelt tage, hvis du lugter godt!
 • Aldrig fornærme hende, især hvis hun er genert, og selv om det er en joke, medmindre du ved, at hun vil vide, det er en joke.
 • Må ikke holde taler i timevis, give hende en chance for at snakke. Mere end det, så lad hende gøre det meste af taler. Sørg for at du får til at tale om som en fjerdedel af samtale, så der vil fortælle hende, at du ikke er kede og opmærksom. Ingen pige nogensinde har klaget over, at de talte for meget på deres dato.
 • Må ikke kompliment hende, medmindre du faktisk føler hun ser særlig smukt eller har gjort en særlig god tale. Der er en masse af ansigts stikord givet når nogen være ærlig / liggende, og mens du eller hende måske ikke samle det op bevidst, vil en kompliment, du ikke oprigtig om ikke "føler" ærlige til hende. Det er bedre ikke at sige noget i stedet sige en overbevisende kompliment, da det kan skade hende selvværd, hvis hun tror du er nødt til at gøre op en kompliment.
 • Mest værdifulde piger foretrækker at tale om bøger, film, musik, etc. snarere end sport. Dette gælder ikke for alle piger, men som regel forsøger at starte en samtale med, "Hvad er dit foretrukne sportshold?" bagslag.
 • Brug aldrig corny eller stærkt seksuelle pick-up linier, medmindre du har kendt hende i lang tid og kan joke om sådanne ting, men kun i spøg!
 • Når du er rigtig gode venner, det er en god ting på Valentinsdag at bringe hende blomster eller noget at fortælle hende, at du kan lide hende på den måde.
 • Hvis hun vil have dig til at kysse hende, og du ved det, ikke vente alt for længe, ​​eller hun kunne få keder sig, eller tror, ​​du er ikke interesseret i at være mere end venner og gå videre til nogen, der vil, selv om de ikke er så cool, intelligent eller god leder som dig.

Advarsler

 • Aldrig fortælle en kvinde, at hun er fed. Nogensinde.
 • Nogle piger sætter sig fornærmet af "ridderlighed stuff." Sørg for at du kender den type pige, du har med at gøre. Nogle vil måske se det som sexistisk, irriterende nice, eller det kan synes som om du forsøger at hævde overlegenhed.
 • Hvis en kvinde siger, at hun ikke er interesseret, tilbage fra. Nej betyder nej.
 • Må ikke tale med piger om andre piger. Prøv ikke at sladre.
 • Gør ikke umodne eller blasfemisk vittigheder.