Wkadk

Hvordan man starter en samtale med din knuse uden at det er akavet

At have en crush på nogen kan gøre dig meget genert omkring denne person, især hvis du ikke kender din knuse godt. Men du vil aldrig vide, om en fyr (eller pige) kan lide dig, medmindre du taler til dem! Den første regel for at starte en succesfuld samtale er at forvise din selvforklejnende tanker og til at udstråle selvtillid. Når du har den rette mentale tankegang, er du klar til at begynde at omfavne de andre tips i denne artikel for en vellykket flirtende samtale.

Steps

Hvordan man starter en samtale med din knuse uden at det er akavet. Gør flirtende øjenkontakt.
Hvordan man starter en samtale med din knuse uden at det er akavet. Gør flirtende øjenkontakt.

Start en samtale med din knuse

 1. 1
  Gør flirtende øjenkontakt. Hvis det er muligt at fange din knuse blik, før du taler til dem, så gør det. Det vil subtilt signalere din interesse og give dig en chance for at måle deres interesse. Hvis de ofte møder øjet og holder deres blik, de er sikkert lige så godt. Må ikke bare stirre i den generelle retning, holde skyde små blikke på deres ansigt, indtil dine øjne mødes. Når de gør det, smil.
 2. 2
  Åbn med en kompliment. Som enhver, der nogensinde har haft en stalker kan fortælle dig, er der en bøde, men bestemt linje mellem flatterende og utryg. Med dette i tankerne, vælg din kompliment omtanke. At sige noget lignende "Du ser altid fantastisk ud i denne skjorte" kan komme ud som underligt, hvis du ikke kender din knuse godt, og indebærer, at du holder øje med ham eller hende. (Selv hvis du gør, er det bedst ikke at spilde disse oplysninger med det samme.) I stedet vælge noget generelt, men sød, såsom "Dit smil er glødende i dag. Hvad gør du så glad?" eller "Jeg tænkte, hvad du sagde i klassen tidligere var virkelig interessant." En god kompliment bør naturligvis føre til mere samtale, i stedet for bare hænge akavet i luften, når du siger det.
  • Vide hvordan man leverer en kompliment. Selv den bedste kompliment i verden vil falde fladt, hvis din levering er slukket. Hold en halv smil, som du taler - det vil gøre dig naturligt tilføje tiltalende tonefald til din stemme. (Prøv dette trick ud, når du tager telefonen engang og se, om du mærke en forskel.) Kom øjenkontakt med din knuse, som du taler. Hold toner af din stemme op, men sænke den faktiske mængde - taler softly straks meddeles intimitet, og det kan gøre folk lean tættere høre dig. Hvis alt dette lyder lidt svært, praktisere det foran et spejl. Det er en god teknik til at vide.
 3. 3
  Holde samtalen i gang. Du kan være fristet til at stoppe med at tale og stirre slæk-kæbet på din knuse, men modstå. Lad ikke en lang pause i samtalen, eller atmosfæren vil vende akavet. I stedet har en fallback liste over emner, du kan bruge, hvis snak boder. Spørg, hvad han eller hun tænker på en nylig begivenhed du begge kender, en delt hjemmearbejde, eller weekend / ferie planer.
  • Stil åbne spørgsmål. For eksempel, i stedet for at sige "Så har noget sjovt planlagt til pause?" (Som kan besvares med et kort "ja" eller "nej"), siger "Hvad vil du gøre for at holde travlt, mens skolen er ude?" Et spørgsmål, der kræver et detaljeret svar er altid bedre at holde en samtale flyder.
 4. 4
  Finde en undskyldning for at forlade, før du løber tør for ting at tale om. Følg det gamle ordsprog - "Always lade dem der ønsker mere." Find en måde at yndefuldt ænder ud af samtalen, før det går forslidt. Afskæring kontakt som dette, mens din knuse er stadig interesseret i at tale til dig, automatisk får ham eller hende ser frem til næste gang.
  • Du behøver ikke at lyve for at gøre dette - en simpel "Hey, det var stor, men jeg mĺ kørt" værker.
  • Som du forlader, lave en lille kommentar om, hvor meget du nød samtalen. Dette vil forhindre din knuse at tænke, at du forlader, fordi han eller hun sagde noget forkert. Som med kompliment, levere det med et smil og et lidt lavere stemme.
 5. 5
  Næste gang, skal du bruge din første samtale som et referencepunkt. Slående op en snak med din knuse vil være lettere næste gang, fordi du altid kan vende tilbage til noget, du drøftet under din første samtale. Følg de samme trin igen.

Tips

 • Sørg for at du ser behageligt, når du er sammen med din knuse.
 • Må ikke gøre det alt for tydeligt, at du kan lide dit crush. Vise nogle tegn på interesse, og hvis de vender tilbage det så de sikkert kan lide dig.
 • Nogle gange kan en akavet øjeblik faktisk hjælpe gnist en samtale. Bare sørg for, at det ikke er akavet at punktet at gøre din knuse undgå dig, kun nok, at du enten kan gnist nogle samtale eller hjælpe din knuse ud af akavet øjeblik. Dette kan hjælpe nogen beundrer dig for ikke bare at pege og grine ad dem.
 • Må ikke starte med noget om hans eller hendes personlige liv, som "Hvordan er du og din kæreste / kæreste hen?" Det vil virke invasive og uforskammet.
 • Sørg for at din ånde er godt lugte. Ingen pige ønsker at tale med en fyr som er ånde lugter dårligt.
 • Undgå "ven-zone." Starter samtalen med en kompliment umiddelbart lader din knuse vide, at du er romantisk interesseret, ikke bare på udkig efter et platonisk venskab. Springer dette trin sætter dig i fare for bopæl i "ven-zone."
 • Lær samtale færdigheder fra andre Googles at have effektive samtaler.
 • Hvis din knuse begynder at røre dig på en flirtende måde, forsigtigt returnere deres hånd.