Wkadk

Sådan ser preppy til skole

Der er flere måder til, men der er nogle ekstra ting, du kan gøre, mens du er i skole for at være endnu mere af en prep.

Steps

Sådan ser preppy til skole. Lær at ligne en prep.
Sådan ser preppy til skole. Lær at ligne en prep.
 1. 1
  Få gode karakterer. Den bedste måde at se, er at blive set på en prep skole. Men det er ikke helt praktisk for alle. Så i det mindste, handle som en prep skole student - mål for en prestigefyldt skole.

  Sigt højt for Ivy league stipendium, hvis muligt.

  • Få alt dit arbejde gjort, og eventuelle ekstra kredit så godt. Prøv at komme ind i Honors / AP / IB klasser. Være den højeste score på visse prøver.
  • Deltag fritidsaktiviteter. Eksempler-Tennis, debat, golf, spor, etc. Undgå fodbold.
  • Hold dig ude af problemer (ingen tilbageholdelse eller lørdag skole).
  • Giv lærerne respekt. Tal ikke i klassen. Spørg dem, hvis de har brug for hjælp at besvime papirer osv.,
 2. 2
  Lær at ligne en prep. Hvis du er en pige, læse op på hvordan man kan være en preppy pige. Hvis du er en fyr, gør dit hjemmearbejde på , hvordan man kan være en preppy fyr.
 3. 3
  Ret dig op mellem klasser. Sørg for at du ser pæn og ren. Kam og ordne dit hår, børste tænder eller bruge mundskyl, glatte dit tøj, og holde dig præsentable på alle tidspunkter.
 4. 4
  Bevar overblikket. Hvis du har et skab, holde det rent og ryddeligt. Det samme gælder for din bog taske, som bør være velforsynede og ren. Sørg for at dit skrivebord er ryddeligt, selvom du kun sidder der i en time. Tænk over det: ingen kan se preppy, hvis de opfører sig som en Slob!
 5. 5
  Holdes væk fra drama. Mens alle har deres sociale dilemmaer, ikke bliver fanget i argumenterne, slagsmål, eller gør grin med nogen. Preps forventes at være mere sofistikeret end det. << --- Don 't vask til deres niveau
 6. 6
  Må ikke sladder eller tale om andre mennesker, og tror ikke, at andre mennesker er mindre end dig, bare fordi de ikke er preps. Sand klasse bliver venlige ikke snobbet eller uhøflig.

Tips

 • indsigter-stille spørgsmål, de fleste mennesker elsker at tale om sig selv.
 • Udvikle gode sociale færdigheder såsom kigge folk i øjnene og smilende, god håndtryk konverserende
 • Lad ikke presset stress dig ud. Hvis du har lyst livet vejer dig ned-øvelse hårdt (run) og call venner. Tal det ud eller i det mindste skrive det ned. Kom det ud, er hvad der er vigtigt.
 • Udvikle høje mål og standarder for dig selv. Altid forsøge din hårdeste, men hvis du har brug for hjælp spørge nogen.
 • Altid være en gentleman / dame-open døre, bære bøger eller pakker, sige venligst og tak, etc.
 • Undgå højt taler, sjofle vittigheder foran piger / kvinder og aggressiv / klamt adfærd i det offentlige.
 • Deltag i en golfklub som en caddie