Wkadk

Hvordan til at gøre dine forældre glade

Hvis dine forældre ikke er meget tilfredse med dig, eller du bare vil have deres liv at være lettere, her er hvordan at behage dem med ud at være teatralsk. For at holde dig ud af problemer og på god fod med dine forældre og stadig have det sjovt med dine venner følger disse, så du holde tillid og har frihed under dine forældres regler.

Steps

Hvordan til at gøre dine forældre glade. Gør dine pligter og alt dine forældre beder dig.
Hvordan til at gøre dine forældre glade. Gør dine pligter og alt dine forældre beder dig.
 1. 1
  Gør dine pligter og alt dine forældre beder dig. Bonuspoint hvis du gør det uden at blive spurgt. Må ikke gøre vrøvl over det, eller ikke gøre det. Gør det med stolthed og se dine forældres smil vokse. De vil sætte pris på det!
 2. 2
  Tilbyd at gøre ting for dine forældre. Hvis de ser træt, eller hvis de ser ud som de har brug for hjælp med noget, tilbyde at hjælpe dem, og husk, bonuspoint, hvis du gør det uden at blive spurgt. Gøre med stolthed og gøre nogen klager.
 3. 3
  Respekter dine forældres regler. Når de siger ikke at gøre noget, gør det ikke. Selv hvis du tror, ​​du vil ikke blive fanget, vil du blive fanget! Aldrig gøre disse ting, selv hvis dine forældre ikke er rundt.
 4. 4
  Være lydige. Gør hvad de beder og ikke tage din vrede ud på dem, ligesom hvis du har haft et skænderi med en ven. Husk at de altid forsøger at hjælpe og bringe dig op til højre.
 5. 5
  Være taknemmelig. Altid sige tak til dine forældre, de afsætte en masse tid og energi til dig.
 6. 6
  Forvent ikke at være centrum for opmærksomhed hele tiden, vil de se dig som en møgunge. Efter det fyldte 7 eller 8, vil dine sociale instinkter om deling og omsorg for andre begynder at sparke i. leve op til denne skæbne sund psykiske udvikling.
 7. 7
  Aldrig lyve for dem! Det er meget respektløst, og du er tilbøjelige til at få fanget.
 8. 8
  Prøv at juble dem op, når de føler sig trist. Du vil synes som en person, de kan gå til og spørge udtalelser om, at få du stoler på. Men vær forsigtig med ikke at lyde bidsk når du gør det, og være forsigtig med deres personlige rum, Efter alt, er du deres barn, så de lære dig mest stuff. Vende rollerne pludselig kan få dem til at føle sig akavet.
 9. 9
  Lyt til, hvad jer forældre siger, og prøv at blive enige med dem.
 10. 10
  Klarer sig godt i dine studier, dine forældre sandsynligvis vil være tilfreds med det.
 11. 11
  Tænk over dine søskende til en forandring. Prøv at være pænere til dem end normalt. Dine forældre vil se og blive glad ved din modenhed. Så de vil give dig mere freedom.Ask høfligt at få noget.
 12. 12
  Sige, at du elsker dem.
 13. 13
  Vis din kærlighed snarere end at sige. Gør dem morgenmad eller gøre små gøremål, før de ikke bede dig om at.
 14. 14
  Altid smile og bare snakke med dem.
 15. 15
  Må ikke råbe ad dem og sørg for at de ved, du elsker dem.
 16. 16
  Gå i skole hver dag.
 17. 17
  Kog middag.
 18. 18
  Hvis de ser stresset, så spørg hvis der er noget du kan gøre for at hjælpe dem. Bare ikke genere dem.

Tips

 • Må ikke kæmpe foran dine forældre, selvom du ikke kan styre dig selv. Handler som du ikke kan lide kampene & du er rolig.
 • sikre, at dine karakterer er gode, de fleste forældre kan ikke lide det, når deres børn gør dårligt, og selv om de er ligeglade, klarer sig godt i skolen betyder, at du skal ende med en intelligent person!
 • Gør som de fortælle dig, selvom det kan være svært.
 • Må ikke være respektløst til dine forældre. Nu uafhængighed er godt, hvis de bruges lejlighedsvis, men for meget vil forstyrre dine forældre.
 • Husk at behandle andre som du ønsker at blive behandlet!
 • Bevar roen, når du er frustreret, råben bare får dig i problemer
 • Dybt nede i side dine forældre vil altid være glad og stolt af dig, uanset hvad du gør.
 • Kom væk fra narkotika eller rygning. Kom ind i disse ting vil understrege ud af dine forældre og gøre dem virkelig utilfredse med dig.
 • Hjælp til søskende, kan yngre få temmelig irriterende til tider og sætte dit forælder i et dårligt humør.
 • Bare være høflig & venlig og adlyde dem dette vil hjælpe dig med at få frihed, og de vil øge deres tillid til dig.
 • Det hele afhænger af en den type forældre, du har. Det vil gøre dem lykkelige.
 • Gør din seng hver dag. Dette er vigtigt, fordi hvis din seng er lavet så hele dit værelse ser renere.
 • Være meget gradvis ikke overdrive det dine forældre bliver mistænksom. Gøre dem føler, at du gør det som sædvanlig & gøre dem føle sig stolt.

Advarsler

 • Hvis du gør dette pludselig efter at have dårlig opførsel, vil det være mistænksom og dine forældre vil sikkert synes, at der er noget, eller at du bare forsøger at få noget ud af dem, være gradvis.