Wkadk

Sådan snige sig ud af dit hus om natten

Snige sig ud kan være risikabelt, men hvis du gør det rigtigt, skal du være fint. Vær sikker på at følge trinene rigtigt!

Steps

Sådan snige sig ud af dit hus om natten. Prøv at have en plan for, hvor din går og i stand til at møde nogen eller være sammen med nogen, mens du snige sig ud.
Sådan snige sig ud af dit hus om natten. Prøv at have en plan for, hvor din går og i stand til at møde nogen eller være sammen med nogen, mens du snige sig ud.
 1. 1
  Prøv at have en plan for, hvor din går og i stand til at møde nogen eller være sammen med nogen, mens du snige sig ud. (En kæreste / kæreste eller en gruppe af venner er fælles, men ikke gør gruppen for stor, eller du vil blive bemærket.)
 2. 2
  Planlæg, hvordan du kommer til at komme ud, og hvor du kommer til at gå, og hvor længe du vil tage (gøre dette i løbet af dagen, når ingen ser). Må ikke skrive det ned på papir, da det kan være tegn på dine forældre. Mentalt, så prøv at planlægge ud;
  • Fægtning, terræn, belysning og skjul pletter, hvor du vil være at gå
  • Blinde pletter fra vinduerne i nærliggende huse
  • Naturligt forekommende ting, såsom vejr og månefase
  • Gang du afgår
  • Metode til exit fra hjemmet - skal være stille,
  • Overvej nærliggende gøende hunde og undgå dem
  • Sti taget til destinationen
  • Sti taget hjem
  • Metode til indrejse i hjemmet
  • Hold dig væk fra de største gader
  • Skøn over, hvor lang tid alt dette vil tage
  • Undskyldninger, backup planer, ting, du skal bruge, osv.
 3. 3
  Forbered fysisk og mentalt til din store aften. Spise 2 timer før og drikke en time før. 15 minutter før flyafgang, få klædt, men ikke tidligere, eller du vil risikere at blive opdaget af dine forældre. Også på cirka 15 minutter, har en energi gel - de er ligesom goo og indeholder koffein som regel og komplekse sukkerarter. Pakke alle de ting, du har brug for, men sørg for at du ikke bliver tynget for meget af den. Kjole i en passende farve;
  • Sort: Sjældent findes i naturen, faktisk et dårligt valg. Kun godt for asfalt-og parkeringspladser.
  • Skifer Grå: God til beton og andre byområder.
  • Navy Blå / Midnight Blue: Matcher generelle farve natten, så alsidighed i de fleste indstillinger.
  • Olive Drab / Military Grøn /: God til både tæt og tyndt grønt løv i forstæder indstillinger, du vil sandsynligvis finde dig selv gemmer sig i buske og græs bakker ofte, ville dette være et anstændigt valg.
  • Khaki: God til døde blade og ørken-indstillinger.
  • Hvid: God til sne, en hvid dragt med et par digital sort og grå pletter fungerer bedst.
  • Brown: God til kravle gennem store områder med kun snavs og ingen planter.
  • Brandtrappe stiger til tider virker, afhængigt af dit hus sidespor. Hvis dine forældres soveværelse er 10ft eller kortere, ikke svinge stigen vinduet ned. Gør det tidligere på dagen, eller langsomt sænke det til jorden. Rope fungerer også godt, hvis du binde hakker i det og binde den til en meget tung vejning genstand, såsom en seng eller kommode.
 4. 4
  Lav en ren exit ud af dit hus. Alles hus er anderledes, så du bliver nødt til at forsøge at finde ud af et par ting for dig selv. Vær sikker på at gå stille og roligt og undgå knirkende pletter i gulvet. Prøv ikke at løbe ind i nogen møbler, da det kan både såret og gøre støj. Bringe med dig noget du muligvis, afhængigt af hvor du skal hen. For eksempel, penge, lommelygte, lommekniv, etc.
  • Efterlad en skruetrækker eller smør kniv i dit vindue eller døren til at holde det en revne åbne så du ikke får låst ude. Medbring en frontlåge nøgle just in case. Hvis du sover på en anden etage, overveje at få en rollable brandtrappe stigen. Sæt nogle udstoppede dyr under dine covers til at gøre det til at ligne det er din krop. Efterlad din dør, da det normalt er at undgå mistanke fra dine forældre - og ikke låse den! I tilfælde gør de regne ud, at du mangler, efterlade en note siger du er fint og ikke at ringe til politiet.
 5. 5
  Hold et ur med dig. Sørg for at du mærke til, hvad tid det er, og hvor lang tid det tager dig at komme til og fra det ønskede sted. Vær sikker på at være tilbage på mindst en time, før dine forældre normalt komme op.
 6. 6
  Stille træde udenfor og trække vejret i den kolde, fugtige natteluft. Tag et øjeblik til at værdsætte græshopperne og langt væk trafik og flyvemaskiner, se på Månen med de tynde skyer svæver ved og stjernerne. Dette bidrager til at skabe den rette indstilling og lærer dig at være tavs som en ninja og blive en del inden for natur. Hvis du er virkelig nervøs, ophold i haven og bare værdsætte natten. Dette vil hjælpe dig være tryg, så du føler dig mere sikker, når du går ud.
 7. 7
  Begynd sniger sig omkring. Nu hvor du har fået ud af forhave, er det tid til at rocke og rulle. Forblive lav, forblive stille og holde vagt. Se din ryg og gå stille og roligt.
 8. 8
  Snige tilbage i huset den måde, du kom ud. Husk, det er faktisk nemmere at blive fanget snigende tilbage i end det er at blive fanget snige sig ud. Må ikke få kæphøj og tror, ​​at du allerede har lykkedes. Være meget stille, og sørg for at låse døren, at du kom i, så dine forældre ikke mærke noget er op.
 9. 9
  Hold koffein eller en anden form for kunstig energi i dit værelse. Dine forældre vil være mistænksom, hvis du sover i indtil forbi middag (medmindre det er din normale sovende vane), eller hvis du er tydeligvis meget træt den næste dag. Drik en energi drik eller nogle koffeinholdige sodavand, så du ikke er for træt.

Tips

 • Stole mere på din hjerne og teknik end din gear.
 • Folk kan få øje på dig på grund af form, silhuet, skygge og farve. Eliminer alle dem ved at klæde derfor stikning til tætte skygger og bevæger sig langsomt.
 • I forstæder, kan du finde dig selv gemmer sig bag en bil eller busk, kontrollere, om kysten er klar, og sprint til næste dækslet, og gentage processen. Så altid være opmærksom.
 • Du kan fortælle, hvis en bil kommer, selv før du ser det. for lyd, eller hvis det er omkring et sving, kan du se forlygterne lyser gaden eller endda tåge i luften.
 • Hvis du tror, ​​nogen observeret dig, men er ikke sikker på, komme ind i en kravlende eller hugsiddende stilling og fryse! Du ønsker at bruge mørket til at skjule dig. Du vil også blive sværere at se, om du stadig er.
 • Hvis dine forældre kommer til at kontrollere, om dig, fordi du er gået ud før lå puder, udstoppede dyr, eller andre tæpper til at danne en din form i din seng. I tilfælde, de ser tættere, tilsæt toppen af ​​en dolls hår, der er farven på dit hår.
 • Carry ekstra penge med dig just in case du har brug for at ringe hjem i en nødsituation, eller hvis du har brug for noget at spise.
 • Hvis du nødt til at skjule en eller anden grund huske, at folk ikke kigge op eller ned de fleste gange.
 • Hvid støj som en fan er nyttigt
 • Dette kan være en året rundt hobby, så længe du kjole i overensstemmelse hermed. Husk på, at med alle de løber rundt, vil du sandsynligvis blive sveden og tør mund inden for de første 10 minutter. Men kan udækkede armene være let at se. Hvis du hvile i mere end 5 minutter, kan du ende med at få kolde igen.
 • Hvis du er en teenager, og dit værelse er i din kælder, kan du bruge den fjerneste vinduet fra hvor dine forældre er ovenpå! Hvis du er ovenpå, windows tager for lang tid at åbne og lukke, og forårsage en masse støj. Men hvis du har til at bruge windows, stille og roligt sænke en kasse eller en skammel for en høj afsats. Hvis du har en trævæg, eller en glat mur, få en partner, du kan stole på at hjælpe dig med at komme ind og ud.
 • Overvej iført civilt tøj for at være i stand til at spille det afslappet, hvis du har til. A Forest Green eller Navy Blå plain sweatshirt, mørk bold cap, og dikies Navy blå kjole bukser eller grøn kjole bukser arbejde stor. Sorte jeans kan lyde som en rigtig god idé, men de kan ikke blande sig med den naturlige farve af natten og vil gøre dig til at ligne en røver (selvom du ikke er) for de fleste mennesker på grund af en stereotyp forårsaget af film.
 • Dont røre noget unødigt og bare handle, som om det var den dag, og du kommer ud for en gåtur og døre er bedre at bruge end windows. Dette er fordi når vinduerne er åbne dens lettere at fortælle end en ulåst dør, så gå til dørene ikke windows (medmindre det er en pull up vindue).
 • Bo Out lys eller så meget som muligt.
 • Medbring en ændring af tøj, fortrinsvis afslappet og lysere farvet (khakis og en polo skjorte kan arbejde). Hvis du arbejder (eller har arbejdet) i en virksomhed, der er åben sent og har en ensartet skjorte (såsom en detailkæde), og derefter bringe det (selvom din historie kan kontrolleres med virksomheden). Også bringe en konstruktion hat og reflekterende vest til at ligne en arbejdstager - hvis man ser gammel nok. Bare prøv at se ud som du tilhører, uanset hvor du er.
 • Den menneskelige 2D teori hedder vi mennesker er 2D væsener, og vi ser for hinanden på det niveau, vi dvæle ved (jordoverfladen). Så hvis nogen er på udkig efter dig, skjule enten på et tag top eller grøft, som de er på forskellige niveauer. Men du behøver ikke gemme sig i træerne. Hvis du er observeret der, vil du har ingen steder at gå hen og en langt fald, hvis du overvejer springning. Du kan også smide en sten eller noget for at skabe en distraktion (ikke knække dit håndled eller albue, vil de høre dette først og kigge over).
  • Hvis du skjuler på en tagterrasse, ikke gå til et hus, der har lys på, forblive lav, og sørg for at have mere end én flugtvej. Nogle tagene er mere stejl og skrå end andre. Må ikke nærme sig en ovenlysvindue, eller komme i vejen for måneskin mod et ovenlysvindue.
  • Hvis du skjuler i en grøft eller hul, ophold i der, indtil du tror, ​​din forfølgeren er væk. Må ikke holde kigger ud. Hvis du er i en stærkt befolkede område, du måske brug for nogle dækning, som blade eller noget, der er farven på jorden omkring you.But du bliver nødt til at risikere at nogen falder i.
 • Optag din egen snorken til en mobiltelefon / eller en digital optager, så dine forældre tror, ​​du sover.
 • Det hjælper at være fysisk, din udholdenhed og smidighed formentlig være mere vigtigt end din. Det er altid bedre at køre end at stå og kæmpe.
 • Skyllemiddel på tøjet i vaskeriet for at gøre dem mere støjsvage.

Advarsler

 • Må ikke medbringe en iPod eller mp3-afspiller. Hvis du kan høre musik, så er det at gøre din opmærksomhed på andre lyde værre. Og hvis du ikke kan høre det, eller koncentrerer for meget at mærke til det, hvad er pointen?
 • Brug din lommelygte sparsomt, kunne lyset giver dig væk eller i bedste ødelægge dit nattesyn og udtjente batterier.
 • Husk, ikke at efterlade nogen beviser bag. Det er nemmere at snige sig ud, når du har et vindue, der går lige op.
 • Må ikke tale med dine forældre om at snige sig rundt eller bede om redskaber, de vil få mistænkelige. Hvis du spiller paintball / airsoft du måske slippe af sted med dette som en undskyldning for gear.
 • Må ikke bære et våben (noget ulovligt), hvis du bliver fanget, vil du være i meget flere problemer, og hvis du bor i sådan et farligt område, som du har brug for et våben, ikke snige sig ud.
 • Undgå lyse eller fluorescerende farvet tøj eller gear.
 • Sørg for at slukke enhver form for sensor lys før hånd (bemærk: skifte tilbage på før de går tilbage i seng for at undgå mistanke om morgenen)
 • Må ikke komme i nærheden af ​​eller forsøge at tale med folk, der ser farlig. Vær opmærksom så ingen kan snige sig op bag dig!
 • Vær ekstra forsigtig, når du rejser ned travle gader. Holde sig så langt væk fra vejen som muligt, være i stand til at skjule eller falde fladt i et øjebliks varsel ved lyden af ​​en bil eller fodspor. Sørg for at du ikke er i et sted, hvor forlygterne vil ramme dig.
 • Brug ikke camouflage, medmindre det er en skjorte eller sweatshirt folk ville regelmæssigt slid, hvis du gør, og du er fanget, vil det være indlysende, du forsøgte at snige sig rundt... eliminere næsten al alibi, mens faldende, men ikke eliminere risikoen for at blive fanget i første omgang.
 • Hvis du spiser for meget sukker, kan det kvikke dig op til et par timer, men så har du en kæmpe sukker nedbrud, og det er ikke godt.
 • Hvis du er observeret af civile, og du ved, at de så dig for sikker, har du et par muligheder;
  • ! MEN kun gøre, hvis de også. Du skal bare nødt til at løbe dem, indtil de giver op. Bo off veje eller skære igennem gaderne, så de ikke kan jage dig i bil. ALDRIG straks køre hjem, vil folk følge dig, og du vil være helt skruet.
  • Brug et alibi, som "min hund løb væk omkring her tidligere i dag, og jeg kunne ikke sove, så jeg vendte det til et spil, hvor jeg forsøger at snige sig ind på ham eller skjule fra mennesker." Vær sikker på at der allerede har planlagt, hvad at besvare spørgsmål, de kan spørge (som navnet på den hund, gang det skete), hvis de prøver at fortælle, hvis du lyver eller nysgerrige eller bekymrede. Hvis det er en ung mandlig voksen eller teenager, kan du være i stand til bare at forklare dem sandheden, og håber, at de forstår og ikke ringe til politiet. Når du forlader, se dem for at se, om de trække en telefon.
 • Må ikke rejse til ukendte gader, vil du ikke være klar over gemmesteder og layout, du er meget mere tilbøjelige til at få seende. Men hvis folk ser dig ved dit hus, kan de ved det er dig.
 • Prøv ikke at gøre støj... folk vil kalde cops. Lidt raslen i buskene kunne være et dyr eller vinden, men hvis der er en masse af det, folk kan få mistænkelige og kigge ud af deres vinduer. Men husk på, folk normalt ikke kalde politiet, hvis de hører nogen passerer deres hus.
 • Hvis politiet kommer, stop og forklare sandheden til dem, eller du kan tage en stor risiko, hvis du er forbi udgangsforbud og dine forældre kan ikke kender de fleste kriminelle ikke forcere et træ, så det ville være en mulighed, men bruge dette kun som en sidste Resort "KUN HVIS NØDVENDIGT alvorligt". De blev formentlig kaldt af en mistænkelig borger og forudsat du ikke har en udgangsforbud, du er teknisk ikke gjorde nogen forbrydelse, var du bare gemmer. Du er kun et gys-søgende. Eller du kan handle som du bare gik på gaden (se tip). Men, hvis de ved, du var snigende, vil du altid være i mindre, hvis nogen, problemer, hvis du ikke lyve.
 • Må ikke løbe fra politiet, hvis de ser dig.
 • Må ikke gå ud forbi udgangsforbud tid, hvis du ikke er myndig. Så hvis udgangsforbud starter ved 11 PM, og du var spottet på 10:50, har du ikke gjort nogen forbrydelse! Du kan også gå lige efter det ender, men vær forsigtig! Det er ikke en nat drift, hvis solen er op!
 • Må ikke gøre nogen indbrud eller graffiti, kan du stadig have det sjovt uden at stjæle eller beskadige ejendom.

Det grundlæggende

 • Det er normalt ikke imod loven at være ude om natten. Kun de mest paranoide og / eller bekymrende naboer faktisk ligeglad med, om nogen er at gå ned ad en gade på 2:00.
 • Mobiltelefon (for at kontrollere tid og for nødsituationer).
 • Lille lommelygte - en AA Maglite virker fantastisk.
 • House nøglen
 • Sko - Støvler til ankel støtte og klatring, sko for hastighed og stealth.
 • Watch
 • Førstehjælpsudstyr (i tilfælde af en ulykke), i et Altoids tin fyldt med band-aids, pincetter og spritservietter til behandling af mindre sår. Pakke i toiletpapir med det at lukke munden på den.
 • Ekstra penge
 • Må ikke bære alt for meget materiale, der kan blive fanget.
 • Hvis du bliver fanget, ikke handler mistænksom, roligt besvare spørgsmålene.

For seriøse mennesker

 • Headcover - En elefanthue (ski maske) dækker op mest af dit ansigt, men ser mistænkelige og kan få varm. En beanie er det bedste valg, efterfulgt af en baseball kasket eller boonie hat. Ingen solbriller, de gør dit nattesyn værre og er reflekterende. Alternativt kan du Camouflage dit ansigt.
 • Monocular m / bæltetaske
 • Bælte
 • Bæltetaske til lommelygten
 • Kompas - Hvis du planlægger at gå ind i skoven, er det nemt at blive vendt rundt.
 • Medicinsk tin (fylde en Altoids tin med band-aids, pincetter og spritservietter til behandling af mindre sår. Pack i toiletpapir med det at lukke munden på den.)
 • Spare lommelygte batterier - frivillig
 • Fødevarer - for lange operationer.
 • 1 Quart kantine - hvis du kender vand springvand vil ikke være tilgængelige. Altid holde det helt fulde eller tomme for at forhindre det i at gøre støj.
 • Rope - at bruge som en lasso eller binde den til klatring.