Wkadk

Sådan redo dit soveværelse (teenage-piger)

Træt af din sengetæppe får forfærdelige udseende? Frastødt af det farvede gulvtæppet? Behov arrangørerne til din rodet rod? Hader dit støv gækkebreve? Flov over gamle junk om omkring dit værelse? Hvis du ønsker at gentage dit værelse bruge disse tips og fortvivl ikke, fordi dine problemer kan løses!

Steps

Sådan redo dit soveværelse (teenage-piger). Før du gør noget, gå gennem alle dine ting.
Sådan redo dit soveværelse (teenage-piger). Før du gør noget, gå gennem alle dine ting.
 1. 1
  Før du gør noget, gå gennem alle dine ting. Sorter alting i fire bunker: beholde, trash, give væk og til at dekorere med. Hold alt, hvad du ønsker at beholde, trash junk, genbruge papirer, giver ting væk til familie / venner, og donere de andre ting til Goodwill eller Frelsens Hær. Dette er en temmelig vigtigt skridt, fordi det vil hjælpe Ryd op dit værelse samt slippe af tøj, som du ikke ønsker.
 2. 2
  Mal dine vægge! Dette hjælper os virkelig ændre dit værelse. Hvis dine forældre ikke vil tillade dig at male dine vægge, det er okay. Gå videre til næste trin. Hvis de vil, er det også godt ud! Sørg for at du vælger en farve, som du kan lide, og det går godt med en masse ting. Hvis du vil, kan du male alle dine vægge i samme farve, men nogle gerne have et par forskellige farver til at give variation. Andre mennesker gå nødder, male hver væg en anden farve, og har ingen tema overhovedet. Gør hvad du vil! Uanset hvad du gør, gør din personlighed skinne! Hvis du og dine forældre kæmper for at beslutte, hvad farve til at male dit værelse, kompromis! Har dine forældre vil have dig til at male dit værelse lys rosa, men du ønsker at male det sort (eller omvendt)? Kompromis ved at male dit værelse lys rosa og brug sort som en accent!
 3. 3
  Få nogle møbler! Vil du virkelig, at ABC kommode i dit værelse? Ingen måde! Gå ud og få nogle nye møbler. Vi vil foreslå at have en seng (selvfølgelig), en kommode, en reol, et natbord, og et skrivebord. Prøv at købe alle dine møbler i samme farve, så dit værelse ikke ser vanvittigt (medmindre det er din intention).
 4. 4
  Få nogle ting til din seng! Køb nogle lagner og puder til din seng. Hvis du ønsker en virkelig girly udseende seng, købe nogle tæpper og en masse kaste puder til at sætte i spidsen for din seng. Hvis du ønsker et mere simpelt udseende, bare holde med lagner. Gør hvad du vil. Bare fordi du er en pige betyder ikke, at du er nødt til at være en "girly-pige '.
 5. 5
  Køb nogle stole! Når dine venner kommer over og hænge ud, behøver du ikke vil have dem til at sidde på gulvet! Køb nogle stole, så du og dine venner har en komfortabel sted at sidde. Du kan købe nogle sækkestole, eller en måne stol. Selv en skammel ville fungere godt, især hvis det har lagerplads indeni. Prøv og holde dine møbler i din farvesammensætning.
 6. 6
  Få nogle tæpper! Hvis du har et tæppebelagt gulv, kan dette ikke være så nødvendigt, men et køligt tæppe eller to er aldrig en dårlig ting at have i dit værelse. Hvis du har trægulve, tæpper er en rigtig god ting at sætte ved siden af ​​din seng, så når du står op om morgenen dine fødder ikke fryser på hårdttræ gulvet! Husk at vælge tæpper, der udtrykker din personlighed, og have det sjovt med designs og mønstre.
 7. 7
  Sørg for at du har nogle lagerplads! Sørg for at have noget plads i dit skab eller andet sted i din plads til nogle ting. Køb nogle lagerbeholdere og skub dem under din seng. Det holder alle dine ting organiseret.
 8. 8
  Hylder! Hylder er et must for at vise ting som sport trofæer, billeder, bøger, etc. Køb nogle hylder og få dem sat på et sted, som du vil, såsom over din seng eller i nærheden af ​​dit skrivebord.
 9. 9
  Spejle! Spejle er ikke kun for girly-piger. Enhver teenage pige har brug for et godt spejl til at sætte på deres makeup med. Du kan købe en fuld længde spejl, så du kan se dine outfits, også. Købe et spejl, der har en cool ramme, såsom en mosaik med forskellige farver af glas.
 10. 10
  Få en kork bord. Kork bestyrelser er virkelig cool, fordi du kan vise fotos af din familie, dig, dine venner, dit kæledyr, samt andre ting som koncertbilletter og postkort. Hvis din kork bord er grimt, male det en farve, der går med dit værelse, men ikke en meget mørk farve, eller sætte nogle cool stof over det. Du kan også købe kork brædder med stof over dem allerede.
 11. 11
  Gøre dit værelse YOURS! Sætte plakater af dine favorit bands og berømtheder. Put up billeder af din familie og venner. Put i ting, som du kan lide og som giver dit værelse personlighed! Kunstprojekter, skitser, hvad du ønsker. Hvis du er kunstneren typen udbudt dine tegninger eller malerier. Gør det din... trods alt, er det dit værelse!
 12. 12
  Slip af alle de barnlige ting i dit værelse, medmindre det betyder en stor værdi for dig.
 13. 13
  Tips
 14. 14
  Følg ikke dine venner. Vær dig selv!
 15. 15
  Husk, at ikke hvert værelse kan se ligesom den, du ser i billeder og på tv. Så du skal ikke forsøge at kopiere hver enkelt detalje i et billede eller en reklame. Prøv at være kreativ og få det bedste ud af de ting du har i dit værelse.
 16. 16
  Hvis du er meget visuelle, skitsere, hvad du vil have din plads til at se ud efter den er færdig, så du har et mål at arbejde hen imod.
 17. 17
  Har stearinlys, der har en afslappende duft i dit værelse. Put smukke klipper omkring dem, fordi klipperne ikke kan antændes.
 18. 18
  Hvis du har brug for at have et tema, skal du bruge et farveskema snarere end et objekt eller dyr tema. På denne måde, er det lettere at finde møbler, og dit værelse ser ikke så kaotisk.
 19. 19
  Hvis dine forældre ikke vil tillade dig at få en ny seng forsøger at få nye dyner og puder!
 20. 20
  Planlæg ud af præcis, hvad du ønsker, før du går i gang. Lav en planner / planlægge, hvis det hjælper.
 21. 21
  Glem ikke at holde dit værelse rent. Put væk alle dine junk, der er på dit gulv og kommode en gang om ugen, og støv og vakuum mindst en gang om måneden.
 22. 22
  Kig i magasiner og internettet for at finde gode ideer.
 23. 23
  Dette er meget vigtigt! Hvis du har dyr, der lever i dit værelse med dig, skal du sørge rense ud buret eller tanken mindst hver anden uge for at holde din plads lugter frisk og ren. For dem af jer, der har meget ildelugtende dyr såsom skildpadder eller kaniner, prøv at tilslutte en automatisk luftfriskere sted i dit værelse. IKKE sætte det for tæt på dyrene, men som røgen ikke er sunde for dem at trække vejret i.
 24. 24
  Husk, vil dette være dit værelse i et stykke tid, så gør det ikke bare tilfældige... medmindre det er en del af din personlighed.
 25. 25
  Hvis du har en bog hylde, kan du farvekode det, eller sortere det efter forfatter eller serie.
 26. 26
  Lav dine egne ting. Du kan lave spejle af pap og klistret reflekterende papir. Put sengetøj og puder mere end et lager bin (robust), og gøre det til en sofa!
 27. 27
  Sørg for at du har et sted for din makeup. Hvis du har et særligt skuffe for det, lægge alle dine makeup derinde, så det er let tilgængeligt. Prøv at sætte din makeup nær dit spejl.
 28. 28
  Gnid lidt vanille ekstrakt på dine pærer og tænd for dem. Det gør dit værelse lugt rart og føler sig varm og hyggelig!
 29. 29
  Prøv at holde sig til et farveskema i dit værelse, så det ser trukket sammen og ser ikke alt for travlt.
 30. 30
  Prøv at gøre dit værelse afspejler din holdning og tankegang.
 31. 31
  Få en kommode og nogle parfumer at gå med det, tilføje nogle make-up og bare clunk dem i en stor bylt på din kommode.
 32. 32
  Advarsler
 33. 33
  Ikke gør, hvad dine venner tror vil være cool eller hvad de vil! Gøre hvad du vil, fordi du bliver nødt til at beskæftige sig med dette nye rum i mange år fremover!
 34. 34
  Før du begynder, skal du sørge du har et budget. Du ønsker ikke at blive brød efter din renovering, men sørg for at have nogle kontanter til at sætte ind i det. Det kan være dyrt, afhængigt af omfanget af din renovering.
 35. 35
  Spørg dine forældre / den person, der ejer huset for at sikre, at du rent faktisk får lov til at male det.
 36. 36
  Hvis du ikke er i stand til at male / tapet dit værelse, sætte nogle plakater! Du kan sætte dine foretrukne sangere, eller endda gamle film plakater (du kan sommetider få dem fri fra video leje eller biografer).
 37. 37
  Medmindre du er villig til at ændre dit værelse hver par måneder, stick med et farveskema snarere end et tema. Du kan hade nogle fase du gik igennem i et par måneder eller et år
 38. 38
  Prøv at undgå tapet, da det er meget svært at sætte op / tage ned.

Tips

 • Husk, at ikke hvert værelse kan se ligesom den, du ser i billeder og på tv. Så du skal ikke forsøge at kopiere hver enkelt detalje i et billede eller en reklame. Prøv at være kreativ og få det bedste ud af de ting du har i dit værelse.
 • Følg ikke dine venner. Vær dig selv!
 • Hvis dine forældre plejer tillade dig at få en ny seng forsøger at få nye dyner og puder!
 • Glem ikke at holde dit værelse rent. Put væk alle dine junk, der er på dit gulv og kommode en gang om ugen, og støv og vakuum mindst en gang om måneden.
 • Hvis du er meget visuelle, skitsere, hvad du vil have din plads til at se ud efter den er færdig, så du har et mål at arbejde hen imod.
 • Planlæg ud af præcis, hvad du ønsker, før du går i gang. Lav en planner / planlægge, hvis det hjælper.
 • Har stearinlys, der har en afslappende duft i dit værelse. sætte smukke klipper omkring dem, fordi klipperne ikke kan antændes.
 • Hvis du har brug for at have et tema, skal du bruge et farveskema snarere end et objekt eller dyr tema. På denne måde, er det lettere at finde møbler, og dit værelse ser ikke så kaotisk.
 • Sørg for at du har et sted for din makeup. Hvis du har et særligt skuffe for det, lægge alle dine makeup derinde, så det er let tilgængeligt. Prøv at sætte din makeup nær dit spejl.
 • Husk, vil dette være dit værelse i et stykke tid, så gør det ikke bare tilfældige... medmindre det er en del af din personlighed.
 • Gnid lidt vanille ekstrakt på dine pærer og tænd for dem. Det gør dit værelse lugt rart og føler sig varm og hyggelig!
 • Kig i magasiner og internettet for at finde gode ideer.
 • Hvis du har en bog hylde, kan du farvekode det, eller sortere det efter forfatter eller serie.
 • Prøv at holde sig til et farveskema i dit værelse, så det ser trukket sammen og ser ikke alt for travlt.
 • Prøv at gøre dit værelse afspejler din holdning og tankegang.
 • Dette er meget vigtigt! Hvis du har dyr, der lever i dit værelse med dig, skal du sørge rense ud buret eller tanken mindst hver anden uge for at holde din plads lugter frisk og ren. For dem af jer, der har meget ildelugtende dyr såsom skildpadder eller kaniner, prøv at tilslutte en automatisk luftfriskere sted i dit værelse. IKKE sætte det for tæt på dyrene, men som røgen ikke er sunde for dem at trække vejret i.
 • Lav dine egne ting. du kan lave spejle af pap og klistret reflekterende papir. sætte sengetøj og puder mere end et lager bin (robust), og gøre det til en sofa!
 • Få en kommode og nogle parfumer at gå med det, tilføje nogle make-up og bare clunk dem i en stor bylt på din kommode.

Advarsler

 • Før du begynder, skal du sørge du har et budget. Du ønsker ikke at blive brød efter din renovering, men sørg for at have nogle kontanter til at sætte ind i det. Det kan være dyrt, afhængigt af omfanget af din renovering.
 • Ikke gør, hvad dine venner tror vil være cool eller hvad de vil! Gøre hvad du vil, fordi du bliver nødt til at beskæftige sig med dette nye rum i mange år fremover!
 • Medmindre du er villig til at ændre dit værelse hver par måneder, stick med et farveskema snarere end et tema. Du kan hade nogle fase du gik igennem i et par måneder eller et år
 • Hvis du ikke er i stand til at male / tapet dit værelse, sætte nogle plakater! Du kan sætte dine foretrukne sangere, eller endda gamle film plakater (du kan sommetider få dem fri fra video leje eller biografer).
 • Prøv at undgå tapet, da det er meget svært at sætte op / tage ned.
 • Spørg dine forældre / den person, der ejer huset for at sikre, at du rent faktisk får lov til at male det.

Ting du behøver

 • Materialer (maling, møbler osv.)
 • Masser af penge (Hvis du vil have nye møbler, kan det være dyrt!)
 • En tidsplan, der har et par dage i ugen for makeover
 • En ven for udtalelser (valgfrit)
 • Tilladelse fra dine forældre (selvfølgelig hvis du ikke du vil være i store problemer!)
 • Vigtigst du får brug for en enorm fantasi for fantastiske makeovers