Wkadk

Hvordan at skjule det faktum, at du ryger fra dine forældre

Uanset om du ikke ønsker at skuffe dine forældre eller er simpelthen bange for mulige straf for din vane, kan du følge disse enkle trin til at sikre dine forældre ikke finde ud af.

Steps

Hvordan at skjule det faktum, at du ryger fra dine forældre. Må ikke føle sig dårligt om dig selv.
Hvordan at skjule det faktum, at du ryger fra dine forældre. Må ikke føle sig dårligt om dig selv.
 1. 1
  Må ikke føle sig dårligt om dig selv. Dine forældre vil stadig elsker dig, selvom du ryger, men de vil ikke kunne lide det.
 2. 2
  Hold dine cigaretter og lightere skjulte. Ryd op efter at ryge en cigaret. Prøv ikke at bruge tændstikker, i stedet forsøge at få dine hænder på en lighter. Tændstikker har en tydelig duft til dem.
 3. 3
  Prøv ikke at ryge inde eller umiddelbart udenfor huset.
 4. 4
  Må ikke smide de tomme toiletpapir ruller! Kram dem med krøllede tørretumbler ark i den ene ende, og blæse røgen gennem dér. Arkene vil fungere som et filter for røgen. Eller du kan også tage en elastik og sætte ark over den ene ende og derefter sætte elastikken over det, og det vil have den samme effekt.
  • Tag en tur rundt om blokken eller røg på hjørnet, hvor dine forældre ikke vil se.
  • Røg kun, når du er ude med dine venner, eller når dine forældre er "ud af huset".
  • Nogle kvarterer har huse til salg eller leje, skal du ikke være dum og røg derinde, det er ulovligt, og du kan gå i fængsel hvis du bliver fanget.
  • Hvis du ryger i en bil, crack dine vinduer et par inches og sørg for cigaret er ud af vinduet, men bag spejlet. Skru op for varmen eller AC, afhængig af vejret, og sigte dyserne imod den nærmeste vinduet for at holde røgen udenfor. Bær en sweatshirt, hætte op, mens rygning. Vær sikker på at udånder røgen med en stærk whoosh ud af det åbne vindue. Når du er færdig, rulle vinduerne ned mere, lade luften på, og luft ud sweatshirt efter at fjerne det, så vende vrangen ud. Drik Gatorade eller Powerade under og efter, da det lindrer din hals og hjælper med din ånde. Bagefter tygge tyggegummi og bruge en lille mængde parfume, Köln, eller luftfriskere på hænderne. Altid vaskes med varmt vand og sæbe så hurtigt som muligt. Cruise rundt for en stund for at lufte ud af køretøjet, dig selv og andre passagerer. Lad ikke dine vinduer revnede når parkeret på dit hus, da det er en død giveaway, medmindre det er sommer tid.
 5. 5
  Eliminer cigaret lugt fra dig selv, før ind i huset. Cigaretrøg tager 45 minutter at komme tøjet, hvis du ryger en, hver gang du ryger en anden, tilsættes 15 minutter.
  • Hold en dåse cologne eller nogle lugt eliminator i din bil for bekvemmelighed.
  • Ligeledes tager et pust mynte eller tygge nogle tyggegummi til at slippe af med din røg åndedrag, chokolade virker også underværker for smokey ånde. Hvis du sprøjte for meget selv, kan dine forældre få mistænkelige, hvis du har brug for at drikke for at slippe af med lugten, ikke drikker sodavand eller vand, drikker et mejeriprodukt som mælk.
  • Appelsiner og appelsin olie også masker duften af ​​cigaretter er meget godt. Hvis du kan gøre så overbevisende, bære en orange med dig som en snack. Efter rygning, skræl og spise den orange, samtidig dækker dine fingre og din ånde med duft af appelsiner. Eller bære nogle gummihandsker og bortskaffes når du har brugt dem.
  • Rengør lugten ud af dine fingre, fordi forældre, der har røget en tendens til at bede om at lugte fingrene før noget andet. At komme af med lugten kan gøres med duftende sæbe eller gnide dine hænder i en klump af græs før du indtaster dit hjem. Hvis de spørger hvorfor dine hænder har græspletter, fortælle dem, du snublede og faldt. De greaser for dine hænder også virker vidundere til at fjerne cigaret lugt fra dine fingre.
  • Hvis du ikke ønsker, at dine fingre til at lugte som røg, bør du ikke holde på filteret, når du inhalerer.
  • Hvis dine forældre siger du lugter af røg, så fortæl dem, enten at du var i en tilrøget sted (for eksempel en bar), på en vens hus, hvis forældre ryger i huset, eller at nogle af dine venner røg. Dog kan dine forældre ikke være glad for de ting enten, så vær forsigtig.
  • Røg klamrer sig til håret en masse. Før du har brug for at være i din forældres selskab, kan du prøve at finde en vask, og vandsprøjt gennem dit hår. Hvis det overhovedet er muligt, tage et brusebad.
 6. 6
  Handle roligt og naturligt omkring dine forældre, som hvis du aldrig har røget, og har intet at skjule. Stå stolt; vær ikke nervøs omkring dem. Det vil blot skabe en mistanke om, at du forsøger at skjule noget.
 7. 7
  Hvis du har langt hår, sætte det op i en bolle, så lugten ikke klamrer sig til det så meget. Også har en hættetrøje, som du kan bære og tage ud, før du går ind, så din top nedenunder vil ikke stinke.
 8. 8
  Spis pebermynte Patty, mindst 4 de er meget gode til at skjule lugten.
 9. 9
  Hvis rygning ukrudt, bør du have noget at bekymre sig om, da duften af ukrudt ikke klæber til huden
 10. 10
  Hvis du ryger og drev være sikker på at tørre din streg, håndtag, rat ned med en klud eller din hånd, fordi asken har tendens til at hvile i de områder, de fleste. Vær opmærksom på at sprøjte en masse cologne på din egen, fordi den pludselige lugt af cologne med årsag mistanke. Hvis du tilfældigvis til at stoppe ved en benzintank, før du hjem får Vask dine hænder ansigt og næsebor (lugten synes at blive fanget i dem, og du tror, ​​at alt omkring dig lugter røg) og i stedet for cologne brug sæbe og vand, og gnid på tøjet. Det dækker over lugt og forårsager mindre mistanke. tygge tyggegummi, men sørg for at smide alle dine tomme pakker af tyggegummi. Også, at dine forældre vil finde ud af. det er uundgåeligt, så hvis din kommer til at gøre det til en vane, vil det være et ton nemmere bare at komme ren.

Tips

 • Slet historie i denne artikel fra familiens computer for at forhindre yderligere mistanke, hvis set. Hvis de finder det i historien, siger du var bare "surfer" Google (ved at trykke på Random artikel link), og du bare "snublede" over det. Du var ikke læse det!
 • Hvis dine forældre finder dig lugte af røg, hævder andre mennesker rygning i nærheden af ​​dig, da du var ved et busstoppested eller løb ind i en ven, der ryger.
 • Bevar roen... De bør ikke forvente en ting, hvis du opholder dig normal.
 • Hvis det er muligt, har nogle ekstra tøj (skjorte eller hat) med dig, da røgen dvæler på stoffer efter cologne / parfume er slidt.
 • Smid ikke dine brugte cigaretskodder på verandaen eller græsplæne. Kassér alle beviser.
 • Må ikke skjule dine cigaretter i din sok skuffen. Som det ses i mange tv-sitcoms, vil din mor sandsynligvis snuble på dem, mens nedpakning dit undertøj.
 • Hvis dine forældre finde dine cigaretter har en 18 + år gamle ven at skyde skylden på (de skal være med i det, så hvis dine forældre kalder dem op, de kender og kan sige noget lignende "Åh jamen jeg forlod der pack der takket så meget jeg vil samle dem op i morgen! ")
 • Hvis du ryger udenfor, tage din sweater, når rygning, så når du er færdig med cigaretten, sætte din sweater på igen. Dette vil dække duften af ​​cigaretter på din skjorte.
 • Hvis du kender en ven, der har en mor eller far, der ryger, kan du bruge dette som en undskyldning, hvis du bliver fanget for ildelugtende ligesom cigaretter.
 • De indvendige lommer af jakker og frakker er gode steder at skjule cigaretter og lightere.
 • Lær at rulle cigaretter. De lugter mindre end fremstillede dem, fordi de har færre tilsætningsstoffer rulletobak og papirer vil vare meget længere end en pakke cigaretter, og de er meget billigere.
 • Vask dit hår regelmæssigt. At røgfyldte lugt vil blive hængende i dit hår, især hvis dit hår er langt.
 • Sæt dit tøj i en tørretumbler for et par minutter med stofduge.
 • I dit værelse, skjule dine cigaretter, hvor de ikke kan ses - såsom under møbler eller i en skuffe.
 • Har en jakke på zip det hele vejen op, og når du er færdig tage det ud og vend vrangen ud. Dette skjuler lugten fra din skjorte meget godt.
 • Det plejer være svært at holde det fra dine forældre, hvis du lyver ofte.
 • Bær en handske på den hånd du holder cigaretten i.
 • Gør U-formede papir greb for cigaretter. De vil skære ned på kontakten din hånd gør med cigaretten, så dine hænder vil lugte mindre.
 • Hvis du stoppe med at ryge eller ikke begynder, vil du ikke have noget at skjule.
 • Hvis du er en dreng, så ikke bære en trøje, er røgen ikke holde sig til huden, så nemt og du kan altid brusebad, mens dine forældre vil formentlig komme i kontakt med din beskidte vasketøj.
 • Hvis du bliver fanget med cigaretter i lommen kan du sige, at du byttede frakker med en ven, der ryger, og de har glemt at tage dem ud.

Advarsler

 • Nogle ex-rygere er ekstremt følsomme over for lugten af ​​cigaretter. Hvis dine forældre bruges til at ryge, men holde op, kan de mærke det endnu mere, end hvis de aldrig har røget før.
 • Husk, når eller hvis dine forældre fandt ud af, at du har løjet for dem, kan de have svært ved at stole på dig igen.
 • Bomuldstøj bevarer lugter mere end de fleste andre stoffer.
 • Nogle mærker har en lugt, der dvæler mere end andre. Parlamenter, Marlboro Reds / medier og Camel Filters tendens til at være mere skarp. Marlboro Menthol Lights ikke har tendens til at lugte så slemt.
 • Köln trick virker ikke altid. Hvis du sprøjte for meget, kan de tror, ​​at du får høj off af Axe eller hvad stof, du anvender til at dække op duften. Forældre med gode næser (især ex-rygere selv) vil være i stand til at lugte igennem det. Skrab din tunge med dine tænder til at fjerne lugt, og sørg for de kender et par af dine venner røg. På denne måde kan du altid trække den gamle, "Åh, ja, jeg var hang ud med så-og-så. Det er så ulækkert, er det ikke?" når de beder dig, hvorfor du lugter ligesom et askebæger. Også, kan du sige noget lignende "Åh, Cool!" at være morsom. Hvis du er sjov omkring og vise du ikke er nervøs, de vil være mindre mistænksom.
 • Hvis dine forældre er ikke-rygere, vil de være i stand til at lugte din røg til sidst, uanset hvor hårdt du prøver at rense dig selv og dine ejendele. Selv hvis du ikke kan lugte det, de kan. Dette er fordi folk, der ikke ryger har sundere, mere følsomme næser. Og super-sniffere vil lugte det med det samme - hvis du har sådan en forælder, vil du vide det allerede!
 • Duften af ​​en enkelt cigaret varer omkring en time, 15 minutter for hver ekstra cigaret røget fortløbende tilføje.
 • Rygning forårsager mund, hals, og lungekræft, og vil dræbe. Må ikke anvendes hvis du er gravid eller under-alder (denne alder er normalt 16 i Europa og 18 i Australien, 18 eller 19 i Canada og 18 i NZ, UK og Europa.). Det gør også dine hænder og tænder gul med nikotin og skaber rynker og linjer omkring dine læber fra sutning på cigaretten.

Ting du behøver

 • Mini Cologne / parfume
 • Mini tandpasta
 • En ren ændring af tøj i nærheden
 • Cigaretter
 • En lysere eller kampe.
 • En stor skjulested. Må ikke skjule dine smøger eller lysere i videospil tilfælde, fordi forældre ved dette meget godt. Det er et gammelt trick, der anvendes af hippie unge i tresserne, halvfjerdserne og firserne. Dine forældre sikkert voksede op med det trick.