Wkadk

Hvordan at være en god storesøster

Din lillesøster er dit spejl, skinner tilbage på dig med en verden af muligheder. Hun er Deres vidne, der ser dig på din værste og bedste, og elsker dig alligevel. Hun er din partner i kriminalitet, din midnat følgesvend, nogen der ved, hvornår du er smilende, selv i mørke. Hun er din lærer, din forsvarsadvokat, din personlige presse agent, selv din skrumpe. Nogle dage, hun er grunden til at du ønsker du var enebarn. -Barbara Alpert

Der er ingen magisk løsning, ingen formel, når det kommer til medfølelse. Der er ikke sådan noget som en trylleformular til at forbedre dit forhold til yngre søster. Der er kun fælles retningslinjer, tommelfingerregler, kaldet "heuristik". Selvfølgelig tager din lillesøster glæde i at hænge ud med dig. Hun ville sandsynligvis lyst lige ser tv med dig. Må ikke være så overrasket! Næsten alle yngre søstre beundre og respektere deres ældre søstre, de ønsker at være magen til dig. Og hvis du er en god rollemodel-hvorfor skulle de ikke ønsker at være blot som dig?

Steps

Hvordan at være en god storesøster. Husk at sætte et godt eksempel.
Hvordan at være en god storesøster. Husk at sætte et godt eksempel.
 1. 1
  Husk at sætte et godt eksempel. Vis hende, hvad de skal gøre på ting, hun ikke kan gøre. Hvis du ikke tager det ansvar, hun vil ende op middelværdi og misundelig. Være høflig ved at praktisere det oplagte daglige høflighed: please, tak osv. Pas på! Små søstre tendens til at bemærke selv de mindste ting. Hvis du er høflig til hende, vil hun sandsynligvis være høflig til dig.
 2. 2
  Prøv at undgå at komme ind i en kamp med en ven omkring din lillesøster. Husk, du er hendes eksempel. Hvis du allerede kæmpe med din søster, du ikke snap og forsøge at være rolig næste gang. Forhåbentlig inden for et par uger, vil hun erkende, at du bare ønsker at være venner. Hvis det ikke virker, har et hjerte til hjerte snak med hende og forklare hende, du ønsker at have et godt forhold.
 3. 3
  Være legende. Tilbyd ofte at spille et spil med hende. Alt sjov vil gøre! Alle yngre søstre nyder at spille spil med deres storesøster. Det gør dem føle sig vigtig i dit liv. Sisters i alderen 3-7 vil sikkert nyde brætspil eller udstoppede dyr, men søstrene aldre 7 og op sandsynligvis ville hellere spille videospil eller sport. Søstre i en alder af 11 kan lide at gøre det sjovt kunst og kunsthåndværk.
 4. 4
  Altid gøre dem føler ønsket eller nyttige. Hvis du forsøger at gøre dit hjemmearbejde og hun generer dig, først beder hende give dig nogle alene tid. Der er tidspunkter, hvor din lillesøster ikke klar hun generer dig.
 5. 5
  Altid holde kontakten med din søster, mens du er væk fra hjemmet. Husk, at hun sandsynligvis vil savne dig mere end dine forældre, især når du går væk til college.
 6. 6
  Forsøg ikke at være forælder til din yngre søskende, dine forældre er der altid for det. Du bør våge over hende, men ligesom hun var en nær ven.
 7. 7
  Må ikke blive for dominerende i retning af din lillesøster. Ja, du er ældre, men du er også lige. Husk hun ser op til dig. Hvis du opfører dig som du er den største, største person i verden, vil hun lære at handle som det også!
 8. 8
  Hvis din søster har en favorit hobby, såsom volleyball eller fodbold tilbyder at spille, selv om du ikke nyder sporten.
 9. 9
  Være nogen, at din lillesøster kan beundre. Stående op for, hvad du tror på, at holde de to af jer fanget op med mode, eller er den bedste dykker på svømmeklub vil gøre din lillesøster beundrer dig og være stolt. Være en god rollemodel for dem.
 10. 10
  Spred nyheden rundt om din fantastiske lillesøster. Hun vil føle sig elsket og vigtigt.
 11. 11
  Lad din lillesøster hænge ud med dig og dine venner en gang imellem. Du tror måske, det er faktisk ligegyldigt, men nogle gange bare at tilbringe lidt tid med dem er en stor big deal. Prøv at lave en dag, hvor du gør noget særligt for hende, som at bede hende om at spille hendes foretrukne spil, og lade hende vælge sin rolle. Det vil vise hende, at du pleje. Og næste gang de har en ven, hun kan bare lade dig komme hænge ud.
 12. 12
  Hvis du gør alle disse ting på den rigtige måde, vil din søster tror du er den sejeste person i verden, som er en big deal, så brug denne beundring på en god måde. Din søster elsker dig til stjernerne og tilbage, en søster er en ven for evigt.
 13. 13
  At have en søster er som at have en bedste ven, du ikke kan slippe af med. Du ved, hvad du gør, vil de stadig være der.
 14. 14
  Må ikke nedladende eller sætte ned din søster. Hvis du gør det, vil hun ikke respektere eller værdsætter dig, og mangel på respekt, vil uundgåeligt føre til argumenter.
 15. 15
  Watch out for din lille søster. Hvis et barn begynder at plukke på hende, roligt og pænt bede dem om at stoppe uden at vise et dårligt eksempel (for eksempel ikke begynde at råbe eller slå, eller din lillesøster vil begynde at gøre det også). Og når du får bølle off din ryg, minde dem om, at de ikke bør være sådan, medmindre du vil have en bølle af en søskende!
 16. 16
  Hjælpe dem ud. Selv om det er noget simpelt som, at få en kop ud af skabet, fordi de ikke kan nå eller hjælpe dem med deres lektier. Din lillesøster vil være meget taknemmelig. Aldrig sætte dem ned, når de har brug for din hjælp, bare hjælpe dem og opmuntre dem. Hvis du lægger dem ned, du handler som en tyran.
 17. 17
  Den bedste ting at holde søskende travlt er play camping eller skoler dette vil hjælpe dem med at udvikle deres evner og fantasi samt at det er sjovt for dig
 18. 18
  Husk, at venner kommer og går, men søstrene er for evigt.
 19. 19
  Dine søstre vil være der for dig, når du vokser op og har brug for dem, men de mest usandsynlige dine venner vil. Din søster er der for dig, og du skal være der for hende også.
 20. 20
  Lege med hende ofte. Hvis hun anmoder om at spille, og du er optaget, fortæl hende du er ikke tilgængelige på det tidspunkt, og fortælle hende, at du kommer til at spille, når du har fri tid.
 21. 21
  Hjælpe hende ud. Må ikke forvente noget til gengæld. Hun kan hjælpe dig ud, når du har brug for det.
 22. 22
  Være der for hende. Hvis hun er ked af, spørger hende, hvorfor hun er ked af det. Tilbyd hende din bedste rådgivning.
 23. 23
  Lære hende hvad der er rigtigt og forkert. Men undgå påtrykt hende rundt.
 24. 24
  Sæt et godt eksempel. De fleste små søstre ser op til dig. Små søstre, især yngre, vil følge dig og begynde at handle som dig.
 25. 25
  Vær venlig og ikke begynde argumenter.

Tips

 • Gør små ting for hende, at vise dig pleje. Da hun kommer tilbage fra praksis, ikke helt ignorere hende, sige goddag med et smil og spørge, hvordan praksis var i dag. At være en kold, ligegyldig sten vil ikke hjælpe jeres forhold mere end at være temperamentsfuld vilje.
 • Drej ikke tilbringe tid sammen med dem i en undskyldning for at boss dem rundt. De vil harmes det, og det vil skade forholdet. Selvom hun er år yngre end dig, bør du behandle hende som en person med lige følelser, fordi hun er.
 • Hvis du lange ud på din søster undskylde og gøre noget for at tage deres sind off det, vil de altid tilgive og glemme det, men husk at bevare roen næste gang
 • Forkæl din søsters venner med respekt.
 • Tilbyd at gå få is eller sne kegler engang.
 • Forstå, at de er yngre end dig, når de efterligner din adfærd er det fordi de ser op til dig, og de ønsker at være ligesom dig.
 • Tilbyde hjælp, og fortælle dem, at hvis de ønsker at snakke om noget at komme til dig.
 • Husk, vil hun efterligne, hvad du gør, så du skal ikke være en dårlig indflydelse på hende!
 • Hvis der er noget, der er begrænset, ligesom hvis der er kun én cookie, lad din søster har det, eller i det mindste tilbyde at splitte den og give hende den større halvdel, hvis der er én. Det vil ikke være sidste gang, og de vil huske, at du gjorde det for dem.
 • Giv dem den ubetingede kærlighed, du har.
 • Have det sjovt hemmeligheder sammen og behandle dem som din bedste ven
 • Husk, at det er fint at tilbringe tid med dine andre venner, og lade din søster har det sjovt med hende er så godt!

Advarsler

 • Være nyttig. Når hun har brug for din hjælp, benytte lejligheden til at være en god rollemodel, hjælpe hende og aldrig sætte hende ned for ikke at være i stand til at gøre det alene. Aldrig ignorere en anmodning om hjælp, selv når du ikke tror, ​​hun virkelig har brug for det, ville du ikke have nogen til at gøre det for dig, ville du?
 • Accepter hende. Hvis hun kan lide en type musik, som du ikke kan lide, betyder det ikke, at du ikke kan både hoppe rundt og danse til det i hendes soveværelse.