Wkadk

Hvordan at være original

Alle går igennem en fase eller faser i deres liv, hvor de ønsker at finde sig selv. Det er normalt, og det er ikke en begivenhed forbeholdt ungdomsårene. Mens du læser de gode råd i denne artikel, skal du huske, at denne guide er netop det - en guide.

Steps

Hvordan at være original. Køb det tøj, du kan lide.
Hvordan at være original. Køb det tøj, du kan lide.
 1. 1
  Vær dig selv. Hvis du er 15 og du lege med dukker, hvem bekymrer sig? Du har det sjovt, right? Hvad hvis du er 15 og du ikke kan lide dukker? Hvem bekymrer sig? Gør hvad du kan lide og være stolt af det.
 2. 2
  Køb det tøj, du kan lide. Hvis hvad alle andre er iført appellerer til dig, bære det. Men hvis du finder noget, du vil, få det! Bedre endnu, gør dit eget tøj, hvis du ikke ønsker at køre ind i den, "Hey! Vi er iført det samme. Vi er som tvillinger."
 3. 3
  Prøve nye ting og være åben for nye ting. Dette er ikke at sige, at du har brug for at blive enige med, nyd eller endda bekymre sig om nye ting, du støder på. Den vigtige faktor her er at give hver ny oplevelse en fair chance for at forme, hvem du er, hvis du vil have dem til.
 4. 4
  Lyt til, hvad appellerer til dig mest. Ikke er i overensstemmelse lytter til den samme type musik, som folk i dit område også lytte til. I en lignende forbindelse, ikke umiddelbart skyr noget, der anses for mainstream, bare fordi alle kan lide det. Prøv at udforske forskellige genrer og kunstnere. Hader ikke nogen genre af musik. Det er i orden at lide, men enhver stykke musik fortjener en vis grad af respekt. Selv prøve udenlandsk musik. Du kan ikke forstå det, men det gør det ikke dårligt.
 5. 5
  Gå mod strømmen, hvis du vil, hvis din lærer fortæller din klasse, at de kan gå til at sove, og alle begynder at gå på vågeblus, ikke gør det, fordi alle andre er, hvis du ønsker at, læse eller.
 6. 6
  Gør en forskel. Start en klub, band, osv. Lad dine tanker høres af mennesker. Foretag en ændring til det bedre i fremtiden.
 7. 7
  Vær stolt af hvem du er. Ja, det lyder corny, men det fungerer. Skjule væk i hjørnet som en rolig lille mus ikke vil gøre noget. Hvis du er uenig med en erklæring, så sige! Lad ikke andre skub eller kommandere rundt. Selv om det også betyder ikke, at du bliver ved at råbe ad andre for at blive hørt! Være forstående endnu gøre andre mennesker forstår dig.
 8. 8
  Være uafhængige. Hvis du virkelig ønsker at være en person med din egen originalitet, så skal du ikke stole på en artikel for at fortælle dig hvad du skal gøre. Tænk for dig selv. Det er dit eget selv, der kan fortælle dig, hvad der gør dig original.
 9. 9
  Tro på dig selv. Må alt med tillid og aldrig ændre den måde, du er bare at være en del af noget. den smukke er at være anderledes!

Tips

 • Må ikke gøre tingene anderledes bare for at være anderledes, bør du nyde det.
 • Prøv forskellig musik, tøj, frisurer, multi-farvede neglelak, et nyt look, eller noget andet, du ønsker.
 • At være i stand til at fjerne dig selv fra det pres af en situation altid hjælper. Hvis du kan gøre dette, vil det være meget lettere at træffe beslutninger baseret på, hvad du ønsker.

Advarsler

 • Være original og uforudsigelig, men vær opmærksom på andre. Forsøg ikke at forstyrre folk omkring dig for skyld for at være anderledes. Bottom line: forblive tro mod dig selv.
 • Sommetider folk er bange for andre, der klæder sig anderledes, så gå ikke over toppen. Eller hvis du gør, være meget sikker på dig selv og være rart. Hvorfor skulle nogen være bange for dig, hvis du nice?
 • Sørg for at du er i et samfund eller en situation, der vil acceptere dette i den forstand, at du ikke vil blive straffet hårdt for at være en nonconformist.
 • Altid bede en forælder eller værge om at ændre ting som din hårfarve.