Wkadk

Sådan ser androgyn

Sangen Androgyny ved Garbage altid gjort dig nysgerrig? Du tørster ser af de unge drenge i Japan, som du ikke kan være sikker på, om de er piger eller drenge? Du vil have folk til at dreje hovedet, når du går gad vide, hvis du er en pige eller en dreng? Du skal blot er utilfredse med den række af optrædener tolereres af din traditionelle kønsrolle?

Androgyny kan defineres som en afvejning af feminine og maskuline træk. Hvis du er kvinde og ønsker at se androgyn, er du søger at eliminere eller minimere nogle af de feminine aspekter af din personlighed og udseende, og fremme eller maksimere mange af de maskuline aspekter (det modsatte gælder for mænd). Androgyny er helt anderledes end transseksualitet eller transvestisme og må ikke forveksles med enten.

Steps

Sådan ser androgyn. Begynde at shoppe rundt og få tøj, der er enten unisex eller følge de nye tendenser, for eksempel.
Sådan ser androgyn. Begynde at shoppe rundt og få tøj, der er enten unisex eller følge de nye tendenser, for eksempel.
 1. 1
  Begynde at shoppe rundt og få tøj, der er enten unisex eller følge de nye tendenser, for eksempel: få lige ben bukser, knap nedture, cardigans men intet alt for girly. Helst i nuancer af grå, blå, sort og rød.
 2. 2
  For hår, så prøv at skære (eller har en frisør klip) dit hår i en nisse snit enten slicked tilbage eller naturlige. Hvis du ikke har den rette ansigtsform for at få en nisse, kan du altid få en bob og stil den måde du ønsker. Asymmetriske haircuts er alle de vrede lige nu. Hvis du er en fyr, vokse dig hår længe, ​​måske få en side-frynser. Det er sværere for piger med langt hår til at se neutrale, men hvis du elsker din Rapunzel låse eller kan ikke stå at have hår i ansigtet, kan du sikkert gøre traditionelle hår stilarter arbejde. Eller kunne du bare sætte alt, hvad du hår under en hat.
 3. 3
  Øjenbryn størrelse og form er en anden egenskab, der er stærkt forbundet med køn. Hvis du er en mand, så prøv plukning eller voksning dine øjenbryn til en tyndere, buet, feminine pande. Hvis du er en kvinde, så prøv at lade din brows vokse ud til (eller holde dem som) deres naturlige form.
 4. 4
  Hvis du er særligt omsorg for makeup, linje dine øjne i grå eller sort eyeliner, men intet alt for prangende eller indlysende. Glem den røde læbestift og blush.Stick til foundation, matte pulver og måske concealer til at skjule den lyserøde i dine læber. (Gå let på det, og du ikke ønsker at ligne et lig).
 5. 5
  Som for de sko, konversere og Oxfords (høje hæle for piger) arbejde. Alt vil gøre, så længe det ikke er for prangende eller girly. Sneakers vil fungere godt for casual dress.
 6. 6
  Være uafhængige. Bliv den slags person, der kan gøre ting for sig selv. Du kan prøve at få tingene gjort ved dig selv såsom rengøring dit soveværelse, gøre dit hjemmearbejde, og måske madlavning eller rengøring. Dette vil vise du er ansvarlig og uafhængig.
 7. 7
  Undgå at bære bløde og partikelholdigt farver som de er pesten. Men du behøver ikke altid at bære dristige, mørke farver som sort. Andre farver kan være neutrale, såsom navy blå, grøn, brun og sort. Camoflauge er en god mønster til at holde med.
 8. 8
  Komprimere dine bryster, hvis du har dem. Disse er en stor give væk. Du skal være helt flad En sports-bh kan arbejde, hvis du er meget lille, men for alle i løbet af en AA vil det ikke fungere. Du får brug for en form for bindemiddel. Hvis du er ved en A eller en meget lille B du kan bruge under-panser, som er beregnet til mænd, der er atleter. Du bør være i stand til at finde deres kompression veste i en sports butik. For alle ovenstående, skal du have en bindemiddel. Under-værker, Mango og T-Kingdom gøre disse.
 9. 9
  Skjul dine ben, medmindre du ikke barbere dem. Piger har meget forskellige ben end fyre, og de er normalt glatbarberet. Prøv et par virkelig baggy jeans til at skjule dine kurver og måske en løs bælte slynget lavt på hofterne. Couple dette med en virkelig stor t-shirt, og du kan passe ind i næsten overalt.
 10. 10
  Må ikke bekymre dig om andres meninger, hvad andre mennesker tænker om dig, er ikke noget at være yderst bekymret over. Mange mennesker kan antage, at konstant foruroligende over andres meninger om sig selv og forsøger at gøre alle ligesom dem mere er nøglen til at virke overlegen, men det er ikke. Mange gange, vil både piger og fyre fejlagtigt handle behændigt om skole og arbejde og synes ligesom de er for kede virkelig bekymrer sig om de opgaver, de skal udfylde i hverdagen. Sandfærdigt, skal du sørge for, at hvis dette er et negativt træk i din karakter, så prøv dit bedste for at fjerne det fra dit sind ramme. Fungerende denne måde giver off billedet af lav intelligens eller detesting skole arbejde og arbejde i almindelighed. For andre, det gør dem ofte føler, at du, eller andre, der gør dette, er stuck-up, snobbet, ufølsom om akademikere og arbejde, eller alle tre. Du ønsker ikke dette billede.
 11. 11
  Være i form. Når det kommer til fysisk sejhed, ja, at man kan være lidt hårdere. Hvis du ikke allerede er fysisk hårdt, arbejde ud! Bygge nogle muskler! Må ikke gå bodybuilding (forårsage nogle "muskler" der er bedre venstre udefineret), men opbygge din styrke, så du vil være i stand til at tage nogen, der starter med dig.

Tips

 • Vær forsigtig, hvis du vælger at binde dine bryster, kan det udgøre en sundhedsrisiko. Hvis du har åndedrætsbesvær eller smerter brystet, STOP binding med det samme! Og aldrig gøre det for længe.
 • Yves Saint-Laurent startede hele "smoking til kvinder" trend. De kiggede androgyne men aldrig som udlændinge.
 • Aldrig nogensinde glemme hvem du er. Det er hvad der gør dig speciel.
 • Ser androgyne er ikke nødvendigvis det samme som at Crossdressing. Du kan medtage nogle aspekter tilskrives dit køn og stadig se androgyn. For eksempel også en pige der klæder sig som en fyr, men maler hendes negle kan se mere androgyn end en pige, der bare kjoler som en dreng. Ofte er det et spørgsmål om trodser forventninger.
 • Må ikke skjule, hvem du er. Hvis du er en girly pige og ønsker at se androgyn Følg aktuelle tendenser lige nu, det hele Jeg stjal det fra min kærestes skab er over det hele.
 • Næsten altid bære sko som Converse høje toppe og så videre. Sort ville være den bedste farve og Converse er meget komfortable også!
 • Gå let på makeup.
 • Arbejde ud. Dette betyder ikke, at du skal gå til gymnastik og løfte store vægte hverdagen, bare holde din vægt på et sundt niveau, og huske at gøre dine push-ups!

Ting du behøver

 • lige ben jeans / bukser
 • veste, cardigans, uld trøjer
 • converse, læder Oxfords
 • concealer, foundation
 • en god frisør, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige frisure.
 • tillid