Wkadk

Sådan får du en mere kurvet udseende (skinny piger)

Som du ser i spejlet, du smiler... men du ser på din krop og tænke over den film, du så i sidste uge, den ene med den kvinde, der havde drop-til-din-knæ kurver... og du beslutter dig for at ligne hende.

Steps

Sådan får du en mere kurvet udseende (skinny piger). Søge efter kompatible tøj.
Sådan får du en mere kurvet udseende (skinny piger). Søge efter kompatible tøj.
 1. 1
  Respektere dig selv. Må ikke gå rundt iført såkaldte trashy tøj. ' De respektløshed dig og fortælle folk de forkerte ting. Respektere dig selv og slid ting, accent den skønhed, der allerede eksisterer.
 2. 2
  Søge efter kompatible tøj. Visse tøjbutikker, især formelle slid butikker, beskæftiger dygtige folk, der kan måle dig og give dig god information om, hvad slags tøj ville passe dig bedst. Skålstørrelse, talje og din samlede bygge alle bidrager til effektiviteten af ​​forskellige beklædningsgenstande du eventuelt kunne bære.
 3. 3
  Bær lun tøj. Men ikke for stramt! Skjorter og bukser der er for stramme, kan afsløre eller bringe uønskede former. Blot iført en lun europæisk Eagle grime, for eksempel, kan være nok til at accent din naturlige kropsform.
 4. 4
  Indsnævre funktioner, der er accent til dem, du ønsker. Mener, at den øverste føler for stramt rundt om halsen? Måske boot-cut er tættere på dit look end skinny ben. Som du prøver tøj, analysere dit udseende i hvert element, og bemærk de steder, de passer bedst.
 5. 5
  Efter at have fundet et sæt tøj, der passer dig, parade foran dit spejl! Det er meget tilfredsstillende, efter et par timer for at forsøge på tøj, har endelig besluttet på et outfit. Fejre ved at stille i dit spejl og nyder den nyligt raffineret formen på din krop!

Tips

 • Køb nogle søde brede bælter og bære dem klemt ind på din talje i stedet for dine hofter, med en cool kjole eller nederdel. Øjeblikkelig timeglas figur.
 • Bluser med flæser, dekoration eller en sløjfe nær halsen / bryst kan skabe illusionen af ​​kurver.
 • Må ikke bære alt for afslørende tøj.
 • Prøv og undgå flagermusærmer / kimono stil toppe, som de kan drukne en lille figur. Også forsøge ikke at bære tanken eller røret tops for ofte, at de ikke er gode til at skabe fyldigere tal.
 • Tilføj lotion til dine ben og barbere (valgfrit). Hvis du ikke ved, hvordan man barbere du kan gå til, hvordan man kan barbere. det vil bringe ekstra illusion og virkning.
 • A-Line nederdele er smigrende at slanke rammer, som er monteret bluser og Capri bukser. Ra-ra, 50'er stil, og plisserede er alle gode stilarter for nederdele, og skifteholdsarbejdere kjoler, boot cut jeans, og cargopants alle ser godt ud på slankere mennesker.
 • For en yderligere og klassisk look, kan du tilføje en lille strejf af sort som en sort bluse eller skjorte eller bukser nederdele osv. Pas dog kan sort være ekstra slankning så prøv andre farver også.
 • Hvis dine forældre spørge, hvorfor gør du det, du kunne sige at forbedre mine funktioner, eller du kan komme med din egen fornuft.

Advarsler

 • Du må ikke ændre dit tøj for drastisk eller for hurtigt
 • Shopping for den perfekte tøj kan være dyrt. Wal-Mart og andre billigere butikker kan få præcis, hvad du har brug for, i stedet for at bruge femogfyrre dollars på Gap.