Wkadk

Hvordan at være en drengepige

Føler du dig begrænset af lænker kvindelighed? Er du skrækslagen ved tanken om makeup? Ikke hver pige ønsker at være glamourøs, og nogle gange hun bare ønsker at være en af ​​de fyre. Her er hvordan at træde ud af boksen og være en drengepige.

Steps

Hvordan at være en drengepige. Undgå at bære bløde og partikelholdigt farver som de er pesten.
Hvordan at være en drengepige. Undgå at bære bløde og partikelholdigt farver som de er pesten.
 1. 1
  Undgå at bære bløde og partikelholdigt farver som de er pesten. Light pink er tilladt. Men du behøver ikke altid at bære fed, mørke farver som marineblå, grøn, brun og sort. Camo er en god mønster til at holde med.
 2. 2
  Være fysisk aktiv, især med sport, og gør det oprigtigt. Må ikke indgå i et team bare for at udvinde feltet for potentielle kærester. Kast dig ind i spillet, komme i kontakt med din indre konkurrent, og vær ikke bange for at bryde en sved. Prøv en virkelig cool sport som kampsport. Du får en god træning, møde stor folk og lære noget, som du virkelig kan bruge.
 3. 3
  t ry videospil t> Det er relativt aktiv og med op til fire mennesker, der spiller samarbejdsvilligt, kan du få venner og rock ud til alle former for god musik. Kig efter andre spil, der tilbyder konkurrence og samarbejde i den samme pakke, så være i stand til at arbejde med en person som en ligeværdig, eller ødelægge dem i konkurrence.
 4. 4
  Vælg tøj, der giver dig mulighed for at blive fysisk aktive ved slip af en hat. Jeans, t-shirts, og undervisere er altid en god satsning. Høje hæle, nederdele, kjoler og 'pretty små lyserøde hårspænder' er no-nos, hvis du har planer om at gøre noget fysisk dag. Før du forlader huset, så spørg dig selv: "Hvis nogen inviterede mig over at spille fodbold, ville jeg nødt til at slå dem ned på grund af den måde, jeg er klædt?" Hvis svaret er ja, kan du overveje noget andet.
 5. 5
  Væn dig til at høre de mennesker omkring dig bøvser og gøre andre ubehagelige lyde og lugte med deres krop. Odds er, du vil bruge en masse tid omgivet af testosteron, som ikke altid favoriserer god hygiejne og etikette. Men bare deltage i. Til sidst vil du være i stand til bøvse af ABC og har opstød konkurrencer med gutterne.
 6. 6
  Må ikke være dreng vanvittigt. Hvis du ønsker at være som en af ​​de fyre, du kan ikke være så meget i fyre. Ingen beder dig om at undgå tiltrækning til det modsatte køn! Bare ikke gøre det til kernen i dit fokus. Der er meget mere i livet end besat af fyre.
 7. 7
  Lær at snakke. Må ikke Gush eller tale i en virkelig højfrekvent stemme. Find den rigtige lydstyrke og tonehøjde, og ikke mumle. Sørg for at du lyder. Swearing betyder ikke, du er en drengepige, enten, så du skal ikke overdrive det. Det kan lyde billigt og falsk, hvis overused. Du behøver ikke at bruge "fyr" eller "menneske" eller "awesome", men hvis du tror det hjælper dig, og du har det godt med det, gå videre. Tal som du normalt ville, men uden hvinende og være for dramatisk.
 8. 8
  Start hængende drengene og iført ikke-girly tøj.
 9. 9
  Du kan selv ønsker at shoppe på drengenes sektionen til tider. Intet er for stram eller noget, der vil forhindre dig i at være komfortabel. Løse og baggy er vejen at gå, men du behøver ikke at gøre det, hvis du ikke vil. Du bør ikke bekymre sig så meget om, hvordan dit hår ser ud, eller hvis dine negle er okay eller ej.
 10. 10
  Du kan stadig være venner med total shopping, lip gloss kærlig, hip swingende girly piger, og du kan til tider være en girly pige også!
 11. 11
  Pointen i en drengepige er at blive respekteret af det modsatte køn, og for at gøre det klart, at du ikke er en "pris" eller seksuel genstand, men en pige til at arbejde hårdt for at tjene og blive respekteret af.
 12. 12
  Lær at skateboard eller gå på scooteren. Efter skole du og dine venner kan gå til skate park og har skating konkurrencer.
 13. 13
  Forstå, at du er en af de fyre, og de ​​vil acceptere dig lettere end de girly piger, de driller.
 14. 14
  Overhold drenge, og hvordan de går. De bruger ikke hænder på deres hofter eller svinge hofter, de bruger deres skuldre og tage enorme skridt fremad.
 15. 15
  Kør en masse. Du ønsker ikke at blive efterladt i støvet, når du er væddeløb med en ven. De kan få en lille overraskelse, når en drengepige passerer dem.
 16. 16
  Chancerne er de vil spørge, om du ser hardcore viser mere er beregnet til mandlige publikum. Hvis de spørger dig, svar. De vil lide det.
 17. 17
  Må ikke være bange for at komme ned og beskidt, græs pletter på dine jeans, slidt op sko, det er en rigtig drengepige lige der. Men hvis du tror, ​​at der kommer alt for langt, det er fint. "Gør hvad der er behageligt med dig."
 18. 18
  »Brug nogle drengede tøj 'som un-juvelbesatte jeans eller camouflage bukser. Du kan også bare bære baggy bukser. Cargo shorts eller cutoffs er gode også. For en skjorte, du måske ønsker at købe nogle meget baggy t-shirts med drenget design. Du vil måske ønsker at bære skateboard sko eller konversere. At være en drengepige handler ikke kun om tøj. Det handler om holdningen til livet, og respekt, du ønsker at få. "
 19. 19
  Vittighed omkring en masse.
 20. 20
  For badetøj, er det ret simpelt. 'En god badedragt er board shorts, nogle badetøj nedenunder, og et udslæt vagt overtop til at se mere drenget.
 21. 21
  Det hjælper, hvis du ikke får ellevild ved små ting og forsøge at virke modig, selvom du ikke føler det. Du snart vil!
 22. 22
  Prøv at bære sports bh'er og tank-toppe, de er mere behagelig. Igen, hvad er komfortabel med dig. Hvis du ikke kan opgive din under wire bh, der ikke gør.
 23. 23
  Hvis du har en mobiltelefon, sms'er er bedre og bruge rigtige slang.

Tips

 • Lad ikke girly piger der betyder for dig... eller nogen andre for den sags skyld. Lære at håndtere det uden skrigende, grædende eller søger dum. Hvis de ikke accepterer dig for hvem du er, så genoverveje, hvis du er venner eller ej.
 • En masse piger (fyre som det) ser ned og ikke forbinder med en drengepige, men så mange piger er overfladiske, og du bør ikke ligeglad med, hvad de mener. Fyre er mere venlige og acceptere. Så holde med dem. Du vil til sidst finde dine sande venner.
 • Gå ud og nyde naturen. Det centrale er ikke at være bange for edderkopper, insekter og lignende. Eller hvis der er en girly-girl skrigende om fejlen foran hende samle den op og flytte den ud. Det er virkelig imponerer fyrene at vide, at du ikke er bange for uhyggelige ting, men alt har en ret til at leve.
 • Endelig og vigtigst huske, at en drengepige er ikke en bestemt stil, men snarere en pige fjernet fra prinsessen stereotyper skubbet af medierne. Det handler om at gøre hvad du vil og dressing komfortabelt, hvilket er temmelig meget, hvordan de fleste fyre bor.
 • At være en drengepige er for det meste naturligt. Du kan shoppe på piger sektioner, men sørg for at købe jeans eller t-shirts, ikke mini-nederdele. Du kan bære pænt tøj på lejlighed, måske til en dans eller fest, men sørg for at det passer dig, og ikke ligne du har forsøgt alt for hårdt at imponere nogen. Nøglen til at være en drengepige er at passe ind i livsstil naturligvis ikke at se ud som du er tigger fyrene til at hænge ud med dig. Tomboys er blot piger, der ikke kan lide at være girly-piger, så det er der du skal være.
 • Aldrig være bange for at lade din kreative side show.
 • Må ikke bære højt make-up.
 • Må ikke gider med make-up eller neglelak, medmindre du har lyst til det. Du behøver ikke at pynte på at behage en anden, men du behøver ikke at ligne road-kill at være hård, enten. Hvis makeup er anvendt, ikke overdosis på det. Bare en lille smule, og ikke for meget at gøre dig synes girly.
 • Du behøver ikke at lide sport. Det er en del af den stereotype. Videospil kan være et bedre alternativ.
 • Vær dig selv. Klæd den måde du ønsker det, og ikke bliver en drengepige, bare fordi alle andre er.
 • Kig godt nogle gange. Må ikke handle ekstremt som en fyr, da der bare bliver stereotype.
 • Altid bære dit hår trukket tilbage i en hestehale eller klippe det kort, men ikke så kort, at det klæber til dit hoved, når du sveder. Et langt fletning er okay også. Vask dit hår så meget, som er nødvendig. Børste / kam det daglige og sørg for at holde det pænt. Må ikke holde rode med dit hår, når offentligt. Langt hår betyder ikke, du er girly, enten. Hvis du ønsker at få dit hår klippe, ikke får det for kort, medmindre det virkelig passer til dit ansigt. Sørg for, at den er stylet ordentligt. En lagdelt snit er stor, fordi det gør håret lettere at styre, hvis det er tyk, og det ser bare fantastisk, når du sætter det i en hestehale. Ikke girly, enten. Det ser ganske skater-ish.
 • Dine intentioner er vigtige. Hvis din hensigt er at fremstå tomboyish men ikke mister din daintiness, kvindelighed og nuttethed, så vil du ikke være i stand til at have alvor løshed, der gør en drengepige, hvad hun er.
 • Arbejde ud. Dette betyder ikke, at du skal gå til gymnastik og løfte store vægte hverdagen, bare holde din vægt på et sundt niveau, og huske at gøre dine push-ups!
 • Må ikke bære blomstrende lyserøde kjoler. Og undgå at bære smykker en masse. Hvis der drengene inviterer dig til at spille fodbold eller et videospil for drenge, ikke vende dem ned.
 • De tomboys jeg kender, er piger, der ikke bekymrer sig om, hvad andre mener om dem. Hvis du er en person, der lever for at behage og få komplimenter, ikke bliver en drengepige.
 • Må ikke være på din mobiltelefon 24/7, men har en er ikke dårlig, enten.
 • Når du nødt til at shoppe, gå til en skate shop eller et sted, der sælger ting, du vil.
 • Må ikke være bange for at vælde løbet drenge med dine veninder.
 • Må ikke bære kjoler, kun shorts og en løs tee shirt.
 • Hvis du er på udkig efter tøj, behøver du ikke at gå til nogle skate shop du finder i indkøbscentret. Hvis du går shopping på et sted som Kohls, bare hovedet lige for drengene afdelingen, hvis du foretrækker at bære drenge tøj. Må ikke bekymre dig, hvis du ser en dreng der, du kender.
 • Må ikke ændre dig selv for en dreng. Det er ikke det værd.
 • Du behøver ikke at ændre, hvordan du ser ud eller hvad du slid, bare hvordan du handler.

Advarsler

 • Forsøg ikke for hårdt. Hvis du konstant sige ting som "Dude, jeg hader girly piger", og ændre sig meget hurtigt, vil du ligne en total poser og ingen vil ønsker at hænge ud med dig. Skift langsomt og bare handle, hvordan du føler. Desuden, hvis du er behageligt at være en drengepige, vil du ikke have nogen problemer med folk, der ønsker at være girly-piger. Alle bør være, hvem de er, og hvis du ikke kan lide nogen, der er piget, ikke pege dem ud og sige, at du hader dem, fordi de er girly.
 • Dette kan være en hård livsstil. Du bliver nødt til at tage girly piger gør grin med dig. Bare ignorere det eller komme med en vittig svar.
 • Hvis du har set drengens jeans, de er lidt rippet op, ikke enormt rippet.
 • Hvis du er i high school folk måske antage, at du er lesbisk. Høfligt rette dem, hvis de er forkerte. Forklar dig ligesom at være en drengepige eller føre en atletisk livsstil og ikke er i girly ting.
 • Hvis du allerede har været drengepige et stykke tid, måske nogle af dine venner glemmer, at du ikke er bare en af ​​de fyre. Hvis det er den måde, du ønsker at blive set, det er fint, men det kan være pinligt, hvis du er på et offentligt sted, og de siger noget. En anden ting du kan ikke bare springe fra tomboy til smuk. Det vil smide dine venner fra. De vil være lidt nysgerrig.
 • Hvis du er en girly pige skifte til en drengepige, kan du stadig holde dine gamle venner.
 • Bare fordi du er en drengepige, betyder ikke, at du er nødt til at glemme din personlige hygiejne, men du behøver ikke at bruge timer i badeværelset hver morgen. Brusebad mindst en gang om dagen. Selvom drengene kan lugte dårligt efter et spil fodbold, så prøv ikke at lugte slemt. Bær deodorant og holde dig ren.
 • Du kan stadig være venner med lip gloss-elskende, lyserøde super make-up girly piger, så længe du ikke bliver en.
 • Aldrig bære længere af disse søde små kjoler, vil det ødelægge din tomboy rep.
 • Må ikke være flad ud uhøfligt at girly piger, det gør du ud for at være en idiot.
 • Dine forældre kan blive ked af, især din mor. Hvis hun er virkelig girly og kan lide at hænge ud med dig, kan hun blive forstyrret du ændrer. Må ikke bekymre dig, bare forklare du skifter, men du er stadig den samme person.
 • Må ikke blive så fanget i at være en drengepige, som du glemmer at være dig selv. Du kan bære make-up og smukke tøj og stadig være "en af ​​de fyre."