Wkadk

Hvordan til at klare med en irriterende ven

Du elsker din ven, men nogle gange er de bare lidt svært at tage. Du er nødt til at lære at håndtere.

Steps

Hvordan til at klare med en irriterende ven. Afskrække de grimme vittigheder.
Hvordan til at klare med en irriterende ven. Afskrække de grimme vittigheder.
 1. 1
  Afskrække sladder. Når din ven taler om folk bag deres ryg, ikke deltage i. Bare ignorere deres kommentarer helt. Det ville være nemt at få suget ind, men du kunne få dig ind i en rigtig klistret situation. Hvis de siger noget om en af ​​dine venner, sige noget pænt om denne person.
 2. 2
  Afskrække de grimme vittigheder. Når de bruger nedsættende humor, ikke grine det ud, eller surmule, når de laver en grim joke om dig. Fortæl dem at stoppe det. Være alvorlige, så de ikke tror, ​​du spøger også. Fortæl dem, at de gør dig ked, og at hvis de fortsætter at gøre dette, vil de miste venner og risikerer venskab, de har med dig. Lad ham vide, at de bare kan finde en anden til at samle på.
 3. 3
  Lad dem ikke badmouth dig. Hvis din ven siger, grimme ting om dig, så fortæl dem at stoppe det. Fortæl dem at gå og få deres egne venner og stoppe fornærmende din dreng / kæreste. Fortæl ham / hende, at du er ligeglad hvilke fejl han / hun har, du elsker ham / hende alligevel, og at de ikke kan komme i vejen for det.
 4. 4
  Må ikke tiltræde dem handle som en primadonna. Hvis de klager, når deres kaffe ikke er der i morgen, handler afkøle og forklare ham, at de ikke er den vigtigste person i verden.
 5. 5
  Må ikke acceptere telefonopkald mere end et bestemt antal gange om dagen. Hvis denne ven er den klyngende slags og kalder dig hele tiden, og vil ikke komme i gang telefonen, bare staten fast på, at du ikke vil have mere end ét telefonopkald om dagen. Hvis han kalder to gange, behøver enten ikke telefonen for anden gang, eller svar, og høfligt og meget afmålt forklare, at du er nødt til at hænge op med det samme. Der er ingen grund til at forklare hvorfor.

Tips

 • Ignorer dem, hvis de bliver højt, så de ikke har et publikum at spille op til.
 • Har nogle sympati, men ikke for meget, hvis de er klæbende. Sørg for, at de kan være uafhængige.
 • Prøv at forklare, hvorfor denne person er irriterende dig, så de kan ændre deres adfærd. Være ligetil men slags på samme tid, hvis du beslutter dig for at konfrontere dem.

Advarsler

 • Nogle mennesker har brug for masser af opmærksomhed, så prøv og være mere opmærksomme på dem. Men hvis de vil have overdreven opmærksomhed, forklare dem, at de ikke er den vigtigste person i verden.