Wkadk

Sådan vært for en teenager fest

Hosting en teenager part kan virke skræmmende, men hvis du ved, hvad til at planlægge efter, kan det være en blast! Du vil have dit barn (ren) at have det sjovt, men du ikke ønsker partiet at komme ud af hånden. Her er nogle tips og tricks til vært for en fest din teenager og deres venner vil huske.

Steps

Sådan vært for en teenager fest. Overvej at have en anden anstandsdame.
Sådan vært for en teenager fest. Overvej at have en anden anstandsdame.

Første del: planlægning partiet

 1. 1
  Overvej at have en anden anstandsdame. Overvågning en teenager fest uden at dræbe stemningen er en balancegang, som vil kræve en god attitude. Under et andet sæt øjne vil gøre du føler dig mindre hektisk og tillade dig at dække mere jord. Hvis den part, er co-ed, vil have en anstandsdame af det modsatte køn hjælpe dig med at håndtere eventuelle problemer, der kan komme op.
  • Hvis du kender en troværdig ældre teenager eller tyve-noget, der kan håndtere en menneskemængde, rekruttere dem til anstandsdame festen. Forklare regler til chaperone og festdeltagere og derefter hovedet ovenpå eller ind i et rum, hvor festen ikke bliver afholdt. Check in hver gang i et stykke tid ved at få noget fra køleskabet.
 2. 2
  Beslut om budgettet for partiet. Planlæg det ud med din teenager, så de er involveret. Den gode nyhed er, at holde sig til teen-venlige fødevarer som chips, sodavand, hotdogs og pizza bør være relativt nemt på din pengepung.
  • Hvor meget skal du bruge på mad og drikke? Dekorationer? Aktiviteter? Planlægge det ud, så dit budget ikke er busted som en piñata efter en fest.
  • Heldigvis, en masse teenagere er også cool for temafester, så medmindre din teenager har anmodet om andet, er din sikreste væddemål er nok til at holde festen simpelt.
 3. 3
  Find et sted at være vært for festen. Hvis din teenager er at have et lille parti, ville dit hus være egnet. Hvis din teenager er at have en stor fest, overveje at oprette borde og griller i parken (for friluftsmenneske aktiviteter) eller leje et sted som en hal eller fritidshjem (for mere formelle aktiviteter).
  • Vær forberedt på dårligt vejr. Hvis du er vært din fest ud i en have / baggård, så sørg for at du har en havepavillon bare i tilfælde vejret skifter. Enten det, eller være parat til at lade teenagere komme inde i dit hus.
 4. 4
  Lav en gæsteliste. Hvor mange gæster er din teenager ønsker at komme til festen? Hvor mange kan du mageligt håndtere? Kom til et kompromis med din teenager, så både du have indflydelse på det, og desuden vil diskutere og om grundreglerne i forvejen gør det lettere for dig at beskæftige sig med fest-Crashers, hvis de dukker op.
  • Planlægger imødekommende nogle flere gæster, end du forventer. Parterne, især teen fester, er afhængige af ord i munden og kan vokse afhængigt af hvilke inviterede går eller ikke går. Have en beredskabsplan.
  • Vær sikker på at tænke om parkering, når du planlægger gæstelisten. Bare fordi din baghave kan rumme 20 personer, betyder ikke din indkørsel kan.
  • Lad ikke din teenager invitere alle, du ikke er fortrolig med.
 5. 5
  Indstil et tidspunkt og dato. Kendskab til højre, når festen begynder og slutter, vil gøre det lettere for dig at sparke ud lingerers.
  • Braklægning en blød sluttidspunkt og en fast sluttidspunkt. Den bløde ende tidspunkt er, når dit barn eller anstandsdame forventes at starte puffe folk væk. Firmaet sluttiden er, når festen skal være helt over af.
  • Sørg for, at du planlægger partiet i starten af ​​weekenden eller ferien, så dine gæster ikke behøver at bekymre dig om at gå til klassen næste dag.
  • Også være sikker på at finde ud af, om andre teenagere på deres kollegium / skole har parter omkring samme tid, den sidste ting din teenager ønsker, er at have nogen komme til deres fest, fordi en anden er at smide en på samme nat.
  • Vær sikker på at lade dine naboer ved om festen på forhånd. Dette vil gøre dem mere tilgivende af støj.
 6. 6
  Lad din teenager udsende invitationer. Papir indbyder eller evites er ikke meget cool, hvis du er en teenager, især når de kommer fra en forælder. Lad dit barn sende invitationer ud via tekst, e-mail, Facebook, etc., men sørg for, at de er lukkede invitationer, så ikke bare nogen kan se dem. Vær sikker på at kræve en RSVP, så du har en fornemmelse af, hvor mange mennesker til at planlægge.
  • Være fleksibel. Teenagere er ikke kendt for deres hurtighed eller sammenhæng, så ikke blive overrasket af mange flere eller færre gæster dukke op end forventet.
 7. 7
  Læg væk dine værdigenstande. Hvis du har en stor fest, fjerne alle dyre eller skrøbelige genstande ud af partiet områder og ind i et rum, at ingen vil komme ind. Teenagere er normalt troværdige, men kun i tilfælde er der et par, der ikke er det, holde dine værdigenstande skjult, så de ikke bliver stjålet eller ødelagt.
 8. 8
  Opsætning af part områder. Ideelt set bør placering have en dansende zone, en drink og mad zone og aktivitetsområder (som en separat bordtennisbord, Wii og Guitar Hero-området). Hvis du har en udendørs firepit, kan det fordoble som en aktivitet område og en måde for gæsterne at tilberede deres egen hotdogs. Hold din teenager meget involveret i dette trin, da han / hun ved bedst, hvad alle vil være interesseret i.
  • Hvis din teenager beslutter det er acceptabelt at dekorere, kigge i dollar butikker eller goodwill / sparsommelighed butikker for at finde billige dekorationer, disse ting kan komme med en heftig prisseddel.
  • Giv store, klart mærket trash og genanvendelse placeringer. Jo færre undskyldninger, de nødt til at være rodet, jo bedre.
  • Invester i en lysdæmper. Dancing teenagere smutte hurtigere end kakerlakker, når en voksen tænder lysene. Da du sandsynligvis ikke ønsker at skulle beskæftige sig med konsekvenserne af at holde dem slukket, bør en lysdæmper gøre alle glade.
 9. 9
  Oprette et musikanlæg. Alt du har brug for dette er ordentlige højttalere og en MP3-tilslutning. Forsøg ikke at DJ til festen, hvert barn der vil have hundredvis (hvis ikke tusindvis) af sange med dem på deres telefoner og iPods - og selv hvis de ikke gjorde, de sandsynligvis ikke ønsker at høre dine oldnordiske syltetøj.
 10. 10
  Supply maden. Teenagere elsker græsning, så oprettet en buffet-område, hvor alle kan få fat i så meget eller så lidt mad som de ønsker. Chips, salsa og saltkringler altid gøre godt på buffeter, men sørg for at smide i en plade af veggies og dip for atleter og alle, der ønsker at se deres figur. Vær sikker på at have nogle dessert, uanset om det er slik, kage eller chokolade.
  • Brug engangsartikler. Brug engangsservice, kopper og bestik vil gøre det lettere at rydde op i rodet efter festen.

Del to: under og efter festen

 1. 1
  Hold dit hoved under festen. Vær forberedt på støj, udslip, brudte elementer og tiff. Selv om en teenager fest altid skal chaperoned, undgå svæver. Prøv at lade din teenager have det sjovt uden at bekymre sig om at blive flov.
  • Lad din teenager komme til dig, hvis der er et problem. Fortæl ham / hende på forhånd, at du giver dem ansvaret for at advare dig, hvis noget går galt.
  • Der er altid en mulighed for, at alkohol eller narkotika vil dukke op til festen. Hvis du har tillid til din teenager, og ved, at de hænge ud med respektable og ansvarlige teenagere, det formentlig ikke vil være et problem. Hvis det sker, dog skal du ikke nødvendigvis tage dette som en dårlig refleksion over dit barns karakter. Hold øje med ting, og hvis du ser narkotika eller alkohol, at du ikke godkender, bevare roen og høfligt bede de ansvarlige til at forlade. Hvis teen modstår, ringe til politiet.
 2. 2
  Undgå at vise dit barn (ren) nogen tydelige tegn på hengivenhed under festen. Du elsker dine børn, og at se dem interagere og have det sjovt med deres venner kan få dig til at være sentimental. Men tydelige tegn på hengivenhed - hugging, kysse, kælenavne, etc. - er dødsstødet til en teenagers følelse af uafhængighed. Hold det low-key.
 3. 3
  Undgå overraskelser barnet ikke allerede er i den. Hvis du planlægger at invitere en mime at komme og gøre en improviseret ydeevne, så genoverveje: kids normalt har meget stive ideer om, hvordan de ønsker deres parti at udfolde sig. Oven i det, de normalt ikke anser voksen "overraskelser" at være alt det spændende.
 4. 4
  Lad din teenager rydde op. Dette er prisen for at have en fantastisk fest. Lav aktivitet sjovt for dem, hvis det er muligt, ved:
  • Tilbyder at lade dem beholde den kontante indsamlet ved at genbruge nogen dåser eller kartoner i forbindelse med festen. Hvis det er en stor fest, kan de rydde op i mere end én måde!
  • Hold musikken kørende, en film i baggrunden, eller nogle få udvalgte venner rundt for at hjælpe med oprydningen. Seks hænder er altid bedre end to.
 5. 5
  Giv dit barn et incitament til at opføre sig. Fortæl dit barn, at hvis de håndterer sig selv i en moden måde, ville du være mere end glade for at lade dem smide en anden part eller på anden måde øge deres ansvar. Livet handler om risici og fordele, dit barn forstår disse meget godt, selv om han / hun har ikke taget økonomi.

Tips

 • Sørg yngre søskende har et sted at bo under festen, den sidste ting din teenager behov eller ønsker, er at have til at passe deres lillebror eller søster, mens deres venner har det sjovt.
 • Sørg for at du ikke løber tør for mad.
 • Stol på dine teenager, og husk, at du var ung engang også. Dette er også en ny generation, så du bør holde dette i tankerne.
 • Parterne normalt ikke går præcis som planlagt. Opbevar det i tankerne.
 • Hvis du virkelig ønsker at jazz op din have, og derefter sætte op nogle indendørs og udendørs lanterner eller soldrevne lys.
 • Husk, at dit ansvar for det rod dine gæster har gjort.
 • Sørg for at der er mindst 1 anstandsdame til din fest. Teenagere kan komme ud af hånden, så være et sted i huset (men holde sig ude af syne, medmindre der er et problem).
 • Hvis der er nogen kampe mellem teenagere, bevare roen. både historier og finde en løsning. Hvis kampene ikke stopper, de bedste ting at gøre, er at ringe til deres forældre.

Advarsler

 • Må ikke sætte teenagere på en stram tidsplan. Har en starttid og en sluttid, men for det meste bare lade dem komme og gå som de vil. Teenagere behøver ikke en tidsplan for at have det sjovt, og de vil finde ud af noget at gøre. Hvis det bliver for sent, det er okay at sparke de resterende part gæster ude.
 • Hvis du kommer til at have en kammerat bagefter, være sikker på at du og din teenager er enige om mængden af ​​mennesker, når forældrene kommer for at hente de teenagere op, og alle de andre detaljer.
 • For teenagere: Folk kan kæmpe i løbet af din fest. Hvis de gør, siger meget høfligt, "Hey gutter, du ødelægger min fest. Please stoppe det." Hvis det ikke virker, så fortæl dine forældre.