Wkadk

Hvordan til at klæde moderne vintage

Moderne vintage er ligesom Kate Moss, Sienna Siller, Peaches Geldof, En blanding af vintage og high street tøj (der er populære moderne tøj til de europæiske folk). Her er en how-to artikel om at opnå den moderne vintage look også kaldet vintage-inspirerede eller vintage stil.

Steps

Hvordan til at klæde moderne vintage. Beslut hvilken type vintage stil, du ønsker.
Hvordan til at klæde moderne vintage. Beslut hvilken type vintage stil, du ønsker.
 1. 1
  Beslut hvilken type vintage stil, du ønsker. Ønsker du at ligne en moderne stopgarnet? Ønsker at have lidt noget fra 50'erne eller 30'erne? Måske du ønsker at have en lille victoriansk stil.
 2. 2
  Har dit hår meget lang eller meget kort. Det afhænger af årtiet, du ønsker at formidle. Hvis your'e går til 20'erne så bobs var alle de vrede. Men i stedet for at skære det i alle en længde har nogle edgy lag for en sjov moderne twist. Hvis du ønsker at holde dit lange hår, der også er fint! Beachy bølger er en sød stil for langt hår, der ser dejligt med vintage og moderne tøj ens. Men vær ikke bange for at prøve noget nyt! Vintage er unik og anderledes.
 3. 3
  Bær kjoler fra vintage butikker eller genbrugsbutikker. Vintage butikker er dyrere, men det er nemmere at finde emner, du kan lide. Sparsommelighed butikker er billigere, men de har så meget tøj, og det kan være svært at finde præcis, hvad du leder efter. Iført blomsteragtige kjoler, der er lidt løs er en god idé, men de kjoler bør ikke være for kort (tror til dine knæ, eller højere, men godt under din skridtet!) Du kan også købe vintage stil moderne tøj. Nyt tøj ofte efterligner gamle stil, såsom fuld sving kjole nederdele, bluse kjoler, halterneck top kjoler, eller lagdelte stopgarn stil kjoler. Ofte vintage søger nyt tøj kommer i flere størrelser og bedre priser end ægte vintage tøj.
 4. 4
  Køb vintage jakker eller cardigan trøjer. Cardigan trøjer er stor og meget comfy. Læder (eller faux læder) jakker er altid et must have i enhver garderobe. Løs cardigan sweater er mest populære som ser mere "nedslidt" og gammeldags, og er fantastisk til lagdeling med andre brikker.
 5. 5
  Bær gammeldags halskæder. Perlekæder, (Du kan få store falske dem som at få reelle dem er meget dyr), en guld medaljon, eller bare en masse lange lagdelte halskæder er nogle gode eksempler. For flere ideer til, hvad du ønsker, at Google vintage smykker.
 6. 6
  Vælg sko. Sko skal være moderne; Tænk høje hæle, moderne chunky sko eller sandaler. Oxfords er et godt valg, der ser godt ud med mange outfits, men normalt koster lidt mere.
 7. 7
  Bær slip kjoler. Slip kjoler er meget vintage leder. Bare sørg for du bære en, der passer til din krop og gør du føler dig godt! Parre underkjole med en trøje eller læderjakke, og slid ankelstøvler med det. Hvis det er for varmt til støvler slid Oxfords eller noget lignende.
 8. 8
  Bære høje højtaljede nederdele. Højtaljet nederdele er stor. De er meget populære i vintage tøj, og er stadig ses i dag. De er flatterende og gå med masser af forskellige toppe, så bestanden op!
 9. 9
  Tilføj strømpebukser og leggings. Parre dem med kjoler, lange skjorter, eller bære dem under shorts for et unikt look. Det er ligegyldigt, hvilken farve eller mønster, men forsøge at få dem, der går med dit tøj. Prøv at købe strømpebukser / leggings i materialer, der er egnet til både koldt og varmt vejr, så du kan bære dem året rundt.
 10. 10
  Prøv maxi nederdele og kjoler (lange, fod / ankel længde). Disse er meget populære, og et godt valg til sommer. Par kjoler dem med en sød vest, sandaler og en bøjle for en sød, vintage-inspirerede sommer outfit.

Tips

 • Kig på gamle billeder for at blive inspireret. Se, hvordan folk klædt i fotos og tage elementer fra din foretrukne outfits-være det et floaty vintage shirt, skjorte kjole, eller endda klokke bunde. Bare sørg for ikke at kopiere deres outfits helt-du går efter moderne, her.
 • Skinny eller slim-cut jeans er afgørende. De fungerer som en moderne lærred til dine mere omfattende vintage skjorter og tilbehør.
 • Du er velkommen til at mikse og matche tøj og tilbehør fra forskellige årtier og moderne også. Vær din egen mode trendsætter.
 • Få tøj fra genbrugsbutikker-alt fundet på en lav pris, plus du hjælper miljøet.
 • Få gamle vintage smykker / tøj fra dine forældre eller bedsteforældre, der er meget at finde i deres bunker af gamle og højtelskede tøj!
 • Du kan klæde sig som dit idol, men prøv at holde nogle af dine egne personlige præg-tilsætter ting, som du elsker, og gør du føler særlige.