Wkadk

Sådan kører for elevråd præsident

Sådan kører for præsident eller ethvert kontor i dit elevrådet, er nærmere beskrevet i denne vejledning.

Steps

Sådan kører for elevråd præsident. På den første skoledag, gør dig til at ligne en person, du ønsker at vide evigt og oprette så mange venner, som dig, fordi de kan vil alle blive hepper på dig.
Sådan kører for elevråd præsident. På den første skoledag, gør dig til at ligne en person, du ønsker at vide evigt og oprette så mange venner, som dig, fordi de kan vil alle blive hepper på dig.
 1. 1
  På den første skoledag, gør dig til at ligne en person, du ønsker at vide evigt og oprette så mange venner, som dig, fordi de kan vil alle blive hepper på dig.
 2. 2
  Gå til alle dine møder, så ofte du kan. Dette gør du synes ansvarlige. Må ikke bare sidde der. Tal, opdrage emner, gør det ud som om du taler til folk og er en god repræsentant for din skole. Hvad skal forbedres på din skole?
 3. 3
  Sørg for at du har nogen til at nominere dig, når den tid kommer. Du kan ikke få nogen til at nominere dig på et øjebliks varsel, så sørg for, at nogen genkender dine gode ideer, og tror du ville være stor for skolen!
 4. 4
  Annoncere dig selv. Så snart du er nomineret, oprette klare, levende, lyse plakater, der er let at læse og til det punkt. De vigtigste ting er dit navn og den stilling, du kører på. Gør det store bogstaver! Ellers er de kedelige og tage for lang tid at læse. Sende dem hvor du kan sætte op omkring 20 +.
 5. 5
  Begynde at arbejde på din tale. Forklar, hvorfor du kører. Tal fra dit hjerte - folk vil være i stand til at fortælle, at du virkelig ønsker stillingen. Og vær ikke alt for nøjeregnende. De tror måske du tvinger dem til at stemme for dig!
 6. 6
  Besvare spørgsmål klart og sandfærdigt. Må ikke gøre impulsive løfter, du måske fortryde det senere, når du virkelig ikke kan gøre det.
 7. 7
  Vær venlig og høflig til alle. Selv din modstand. Det hjælper dit billede, og skaber den idé, at du ikke er en dårlig sport. Vær sikker folk i grupper som et drama klub, eller kliker er bekendt med dig. Sidder ved forskellige tabeller under frokost er en stor forandring. Prøv at slå op samtale.
 8. 8
  Husk at forklare, hvad du har gjort som præsident, hvis du kører til genvalg
 9. 9
  Sørg for at du ved, hvilken stilling du kører for! Sørg for at du forstår det ansvar, der kræves af dig.
 10. 10
  Prøv ikke at referere den nationale politik, vil du sandsynligvis ende fornærme nogen.
 11. 11
  Prøv at få en masse mennesker til at bære t-shirts (tjek reglerne for valget først), der understøtter dig. Det er gratis, masse reklame, og snart folk vil bede dig om skjorter, som de kan bære.

Tips

 • Hvis du giver en tale, gør det kort og til det punkt. Må ikke gøre det for længe, ​​eller du vil kede folk og miste stemmer.
 • Øv tale og smilende. Dette er vigtigt. Du kan også ønsker at arbejde på dit billede. Må ikke ændre dig selv, men forkæle lidt at give folk, hvad de ønsker.
 • Når du foretager plakater, har mere end bare "Stem på ____". Prøv en fængende sætning eller noget unikt.
 • Hvis tilladt, at oprette en hjemmeside til at annoncere dig selv yderligere.
 • Lave en hjemmeside! Freewebs.com eller noget, og sige dine synspunkter og kram. Ligesom: Jeg er en kristen eller vegetar

Advarsler

 • Må ikke smøre oppositionen, det gør dig til at ligne en dårlig sport og vil helt sikkert koste dig, når de stemmer tid ruller rundt.
 • Brug ikke Napoleon Dynamite tema. Det bliver bare irriterende efter et stykke tid. Enhver tema gør, for den sags skyld. Hold det neutral og original.
 • Sørg for at du kender reglerne for valget, så du ikke bliver diskvalificeret.
 • Brug ikke bestikkelse, ikke alene er det imod reglerne i nogle skoler, men det er også kommer til at koste dig stemmer.
 • Må ikke gå overbord med humor, intet vinder stemmer som en god joke og intet taber dem som en dårlig eller misbrugt en.
 • Overvej at have en vicepræsidentkandidat, en person, der kan appellere til folk uden for din indflydelse.