Wkadk

Sådan falske syg til at blive hjemme fra skole

Ønsker ikke at gå i skole i dag? Ikke føler bedst? Eller måske er du bare føler dig doven? Her er et par skridt til at sikre, at du kan eftergøre syg og slippe afsted med det.

Steps

Sådan falske syg til at blive hjemme fra skole. Begynd i badeværelset natten før, eller endda på omkring 6.
Sådan falske syg til at blive hjemme fra skole. Begynd i badeværelset natten før, eller endda på omkring 6.
 1. 1
  Begynd i badeværelset natten før, eller endda på omkring 6: 30 PM tidligst. Vis kun lys symptomer her. Hvis du planlægger opholder sig hjem den næste dag, så fortæl din mor eller far, at du ikke føler sig godt om natten før. Men pas fordi nogle sygdomme har en tendens til at gå væk natten over som en mavepine, så ikke altid beslutte at fake aftenen før, eller du vil ende med at gå i skole. Du kan også lave falske opkast med diners venstre overs, eller gamle spaghetti, mælk, mosede banan, kakaomælk og flødekande til kaffe (være kreativ) og derefter hælde den på dit gulv (eller på din seng, hvis du ønsker det skal være mere troværdigt ), og i morgen siger, at du ikke kan huske det, eftergøre en hovedpine, diarré og kram, og handle undskyldende til den, der har til at rense det op. Og hvis dine forældre tilbyde dig nogle smertestillende eller medicin, bør du ikke tage det (selvom de ser du siger det er OK), men det er stadig bedst at undgå at tage det.
  • Hvis du har været syg før med en virus eller bug gentage disse symptomer, vil det virke mindre som du faking. Hvis du har været at se en person, der havde et koldt eller noget replikere disse symptomer, så det ser ud som om du fanget det fra dem.
  • Når du har en kold eller du er syg, dine kinder er røde. Slap dine kinder eller klemme dem hårdt. Gør dette ofte, når dine forældres ikke ser det. Hvis du ikke gør det ofte nok rødme vil gå. Og hvis du pludselig gør det længe efter, du sidst gjorde det dine forældre bliver mistænksom, fordi dine kinder pludselig vil se rødt igen.
  • Lov lidt klodset, da dette vil gøre dig ser syg eller træt.
  • At fake et udslæt, dit bryst masser ridse indtil lyse rødt. Prøv at holde et cirkulært mønster for at gøre det ser mere realistisk. Endelig at prøve og blande de "udslæt" med noget andet som kvalme eller hovedpine, ved at gøre dette, du giver dine forældre en falsk følelse af sikkerhed og derfor gør din "sygdom" mere realistisk.
  • Gør ikke noget, du vil. Din handling vil være en meget mere troværdigt, hvis du går glip af noget, du virkelig ønsker at gøre, uanset om det er at forlade halvdelen af ​​din livret eller annullering gå ud med venner. Dine forældre vil tro dig mere, hvis du ofrer noget, du gerne gøre det så godt som de ting, du ikke kan lide (skole).
  • Maveproblemer. Spis kun stumper og stykker af middagen, eller ikke spiser nogen. Når dine forældre (r) spørge, hvad der er galt, så fortæl dem, at din mave gør ondt. Sørg for at du skjuler snacks på dit værelse, så du kan gå glip af et måltid, så de tror, ​​du er syg, fordi du er "ikke føler dig godt." Hvis du plejer at gøre dit hjemmearbejde, komme i gang på det, men sætte dit hoved ned jævne mellemrum, så de kan se du ikke har det godt, og det er forstyrre dit arbejde.
  • Ondt i halsen. Det virker kun hvis dine forældre er ikke den over-bekymrende art. Hvis du har over-beskyttende forældre, der går kører til skadestuen over en mindre halsbetændelse, skal du ikke forsøge. Dagen før du planlægger at fake en halsbetændelse, siger, at du føler dig lidt skratter i din hals, og rydde din hals en masse. Den nat, på omkring 7:45 / 8:00, siger, at du føler dig træt, og at du har en hovedpine.
  • Koldt / influenza. Træk vejret kun gennem munden, som om din næse er proppet. Så sørg for du siger en masse "mmm s" når du er i nærheden af ​​dine forældre. Hvis du ikke er i samme rum som de, og de beder dig om noget, hold din næse lidt, når du taler. Bære mange lag tøj. Dette gør det se ud som om du er frysning, da syge mennesker føle sig kold nemt. Nyse højlydt, så sniffle foran dine forældre. Gør dette også, når de ikke er i samme rum, men kan overhøre dig, uanset hvor de er. Selv om de ikke søger, gnide din pande, ansigt og øjne (hvis du har forældre, der kontrollerer dit ansigt for temperatur) og derefter nærme sig dem, siger du ikke føler så stor. Det vil gøre dit ansigt rødt og varmt eller tage en føntørrer og varme dit ansigt og sige, at du føler dig varm.
 2. 2
  Ikke færdig dit hjemmearbejde. Det virker bedre, hvis du har forældre, der bekymrer sig om dine karakterer. Ved ikke at efterbehandling dit hjemmearbejde, vil de have en anden undskyldning for at holde dig fra skole. Alternativt, hvis du plejer at gøre dit hjemmearbejde på tid, fortsætte med at gøre for at gøre det se ud som du havde til hensigt at gå i skole, men halvdelen måde selv, klager over at føle sig syg.
 3. 3
  Gå tidligt i seng. Sig ikke noget. Når du er omkring dem, bare gå ud af rummet og gå til din seng. Må ikke børste dine tænder - de vil sandsynligvis vågner du op for at minde dig. På det tidspunkt, vil de sandsynligvis spekulerer på, hvad der er galt, og du kan fortælle dem, at du ikke føler godt. Beskriv dine "symptomer" og synes utålmodig, måske endda sur, og ivrig efter at gå i seng. Må ikke handle alt for mærkelig som dine forældre vil blive vred og sende dig i skole syg eller ej.
 4. 4
  Hængende øjne. Natten før sørg for dine øjne er så hængende og rød som muligt, gnid dem lidt, indtil de giver, at lidt blodskudte look, også et tip: Hvis dine forældre lægge deres hånd på din arm og spørge dig, hvordan det føles at sige det føles kolde ikke varme.
 5. 5
  Forbered dig på at få din temperatur taget. Hvis du gør et godt stykke arbejde, vil dine forældre sikkert gerne tage din temperatur, i hvilket tilfælde du kan sige "Jeg er nødt til at gå på toilettet." Sørg for at have en kop med dig tænd derefter vasken og tage nogle varmt vand og drikke det og skyl det gennem munden, især under tungen. Også når du er i badeværelset være sikker på at skylle toilettet, før du tænder på vasken, bare så dine forældre ikke får alt for mistænkeligt! Bemærk: Dette virker kun, hvis de tjekke det under tungen, naturligvis. Hvis termometeret er én, der går i øret, forsøge at få det før din temperatur har taget, og hold det til noget varmt, ligesom en radiator eller en pære. Og hvis dine forældre er den slags, der bare føler din pande, ofte gnide det hurtigt, når de er ikke på udkig. Hvis du ikke kan få fat i termometeret, gnide øret eller gøre noget andet for at varme det op, men sørg for at det er under 110 grader (40 grader Celsius) og højere end 99 grader (37 grader Celsius) eller dine forældre vil vide, du 're forfalskning det.
 6. 6
  Vågn op midt om natten. Hvis du foregiver at have mave problemer, vække dem op på omkring 01:00, og fortælle dem, du bare kastede op (efter at have efterladt nogle falske opkast i toilettet). Endog tvinge tårer (hvis du kan) at gøre det synes virkeligt, at din mave gør ondt. For influenza eller ondt i halsen symptomer, hoste eller rydde din hals højt nok til at skræmme dem, og gnid dit ansigt kraftigt lige før de kommer i.
 7. 7
  Hold dig indtil sent om aftenen. Dette giver dig poser under dine øjne, og du vil have en legitim grund til at have en fridag. Vær opmærksom på du måske i søvn i dag selv. Hvis du har planer om at være vågen i løbet af dagen her er hvad du skal gøre: gå i seng en time senere, så du falder normalt i søvn. Dette kan gøre små poser under dine øjne eller gøre dem lidt oppustede. Få mindst 4 timers søvn, så vågne op en time før du plejer. Tag din eller din mors lyserøde blush og sætte det på spidsen af ​​din finger. Næste tage en blå markør og let dup det på blush, bland det rundt, så sætter det under dine øjne. Gnid det godt ind, men gør det stadig mærkbar. Hvis du ikke kan synes at få poser under øjnene normalt. Så gør dem. Det er ret nemt alt hvad du behøver er en let lavendel eller blålig øjenskygge. Den billigere jo bedre, så det ikke ligner make-up og smøre under dine øjne, så drypper vand for at gøre farven falme næsten hele vejen dette efterlader en nuance. Eller du kan tage nogle vaseline og gnid det under dine øjne. Og i morgen spørge dine forældre, "Gør jeg ser okay?" Og de vil synes, du har ikke sovet et kys. Det er meget overbevisende.
 8. 8
  Styrke din forstilt sygdom i morgen. Vær særlig tilbageholdende med at komme ud af sengen. Hvis de stadig ønsker at gøre dig gå i skole, få op, men trægt. Langsomt kjole, men ikke for langsomt. Spring en knap på din skjorte, ikke rede dit hår ordentligt, og ikke binde dine snørebånd ordentligt (eller endog alle). Pluk på din morgenmad, som hvis du ikke har nogen appetit. Hvis du foregiver at have en hoste, gå på toilettet, når stigende og gnide øjnene med vand lidt, bare for at give dig selv lidt "syge øjne." Hvis du ikke begynde at forfalskning symptomer aftenen før, vil det være meget sværere at overbevise dine forældre, at du er syg. Her er nogle andre sidste-øjebliks-strategier, du kan prøve:
  • Vågn op, før dine forældre og roligt gøre falske opkast. Sæt det i toilettet og foregive at. Hvis dette ikke vække dem, gå få dem og fortælle dem, hvad bare "skete".
  • Sige, at du har diarré. Vær sikker på at bruge lidt tid i badeværelset, skylle toilettet, og spray en god portion luftfriskere at dække op lugt, der er ikke rigtig der. Eller du kan prøve din hånd på at gøre falske diarré.
  • (Virker kun, hvis du er en pige, og du er begyndt at have din menstruation.) Fortæl dine forældre, du har kramper, eller det er den tid på måneden. Hvis du ikke har det endnu så hvis du prøver dette trin vil du have at fake at have det, indtil du virkelig får det, eller din mor vil være mistænksom. Din far vil sandsynligvis ikke ønsker at engang tale om det, og din mor vil forstå. Ingen af ​​dem vil være i stand til at modbevise det.
  • Begynder at græde. Dette vil arbejde mere eller mindre, som dine forældre måske tror, ​​at spørgsmålet er meget alvorlig, men kan også tro, du er faking. Også sætte vand-eller øjendråber i øjet gør det trick.
  • Hvis du simulerer influenza, strække dine læber til at gøre dem ser sprukne og vride din næse for at gøre det røde eller farve det med markører.
  • Hvis du lader som en feber sætte varmt vand i dine armhuler, poser under øjnene, panden, led og kinder. Det gør dig varm, og det ser ud som du svedte
 9. 9
  Protest, hvis de foreslår, at du bliver hjemme. Når dine forældre vælger at lade dig blive hjemme, ikke bare trække på skuldrene og blive enige. Protest deres beslutning (men kun hvis du ikke behøvede at overbevise dem først). Dette styrker det faktum, at du virkelig er syg. Sig: "Men mor, jeg kommer til at have så meget arbejde at gøre op!" eller "Men jeg har en math test i dag!" Må ikke overdrive det. Hvis dine forældre ved du er ligeglad tests, siger "Men jeg har band praksis, eller kunst klasse" eller noget, de ved, du nyder. Hvis du protesterer, være sikker på det er noget du vil virkelig sige. Må ikke tilfældigt, at du ønsker at gøre en test, hvis de ved, du er ligeglad. Dette kan give bagslag, medmindre du er forsigtig.
 10. 10
  Vis tegn på bedring. Hvis du bo hjemme, foregive at sove en masse og gradvist begynde "at få det bedre." Nogle forældre vil bruge den glemsomhed trick, hvilket betyder, at de vil komme hjem 10 minutter efter de forlader, siger, at de "glemt noget", så det er altid godt at blive i sengen i mindst 15 minutter. Hvis du får for grådige og forsøge at trække ud en anden dag, kan de tage dig til læge, som vil se, at der ikke er nogen sygdom skal findes.
 11. 11
  Hvis det bliver til det punkt, springe ud. Hvis du tror dine forældre vil tage dig til lægen, så prøv at udfase sygdom:
  • Hvis dine forældre er hjemme hos dig, så bare foregive at sove og være sikker på at handle i overensstemmelse hermed, når de tjekker ind på dig.
  • Hvis de er på arbejde, og opkald, og derefter vente på, at telefonen skal ringe, tre eller tre og en halv gange før du svarer, og lyd så træt som du kan. Når de spørger, hvordan du føler, fjernes en eller to af dine symptomer.
   • For eksempel: "Min mave stoppede ondt, og min hovedpine er lidt bedre." Dette vil gøre dem genoverveje lægebesøg.
  • Hvis de kommer tidligt hjem, skal du huske at se endnu bedre, og sige, at du føler dig meget bedre og skulle være tilbage til normal til skole i morgen!
  • Der er altid den anden mulighed for at holde sig til dine kanoner. Det er fuldt ud muligt at fake en læge, da de har tendens til at lide af bekræftelse skævhed:
   • Foreslå symptomer, der er svære at opdage, såsom diarré, og de vil kigge efter de symptomer, du foreslå og få andre.
   • "Heal" dig selv for enhver feber, før du går, da lægen vil antage, at du har feber, og du vil ikke.
   • Hoste meget før og sutte på nogle cherry Lumen og skylle munden (ikke halsen, må ikke synkes) hvis der påberåber sig en halsbetændelse. Det gør din hals ser rød og irriteret.
    • Påstår ikke halsbetændelse - når de små hvide knopper vises i stedet for det røde - fordi lægen vil vide efter STREP test kommer tilbage negative. Det forudsættes, at du er smart og kan virke for dette arbejde og kan ikke anbefales.
  • Eller du kan fortælle dine forældre, at skolens sygeplejerske fra igår fortalte dig at blive hjemme, som hvad du har, er smitsom.
  • Hvis dine forældre insisterer på en tur, ikke magisk bedre.
 12. 12
  Lad som om du er svimmel / lys ledes. Det virker kun hvis dine forældre er den slags, der vil tage dit blodtryk til at kontrollere. Når du vågner, skal du gøre følgende for at gøre dig selv svimmel:
  • Lig på gulvet og begynde at gøre crunches eller anden form for motion uden at trække vejret så længe som muligt.
  • Når dine forældre kommer ind i rummet, placere en hånd på din pande og med den anden hånd holder fast i noget, og præcisere, at du ikke føler godt.
  • Hvis dine forældre kontrollere dit blodtryk, hold vejret så længe som muligt, mens de gør det (det er bevist at sænke dit blodtryk, hvis du gør det rigtigt). Dette bør arbejde godt nok til at få dig ud af skolen, men hvis ikke, skal du gøre følgende:
   • Spiser meget lidt til morgenmad og kram snacks i din rygsæk, når dine forældre ikke ser det. Hvis de fanger dig, så fortæl dem snacks er i tilfælde af at du føler dig bedre senere på dagen og få sulten.
   • I midten af ​​dagen, gå til sygeplejerskens kontor på skolen og tilstand du er svimmel.
   • Hold vejret, mens han / hun tager dit blodtryk.
   • Ringe til dine forældre til at komme samle dig op.
 13. 13
  Foregive, at du har en stoppet næse. En nem måde at gøre dette på er at sænke din stemme lidt og blæse din næse og sørg for at der ikke kommer noget ud.

Opkast

 1. 1
  Start 'er syg ". Efter at have spist et måltid starter klager over, at du føler dig syg. Hvis dine forældre gå ud og få en spand derefter stor. stikke fingeren i halsen, når de ikke ser, og du vil begynde opkastning, men ikke opkastning forhåbentlig.

Migræne

 1. 1
  At fake en migræne, når du laver lektier, hvis du ligger dit hoved ned. Dine forældre vil undre sig over hvorfor du lægger dit hoved ned et par gange, så du bliver svimmel. Så klager over, at hver lidt støj lyder som en pistol skød lige i øret (ikke over gøre det i første omgang). Handler som du har dunkende i hovedet. Nogle mennesker mister en del af deres vision, så du kan prøve det også. Hold dit hoved i dine hænder, og stønne med jævne mellemrum.

Ondt i halsen

 1. 1
  Når walking omkring holde din mund åben, og din hals bliver tør, undgå at spise og drikke. Sutte på rødt farvet hostebolcher at gøre din hals ser rødt. Grimasse, når du sluge. Tal i en dyb, hæs tone og konstant tage slurke af vand.

Tips

 • Husk, at den gennemsnitlige mave virus kun varer omkring 24 timer.
 • Må ikke tigge overdrevent at blive hjemme, eller dine forældre måske kender du faking det.
 • hvis dine forældre insisterer på at du tager en pille / medicin handle ligesom du slugte det og faktisk skjule det under tungen, derefter haste til badeværelset og spytter det ud efter dine forældre er overbeviste om du tog p-piller.
 • Også snige noget vand i dit værelse hæld det i dine øjne, og gnide øjnene, indtil de bliver røde.
 • Sørg for at du ikke får grådige og prøv for mere end én dag. Dine forældre vil tage dig til en læge eller regne ud, at du lader som om.
 • Må ikke falske sygdomme i lang tid, kan folk begynder at få mistænkelige.
 • Hvis dine forældre ikke falde for denne, ringe til dem, mens du er i skole. Du kan være mere overbevisende, hvis du rent faktisk går i skole og senere påstå at du ikke kan komme igennem dagen (ideel, hvis du blot ønsker at få ud af at tage en test, for eksempel). Vær opmærksom på at skolens medicinsk personale er sværere at narre. Men der er ingen medicinsk test i verden, der kan bevise, at du ikke har en slem hovedpine eller din mave gør ondt.
 • Den bedste måde at narre sygeplejerskerne er at gå ned til de sundhedsmæssige rum omkring en time og en halv til to timer efter skoledagen begynder. Klager over at føle sig syg, og bede om at "bare hvile et stykke tid". Så gå tilbage til klassen. Senere gå ned igen og sige, at du er for syg til at koncentrere sig. Disse er gyldne ord. Du kan gå tidligt hjem, og du vil højst sandsynligt få lov til at gøre den næste dag så godt.
 • Hvis dine forældre finde ud af det at du har en god sob story klar, for eksempel stresset på skolen, problem med folk... De vil være mindre vred, hvis de ved, du har problemer.
 • Læs om hvordan forældre fanger børn, der simulerer, så du ved, hvordan man kan bekæmpe deres teknikker. Husk, at artiklen indeholder links til denne ene, så forældrene kan finde ud af, hvordan deres børn falsk!
 • Hvis du kaster op, kan dine forældre tror, ​​du er værre end du egentlig er. Bare klager over, at du har en hovedpine.
 • Når du taler med dine forældre, stirre ud i rummet i et stykke, og derefter bede dem om at gentage, hvad de sagde.
 • En god måde at gøre falske opkast er at tygge op Cheerios eller Shred dør, og spytte dem i toilettet. Tilføj appelsinsaft og / eller æblejuice på efter det. Du kan også spytte tygget havregryn. Alternativ strategi: Føj frugtfarve til en blanding af vand og brød.
 • Hvis faking en kold, siger du bruge Vick damp til at hjælpe. Lugten naturligt fremkalder tanken om at være syg, og du virker mere troværdig. Gnav på næsen kan gøre det køre, så du virkelig loo manuelt. Sørg også for, at du rydder webformularer.
 • Hvis du er i skole og ønsker at gå hjem, få en ven til at fortælle læreren, du ser dårligt, hvis du har en test, ser bekymret for, at du ikke vil være i stand til at gøre det.
 • Blow din næse i en flok af væv og kaste dem på gulvet eller på natbordet / på dig seng. Så dine forældre vil synes du har en løbende næse og de vil ikke lade dig gå i skole, hvis du har så meget af en forkølelse.
 • En meget, meget sidste grøften indsats, mest for ældre vordende falske profiler: Vil du drikke en masse af koffein hver dag? Hvis du virkelig, virkelig ønsker at fake, så skal du ikke drikker noget koffeinholdige dagen før du falske eller om morgenen. Hvis du er meget afhængig af koffein, kan dette resultere i en kvalmende hovedpine. Opadrettede: du kan være lovligt uarbejdsdygtige, og har dermed en meget god undskyldning for at springe over. Ulempen er, at du kan være lovligt uarbejdsdygtig. Således betyder det ikke fungere, hvis du planlægger at gøre noget med din tid ud, men er nær-idiotsikker, hvis du blot ønsker at komme ud af en klasse eller test.
 • Må ikke gemme bogmærker, eller hente elementer som forældre vil bemærke og spørge dig, når du gjorde sådanne ting.
 • Internetbrowsere har som regel en privat eller inkognitovindue som ikke viser, hvad du søgte på internettet. Hvis du falsk syg, brug inkognitovinduer.
 • Hvis du bære kontakter, fortæl dine forældre kunne du ikke bære dem, fordi dine øjne er virkelig irriteret.
 • Hvis du har makeup, bruge bleg foundation og gnid lidt af sort øjenskygge under øjnene. Pink kan gøre dig se øm også.
 • Før du handler ud bliver syg, skal du finde termometeret (r). Skjule dem på et sikkert sted, så du vil ikke nødt til at få din temperatur taget, men det kan ende op i dig at gå i skole efter alle. Dine forældre kan ikke lade dig blive hjemme, hvis de ikke har noget bevis for at du bliver syg.
 • Prøv at bruge en grøn-tonet make-up basiscreme at gøre dig selv ser blegere end normalt. Må ikke lag det på for tyk, men som du vil ende med at se stribet og grøn, som vil gøre dine forældre mistænkelige.
 • Når du vågner op midt om natten, gå i køkkenet og bland mayonnaise, kiks, middag madrester, appelsinjuice, etc.
 • Hvis de forsøger at tage dig til lægen, fortælle dem, du var faking det!

Advarsler

 • Faking syge for ofte kan føre til forældrene ikke stoler dig. Så når du virkelig har brug fridag, vil de ikke tro dig. Selv hvis du falsk én gang og bliver fanget, vil du miste din troværdighed, og dine forældre vil ikke stole på dig mere, selvom du er syg (tænk på den lille dreng, der råbte ulv).
 • Hvis du beslutter at forlade huset, ikke, under nogen omstændigheder, gå nogen steder, der er tæt på din skole. En off-duty ansat kunne fange dig.
 • Hvis dine forældre er smart, slette historikken på din computer. Jer forældre vil naturligvis blive mistænksom, hvis du klager af sygdom, og de ser du har besøgt denne side aftenen før.
 • Tal ikke om, hvad du får ud af (tests, PE osv.) ellers vil dine forældre har mistanke om du bare at komme ud af det.
 • Vær forberedt på grundstødninger eller andre straffe, hvis dine forældre finde ud af dig at spille Wii, PlayStation, X box, blinkede da du sagde, at du har en migræne eller spise junk food, når du skulle have en mave virus.
 • Må ikke under nogen omstændigheder tage virkelige medicin eller gøre dig selv kaste op. Der er ingen sikker medicin. De har alle bivirkninger, og selv i håndkøb (OTC) medicin kan skade dig, hvis du ikke rent faktisk er syge. Selvforskyldt opkastning er også farligt. Det kan føre til mave, spiserør og tandskader.
 • Kend dine forældre. Hvis dine forældre er begge læger, for eksempel, vil de naturligvis være en udfordring at narre.
 • Undgå at blive "syg" for meget eller dine forældre kan fange den. Også undgå dette, fordi hvis du deltager midt skole eller gymnasium, kan de faktisk holde dig tilbage eller få dig gentage den lønklasse, du er i. Du ikke ønsker det!
 • Hvis dine forældre insisterer du bo på sofaen eller i deres syn og sige ting som, "Nej, du kan ikke gå op til dit værelse" "Jeg vil bare nødt til at gå op og ned ad trapper hele dagen", kan du få keder bare at se TV. Hvis (når du var faktisk syg) de gjorde dette, så chancerne er, de vil gøre det igen.
 • Må ikke bestille noget ligesom pizza eller kinesisk mad, især hvis du har naboer, der er venner med dine forældre. Hvis de ser det, så de altid tror, ​​at det er deres ansvar at indberette dig. Denne næsten altid bagslag!
 • Prøv at afstå fra at forlade dit hus, som en person, du måske kender eller politiet kunne fange dig, og du kan være i problemer.
 • Må ikke eftergøre en urinvejsinfektion (foregiver at skulle tisse hele tiden, og siger, at det brænder, når du går). Dette er en alvorlig tilstand, og dine forældre vil tage dig til lægen, selvom du siger symptomerne aftaget. Der, vil du sandsynligvis blive givet et antibiotikum, der vil koste dine forældre penge (i lande med en offentligt finansieret sundhedssystem skatteyderen), og kan gøre du faktisk føler kvalmende. De antibiotika kan også forårsage piger til kontrakt gær infektioner, der er meget ubehageligt.
 • Må ikke falske samme sygdom flere gange, og ikke falske for tæt på hinanden. Dine forældre vil være til dig på ingen tid.
 • Må ikke fortælle nogen om dig faking din sygdom, så de kunne gå fortælle dine forældre eller deres forældre vil fortælle din, hvis de fortæller deres.
 • Hvis dine forældre forsøge at give dig medicin, tager det ikke! Hvis det er en pille sige du har en flaske vand i dit soveværelse, og du ikke ønsker at åbne en anden flaske. derefter kaste pillen væk! Hvis de står foran dig, hurtigt droppe pillen i din skjorte, skjule den i munden, indtil dine forældre blade, eller noget andet, når de ikke ser.
 • Hvis du rent faktisk forsøger at få syge for alvor, være forsigtig. Du kunne kontrakt noget, der kunne faktisk være dødelig eller begynde at udvikle maveproblemer hvis du gør dette for meget.
 • Hold en dagbog / notesbog af dage du er syg, hvis dine forældre kan finde et mønster på grund af en (quiz) test eller noget. Men sørg du skjule den i en god stedet, hvor dine forældre måske ikke ønsker at se! (Eller, hvis du ønsker det, skrive det i koden.)
 • Du kan bede om kolde medicin eller hovedpinepiller, og sæt dem derefter ind i din lomme. Det tilføjer til realismen, hvis du viser, du aktivt forsøger at få det bedre. Også hvis du falder i søvn, så vågner pludselig og sige "Mit hoved gør ondt virkelig dårlig", så der virker også.
 • Altid gøre dit hjemmearbejde for natten. Selv hvis du er sikker på, at du skal bo hjem i morgen, kan du glemmer eller din plan kan give bagslag, og du ikke ønsker at komme i problemer i skolen. Dette gør det også se ud som om du ikke planlægger at få en fridag, hvilket bidrager til realismen.
 • Vira typisk kun sidste 24 timer eller deromkring. Må ikke falske en mave virus i længere tid end denne periode.
 • Må ikke tage det alt for langt, men hvis du kigger op en hjemmeside for symptomer på sygdomme eller vira, kan du vise dem og overbevise dem du har dette. (Hvis du tager det for langt, kan du overbevise dem du har Monotone mononukleose (mono) eller en alvorlig diagnose, og du vil blive taget ind til blodprøver og andre uønskede tests uden grund.)
 • Hvis du er i skole, ikke ser så bedre, som du virkelig er. Det betyder, at du er nødt til falske at være syg i skolen, men bare en lille smule. Lav dit ansigt lidt bleg igen eller pluk på dine kinder. Husk ikke at lægge den på alt for tyk, selv om, fordi så sygeplejerskerne vil sende dig hjem og dine forældre bliver mistænksom om hvordan du blev syg igen.
 • Hvis du faking syg til at komme ud af at tage en test, huske på, at du måske nødt til at gøre op på prøve, når du går tilbage til skolen næste dag.

Relaterede wiki hows