Wkadk

Sådan pop en bums

Grunden til at du ikke meningen at pop bumser, er, at når du bevidst bryde huden, risikerer du at skabe et ar eller få en infektion. Nogle gange, dog er det umuligt at vente på en bums til at gå væk af sig selv. Denne artikel beskriver, hvordan du regne ud, når en bums er klar til at blive poppet, og hvordan man gør det sikkert med minimal smerte og skade.

Steps

Sådan pop en bums. Må ikke pop andre typer bumser.
Sådan pop en bums. Må ikke pop andre typer bumser.

Beslutning om, hvorvidt en bums bør poppet

 1. 1
  Pop Whitehead acne. Whitehead acne har som regel været rundt i et par dage, og de har en hvid spids, hvor pus har indsamlet under huden. Disse bumser er let at pop og når de behandles med omhu, de kan fjernes uden at forårsage en infektion eller ardannelse.
 2. 2
  Må ikke pop andre typer bumser. Whiteheads er den eneste form for bumser bør du popping. Popping andre typer af bumser kan føre til ardannelse, infektion, blødning og smerter, så lade dem alene.
  • Bumser, der netop har optrådt i de seneste dag eller to er ikke klar til at poppe endnu. Vent indtil Whitehead vises spidsen af ​​plet.
  • Bumser, der er store, røde og ømme ikke bør poppet. Der er for stor risiko for, at en infektion kan opstå, og affyret en bums denne store vil næsten helt sikkert føre til et ar.

Prepping dine hænder og bums

 1. 1
  Vask dine hænder. Dette er et meget vigtigt skridt, så gør det grundigt, især under neglene, og brug masser af sæbe og varmt vand. Du ønsker at undgå at lade dine fingre og negle faktisk touch bums, men kun i tilfælde de gør, vil have dem rene reducere sandsynligheden for irritation og infektion.
 2. 2
  Rens huden omkring bums. Når du pop bums, vil du være at åbne huden, hvilket skaber en måde for bakterier at komme ind. Bums vil helbrede hurtigere, hvis du ikke giver bakterierne en chance for at bosætte sig i og skabe en infektion. Rengøring vil også fjerne enhver olie, sved, snavs og makeup.
  • At rense området, kan du bruge antibakterielle ansigt sæbe eller svaber området med sprit ved hjælp af et stykke vat.
  • Må ikke krat området for hårdt, eller du vil irritere det yderligere. Forsigtigt rense området, skyl den med varmt vand, og dup den tør med et håndklæde.
 3. 3
  Dæk dine hænder. Sæt på engangshandsker lige før du er klar til at pop bums. Ikke blot vil dette sætte en barriere mellem de resterende bakterier på fingrene (og dine negle), og din hud, men det vil også forhindre de skarpe kanter af dine negle fra påvirker bums. Anvende pres med dine negle er unødvendig, især hvis du har fulgt alle disse trin.
  • Hvis du ikke har engangshandsker, kan du dække dine fingre med rene væv.
  • Hvis du ikke ønsker at bruge dine hænder, kan du bruge en ren lille loop-headed hudorm / Whitehead remover værktøj, som vil jævnt pres omkring kanterne af bums hvor det er nødvendigt, og ikke i unødvendige områder, hvor det vil simpelthen forårsage smerte og blå mærker. (Siden slutningen af ​​værktøjet er en slags spidse, være forsigtig med ikke at stikke dig selv for hårdt med det.)

Popping bums

 1. 1
  Plant dine fingerspidser omkring bums højdepunkt. Toppen af ​​bums er dens højeste punkt, som regel placeret lige i centrum. Placere en fingerspids på hver side, lige under spidsen af ​​Whitehead. I stedet for at skubbe fingrene sammen, som de fleste mennesker gør, du ønsker at trække huden fra hinanden. Det bør trække let fra hinanden, så pus at komme ud.
  • Hvis der ikke pus kommer ud, placere fingerspidserne i lidt i en lidt anden sted omkring bums, og prøv igen.
  • Hvis pus stadig i bums, holde op med at pop det. Den bums er endnu ikke klar til at blive poppet, enten vente et par dage, eller lad det gå væk af sig selv.
 2. 2
  Massere huden omkring bums. Dette vil tilskynde de resterende pus til at komme ud, holde gør det, indtil bums er helt drænet. Rør ikke ved bums selv, bortset fra at skamplet væk pus med væv. Der bør ikke være nogen blødning overhovedet. Hvis der er, har du presset for meget, og skabte et sår, der kan ar.
 3. 3
  Tør området med en antiseptisk løsning. Igen, det vigtigste er at sørge for bakterier ikke invadere åbningen i huden.
 4. 4
  Påfør en benzoylperoxid acne behandling på bums. Dette vil hjælpe fordrive eventuelle bakterier, der var inde i bums.

Tips

 • For at forhindre fremtidige bumser i at komme op, se din kost og rense dit ansigt hver dag.
 • Ekstremt resistente bumser kan tvinges åben med en nål eller lille pin. Steriliser nål eller pin enten med alkohol eller ved at holde nålen eller stiften i en flamme i 10-15 sekunder. Lad det køle af et par sekunder, før punktering i siden af ​​bums, hvis du punktere toppen er der en større risiko for at beskadige huden.
 • Alle bumser i sidste ende vil gå væk på egen hånd, og du minimere din risiko for infektioner eller ardannelse, hvis du beslutter ikke at pop det.