Wkadk

Sådan får den pige, du kan lide, når hun ved, du kan lide hende

En pige kender dig som hende, men du er ikke sikker på, om hun kan lide dig. Hvordan at finde ud af og komme tættere på hende

Steps

Sådan får den pige, du kan lide, når hun ved, du kan lide hende. Først skal du sørge for, at "hun" kan lide dig også.
Sådan får den pige, du kan lide, når hun ved, du kan lide hende. Først skal du sørge for, at "hun" kan lide dig også.
 1. 1
  Først skal du sørge for, at "hun" kan lide dig også. Spørg en ven, at "hun" er ikke helt "ukendt" til hende, at spørge hende, om "hun" kan lide dig. Ligesom, "Kan du lide ________? Jeg tænkte bare, at den måde, du ser på ham. Og den måde du smiler til ham. At du har været at ramme på ham."
 2. 2
  Spørg en anden ven til at spørge hende, hvad hun kan lide om fyre. Må ikke ændre dig selv helt, men viser, at siden oftere.
 3. 3
  Spørg hende ud. Piger vil normalt ikke spørge fyre ud, fordi hun er genert, men nogle piger kan lide at forholde sig til den klassiske 'Guys spørge ud Girls'.
 4. 4
  Tal med hende oftere. Fortæl nogle jokes, gør hende til at føle glæde i din virksomhed. Få at vide hende og blive fortrolig med hende.
 5. 5
  Kom i de aktiviteter, som hun er i. Hvis hun i kor, så måske du kunne slutte kor, eller være en scene hånd. Bare få ind i ting, som hun ser dig.
 6. 6
  Flirt! Under klassen, se på hende, og sørg for hun ser dig. Øjenkontakt er afgørende, det viser du pleje!
 7. 7
  Bed om at låne hendes notater. Når tage noter, bede hende om at se hende notesbog, fordi du måske er gået glip af noget. Når du er færdig, efterlade en note. Ligesom, 'Nice håndskrift. " eller den bedste ting at gøre, er komplimentere hende på noget, du er for genert til at fortælle hende.
 8. 8
  Hvis du vil have hendes nummer bede hende om det gerne, hvis du er i hendes klasser, så spørg efter det "i tilfælde af du glip af noget."
 9. 9
  Få hendes e-mail, IM, noget at tale med hende!
 10. 10
  Hvis hun taler om personlige ting, det er et godt tegn, at hun kan lide dig og ikke ønsker at have en barriere omkring dig.

Tips

 • Må ikke lyve om noget, fordi så, dit forhold er slut, før det overhovedet startede!
 • Forsøg ikke at imponere hende for meget, bare være dig selv. Hun vil gerne have dig mere!
 • Må ikke sige noget brutto omkring piger, det bare slår dem fra.

Advarsler

 • Hvis hun ikke kan lide dig, give det tid-måske vil hun senere. Mindst hun ved nu, at du gør. Det er sandsynligt, at hun vil begynde at se dig anderledes, når hun er sikker på dine følelser.
 • Nogle piger er virkelig følelsesmæssigt så vær på udkig, men hvis du ikke havde lagt mærke til før det er ret typisk, så prøv at være forstående!