Wkadk

Sådan kjole til en formel lejlighed (piger)

Det er ikke svært at se fantastisk. Denne guide vil fortælle dig, hvordan at ligne en celeb uden at bryde piggy-bank!

Steps

Sådan kjole til en formel lejlighed (piger). Få det perfekte kjole.
Sådan kjole til en formel lejlighed (piger). Få det perfekte kjole.
 1. 1
  Få det perfekte kjole: Frenchies og secondhand butikker sælger tøj til mindre. Mind dig, en masse formelle kjoler, der anvendes til at være dyrt, så de genvundne kjoler kunne være mid-priced. (F.eks en 150€ kjole kunne være et sted mellem 45€ -60€) Også Macys og Bloomingdales har store formelle mini-kjoler for omkring 15€ - 45€. Så medmindre du har brug for en puffy Askepot kjole, gå til Macy er. Også Ross er et godt sted at købe en kjole, de har alt fra ikke så elegant til super elegant for meget billig!
 2. 2
  Smykker Den generelle regel er: Må ikke gå overbord! Undgå matcher alle dine smykker. Bland det lidt op. Hvis du skal matche det, så prøv at sørge for, at mindst ét ​​stykke er ikke fra "set".
 3. 3
  Negle: Få en manicure / pedicure eller limen på negle. Husk på, at hvis de er for lange eller for kvadreret off så vil det ikke være glamourøst - det vil være tacky. "Forever French" eller french polish er altid chic.
 4. 4
  Hår: Style dit hår til komplimentere din kjole. Eksperimentere ugen før den formelle for at se, hvad der ser bedst med din kjole, ramme, kan osv. Hårpynt (fjer, juvelbesatte kamme osv.) også tilføje interesse. Husk, at uanset hvad stil du vælger, rent hår er et must.
 5. 5
  Make-up den generelle regel er: Fokuser på dine øjne eller læber, men aldrig begge dele. Du vil måske tage en time eller to til at rode rundt med din makeup godt før Big Night. Start med en ren og skær fundament og bruge det sparsomt. (Vær opmærksom på, at nogle fonde og pulvere rent faktisk kan gøre din hud afspejler flere nuancer lysere i fotografier. Også, hvis du er falske garvning, sørg for at din foundation matcher din færdige farve, ellers det vil ende med at se billige og falske.) Beslut hvor du ønsker fokus skal være. Fed læber er ikke for sarte sjæle, så hvis du er usikker, fejle på siden af ​​forsigtighed og fokus på dine øjne.
   • Øjne: Smokey øjne er meget populære... men afgive en erklæring med andre farver end sort. Kobber / orange farver gør blå øjne 'pop', Pink / lilla sætte 'pift' i grønne øjne, blå / lilla fremhæve brune øjne. Neutral / taupe / brune farver fungerer godt for alle, men passe fordi alt for meget kan gøre dig til at ligne du har en sort-øje. Ikke klassiske. Afslut med en nøgen eller klar gloss på læberne og et strejf af rouge (dvs. blusher) på kinderne (for at holde dit ansigt ser glødende, snarere end flad og livløs på fotos).
   • Læber: Læbestift kan være vanskelig. Finde en nuance, der komplimenterer din hud og ikke kedeligt dine tænder kan være hårdt, hvis du sidder fast, så spørg en person på den skønhed skranken. Mørke farver kan tendens til at gøre læber ser mindre, så undgå noget for dybt. (Men vil hvis du ikke kan holde ud at skille sig af med din bordeaux-blomme, derefter sætte en DAB af glans i midten af ​​din nederste læbe gøre dem synes fyldigere. Sætte glans over hele læben med at gøre farven mindre intens.)
   • Glitter har sin plads på formelle arrangementer indtil du rammer High School, bare ikke gå overbord og sætte det overalt. På High School og ind i videre, prøve at bruge en blid glitre som en highlighter i stedet... men vær opmærksom på, at eventuelle lysere / shimmery områder synes større på film og under lys.
 6. 6
  Sko: For de fleste piger, du ønsker 0,5-1 hæle. Husk, kan du blive danse hele natten, så afhente sko du har det godt i. Enten købe billige sko, vil du ikke bære igen, men matche outfit, eller købe dyre sko, som du vil bære med ethvert outfit. Shoppe rundt og kigge efter komfort og stil.
 7. 7
  Grooming:
   • Et par dage før: Fake-tan, hvis du føler det er nødvendigt, men kun bruge et mærke, du har brugt før, og er 100% tilfreds med. Den sidste ting du ønsker, er at ende op med striber, skjolder eller bliver en frastødende nuance af mandarin. Også overveje at få dine bryn professionelt voks / formet.
   • Night Before: Medmindre du gør det hver dag, vaske dit hår nu. Gør det dagen før giver dig (eller frisøren, afhængigt af dit budget) bedre kontrol af håret. Too-rent hår er meget vanskeligt at arbejde med.
   • Begivenhed Dag: Shower (eller bade, hvis du har fået dit hår gjort, og ønsker ikke vand og fugt til at ødelægge den stil). Undgå at bruge duftende body-wash, hvis du bruger parfume. De to kunne ikke komplimenterer hinanden. Deodorize, og sørg for, at det er usynligt, især hvis du er iført sort. Hvis du har brug for at plukke dine øjenbryn, gøre det mindst 6 timer før, ellers risikerer du af huden stadig er uafviklede og rød. Børst dine tænder og opfriske din ånde.

Tips

 • Køb sko, der er komfortable.
 • Din øjenskygge behøver ikke at matche din kjole. Gør det en særskilt eller mere levende farve vil fremhæve dine smukke øjne.
  • Hvis formel lejlighed er et bryllup, tage en sundress eller mere behageligt tøj til receptionen. Iført hvid er normalt ildeset ved bryllupper, så du ikke upstage bruden.
 • Må ikke købe en kjole, du vil aldrig bære igen.
 • Det bedste tidspunkt at forhandle shop for semi-formelle og formelle kjoler er i begyndelsen af ​​marts til semi-formals, og i slutningen af ​​maj og begyndelsen af ​​sommeren til Semi-formals og bjerge. Kjolerne, der ikke sælger fra skolens semi-formelle danse og Prom er der tilbud / clearance på disse tidspunkter.

Advarsler

 • Må ikke stress om hvad nu hvis er (bryde søm eller sko, falder ud frisurer, snuble over eller rive din kjole). Hver lille øjeblik gør din aften unik og uforglemmelig. Livet er ikke perfekt, så have det sjovt og nyd dig selv!
 • I sidste ende, er du nødt til at være godt tilpas i, hvad du har på. Hvis du føler dig smuk og selvsikker, vil andre mennesker være mere tilbøjelige at blive enige.
 • Tag en 'chill out' øjeblik, før du får ud af bilen, og en anden lige før du indtaster begivenheden rummet. Slap af i skuldrene, unclench dine hænder, og derefter stå op lige og høj. Ryst dine rystesyge ud af dine hænder og smil. Alt kommer til at være ok.