Wkadk

Hvordan skal man behandle med en jaloux ven

Hvis du har en jaloux ven, der gør livet svært for dig, her er hvordan man kan afværge deres negative holdning uden at ødelægge venskabet.

Steps

Hvordan skal man behandle med en jaloux ven. Sæt dig selv i din vens sko og forstå årsagerne bag hans eller hendes følelser.
Hvordan skal man behandle med en jaloux ven. Sæt dig selv i din vens sko og forstå årsagerne bag hans eller hendes følelser.
 1. 1
  Kender forskellen mellem jalousi og. Hvad kan synes som et bevidst forsøg på at sætte dig ned kan faktisk være din ven giver dig.
 2. 2
  Sæt dig selv i din vens sko og forstå årsagerne bag hans eller hendes følelser. Jalousi ofte stammer fra.
 3. 3
  Få en anden mening. Hvis din ven er at gøre kommentarer, der synes at stamme fra jalousi, har en anden omkring, hvem der kan se på situationen objektivt. Hvis de ikke er til stede, høre deres mening bagefter.
 4. 4
  Vis en positiv holdning til at lade den jaloux ven vide, at de har ingen magt over dig, og at du er meget overbevist om dig selv. Hvis du ikke er sikker på at begynde med, så opbygge selvtillid.
 5. 5
  Hjælp din ven hæve deres og opbygge et liv, som de kan være stolte af i stedet for at kigge misundeligt på din. Stærke dem er en god måde at sprede deres jalousi, men kun gøre dette for de mennesker, du føler er værdig til din tid og energi. Hvis du ønsker at hjælpe dem, og de synes rart og værd, tilbyde at vise dem, hvordan du fik dit hår på den måde, hvor man fandt, at skjorte, hvordan du fik morderen job.
 6. 6
  Tilbyd opmuntring og ros, når noget går rigtigt for din ven, men uanset hvad du gør, ikke skjule din lykke for, hvad der foregår lige i dit liv. En sand ven understøtter på alle tidspunkter og skal være glad for dine resultater.

Tips

 • Du kan være en sjov, smuk, selskabelige person, at folk er misundelige på. Ærgerligt. Lad dem. Du vil ikke tjene dig selv bedre ved at catering til deres had.
 • Hvis din ven fortsætter med at være jaloux og som et resultat forsøger at rive dig ned, overveje at bryde op med den ven.

Advarsler

 • Bragging vil kun gøre noget jalousi værre.