Wkadk

Sådan være underligt

Kan du lide at være tilfældig, eller bare underligt? Måske er du træt af at være ligesom alle andre, og længes efter at være unik. Her er nogle ideer til, hvordan man kan være underligt.

Steps

Sådan være underligt. Må ikke være en person, som du ikke er, og sige, hvad du tror.
Sådan være underligt. Må ikke være en person, som du ikke er, og sige, hvad du tror.
 1. 1
  Må ikke være en person, som du ikke er, og sige, hvad du tror. Hvis du kopierer en anden person, du kan mærkes som en poser eller wannabe
 2. 2
  Straight væk, er du nødt til at stoppe bekymre sig om hvad andre mennesker tænker! Stop bekymre sig om dit billede. Tillad dig selv at blive set råbe offentligt, eller springe rundt ubekymret på gaden. Dit omdømme er ligegyldigt-du er en særling nu.
 3. 3
  Hvis du er kendt for at være normal eller super konservative, stop med at læse denne side, med mindre du er fuldt engageret til en fuld livsstil ændring.
 4. 4
  Opfind ord, steder og skikke. Opfind en ferie, og give det en underlig navn, så når den dag kommer rundt, bliver pyntet. Ligesom, hvis det var en ferie kaldet International Action figurer Day, få et væld af action figurer og reenact scenerne fra filmen / tv-serien eller komisk!
 5. 5
  Når halloween kommer rundt, klæde sig som noget virkelig underligt. Ligesom en Jedi kriger eller en person, hvis berømt for at være dum. De er derude!
 6. 6
  Løb op til tilfældige mennesker i gaderne og siger ting som 'hello bedstemor! Jeg har ikke set dig i år! " Mens grinende, eller "Oh my gosh! Er du okay? " Når de er helt klart i live, fint og godt.
 7. 7
  Vildt svinge tonen og tonehøjden på din stemme på forskellige tidspunkter.
 8. 8
  Har en fangst sætning. Gør det noget ingen andre har brugt før, gør det ud over det sædvanlige. Men du behøver ikke sige det for meget, folk har tendens til at blive irriteret nemt.
 9. 9
  Sig tilfældige ting såsom sætninger eller fakta.
 10. 10
  Anføre det indlysende. Eller måske de ting, der burde være indlysende, men er ikke for alle omkring dig. Og påpege smarte ting, der ville have været nyttigt 5 minutter siden, for at gøre dem tror din langsomme endnu vittig.
 11. 11
  Personificere ting. Hug folk i 30 sekunder ud af det blå. Pretend dine videospil er dine bedste venner eller have en samtale med en livløs genstand!
 12. 12
  Overreagere. For eksempel, hvis du ser en tætsiddende handle, som om det er en stor opdagelse. Eller hvis du gør en mindre dårlig ting, ligesom glemmer at skubbe din stol eller krøllet et stykke papir, bliver deprimeret. Jeg mener ikke være melankolsk, bare gøre det lejlighedsvis, hvis du foretrækker at.
 13. 13
  Fokus på en enkelt, ulige, ting. For eksempel yderst høflige være skælde folk, når de bruger forkert grammatik, hvis de sætter deres albuer på bordet, taler en accent osv. blande det op virkelig bidrager til at øge din skøre.
 14. 14
  Få en besættelse, men gør det out-of-the-blå. Måske Dora the Explorer eller varm gedemælk. Dette kunne være en dårlig idé, hvis du har tendens til at miste interessen for tingene let. Ting fra andre kulturer er ganske effektiv, f.eks konfucianismen og andre former for filosofi.
 15. 15
  Buse ud uanset tanker roaming gennem dit sind.
 16. 16
  Indskyde en 1/2 tanker i en samtale. For de bedste resultater sørge for din 1/2 tanke har intet at gøre med samtalen.
 17. 17
  Når du har en succesfuld underlig billede, vil rygtet spredtes på din excentricitet og du kunne være en helt normal person, men stadig ses som underligt. På dette tidspunkt har du nået dit mål.
 18. 18
  Kalde andre mennesker tilfældige navne, selv mærkelige navne, som for eksempel din ven introducerer dig til en anden person, og det første, du siger, er, "Hej bob", selvom du ikke har nogen idé overhovedet, hvem personen er, og du holder kalde dem det. Så en dag du begynder at kalde dem et andet navn. Se tips.
 19. 19
  Har mærkelig smag i maden. Ligesom for eksempel, siger, "Åh min gosh! Er disse Oreos? De er så krydret! Jeg aldrig vidste, at de solgte dem her!" eller "Disse pickles smager ligesom min brors tapet."
 20. 20
  Lade som om du ikke ved, hvad nogle specifikke ting er. Ligesom, "Hey, ______. Vil du have en banan?" Og så sige, "Hvad er en banan?"
 21. 21
  Hvis folk omkring dig allerede nu sige, at dine mærkelige tage deres ord for det og bare være dig selv. Se tips.
 22. 22
  Har en signatur ting, som du gør. For eksempel. En dum tur, eller gøen til hver telefon pæl du ser
 23. 23
  Lov ked over små ting, ligesom hvis din ven trin på en myre. Må ikke være ked af for lang, vil blot et godt minut eller to at gøre dem grine.
 24. 24
  Bære, hvad du ønsker. Bare ikke gøre for meget af en indsats. Se tips.
 25. 25
  Tal for dig selv, bare ikke afsløre noget for personligt og ikke gøre det hele tiden, bare hvis nogen omkring ignorerer dig osv.
 26. 26
  Find dumme akronymer for rigtige ord. For eksempel kan STUPID være særlige Talentfulde Unicorn Pickles i nød.
 27. 27
  Laugh hysterisk på noget tilfældig ting for eksempel: du ser en pen, og så lige pludselig du griner ad det non-stop! Hvordan til at grine på en tilfældig ting? Nå alt hvad du skal gøre er at tænke på noget meget morsomt, såsom: en blyant iført en tutu og har skæg.
 28. 28
  Sidst men ikke mindst, skal du finde og se, læse, spille, etc, underlige ting. Ligesom Charlie The Unicorn, The Lord Of The Rings og Star Wars, for eksempel! Nu er din klar til at tage på verden!
 29. 29
  Handle som en slyngplante i skoletiden. Stare og følge en af ​​dine gamle venner rundt.
 30. 30
  Hvis din skole har garderobeskabe, poste tilfældige billeder til tilfældige folks garderobeskabe.
 31. 31
  Brug sproget, ligesom omg, lol, wtf, og så videre.
 32. 32
  Tøj er en vigtig del af at være sindssyg! Kombiner modstridende farver eller mønstre. Klæd dig på usædvanlige tøj, såsom fe vinger, hekse 'hatte, eller vampyr tænder. Halloween kostumer er altid store.
 33. 33
  Bære rundt på en udstoppet dyr eller en bestemt genstand 24/7. Hvis det på en måde bliver tabt, skal du være sønderknust!
 34. 34
  Tal med mærkelige accenter, og tale i volapyk.
 35. 35
  Find et tilfældigt ord, som du elsker - Brug den konsekvent. Sig det til folk i skolen, til kassereren, til fremmede og til nogen, som du vil.
 36. 36
  Vælg en mærkelig hobby, såsom indsamling af emballage jordnødder og gøre dem til skulpturer, hvilket gør piñatas, maleri næsen, eller skrive dårlige digte om jordegern med horn.
 37. 37
  Hver dag (eller uge eller måned...) selv vælge en ny identitet. Være Napoleon, præsidenten, en prinsesse, en prins, en alf, etc. Husk at tænke og handle som denne person ville.
 38. 38
  Har en mærkelig kæledyr, såsom et kæledyr rock, et kæledyr soda kan, eller et kæledyr sneaker. Tag den med dig overalt, og tale med det.
 39. 39
  Bliv en ekspert på en fremmed emne, såsom sofaer, skyer, eller toiletter.
 40. 40
  Køb et lille element (viskelædere, ruller tape, toiletpapir) i løs vægt, og vandre rundt et offentligt sted (ligesom mall) passerer dem ud. Prøv at sige noget lignende, "Du skal bruge denne", "Du skal ikke gå nogen steder without________" eller, "Ligesom min mor plejede at gøre mig Yessirey -! __________ Er et uundværligt element aldrig forlade hjemmet uden det"
 41. 41
  Spørg tilfældige folk, hvis de har set en næsehorn og elefanter, osv., "Et sted her omkring." Seem seriøs omkring det.
 42. 42
  Tal med buske, din hånd, en væg fortovet, osv....
 43. 43
  Køb en stige og tage den med dig overalt...
 44. 44
  Prøv sppehlinjth ord forskelligt! Hvis du tror, ​​"Tænk" bør have aj og mig i det, gå videre og gøre det Tjhimk ', eller' Diabolical "kræver kun én liter, og at den a behov for at være e s, gør det 'Diebolice'! Vær kreativ, og insistere på, at det er hvordan du staver det ord!
 45. 45
  Begynde at grine tilfældigt i et par sekunder under klassen, så ender med et par hoste.
 46. 46
  For at gøre et punkt, bruge lydeffekter. Ideelt set bør mindst halvdelen af, hvad du siger, være helt meningsløst.
 47. 47
  Make up nye ord. Ninjas har ninjosity og ninjitude, for eksempel. Brug disse ord hele tiden, præcis som de officielle ord. Hvis nogen fortæller dig noget er ikke et ord, fortælle dem det er nu.
 48. 48
  Bare vær dig selv.
 49. 49
  Ligeglad med, hvad folk tænker. Du behøver ikke have en etiket, undtagen måske underligt, fordi ingen kan tænke på noget andet at kalde dig. Men det er ikke en dårlig ting. Weird betyder blot, at du ikke har en anden etiket. # Prøv ikke at bære, hvad alle andre er iført. Tøj er en stor del af etiketter. Hvis folk er iført skinny jeans, slid rippet op klokke bunde. Hvis folk er iført brikker, slid nogle skøre design. Bland det op. Prøv sparsommelighed butikker eller Wal-Mart.
 50. 50
  Anskaf en mærkelig smag til mad og drikke.
 51. 51
  Find en besættelse.
 52. 52
  Find en støj du laver hele tiden.

Tips

 • Praksis griner ikke på dig selv. Du kan øve med en ven, forælder, udstoppede dyr, eller endda dit kæledyr rock!
 • Den virkelig underligt ikke at prøve. Må ikke gå ud af din måde at handle underligt.
 • For råbe tilfældige ting, tænke lige før som 'Holy sommerfuglevinger' eller 'saftige katte ikke bære briller' osv. For tilfældige fakta se tilfældige fakta på en søgemaskine. Gå videre derfra.
 • Hvis nogen siger noget fornærmende for dig, eller sige, at du er underlig på en fornærmende måde. Gør dem føle, at de bare gav dig den største kompliment!
 • Lære et fremmedsprog, og bryde ud i en samtale eller sang på tilfældige tidspunkter, mens folk taler til dig!
 • Prøv at holde masken, når du siger noget som 'pas på hætteklædte katte pejling 87 karburatorer mod æbletærte'
 • Nogle mennesker vil tænke din forsøger at være morsom, så være klar til kritik af dine handlinger
 • Også klæde den måde du ønsker. Bare husk ikke at gå for vidt.

Advarsler

 • Gør ikke alle disse ting foran en lærer eller andet medlem af autoritet, kan de henvise dig til en terapeut.
 • Sørg for at du er absolut sikker på, at dette er den livsstil, du ønsker at tage på. Det vil være svært at komme ud af det, og være mindre 'underlige' og en masse mere modne.
 • Må ikke gøre ting, der imiterer eller spejle folk med ægte handicap.
 • Skøre er en livsstil. Undgå at blive underligt, hvis det kunne få dig i ægte problemer, og når det er helt uhensigtsmæssigt, men skøre burde ellers være din livsstil.
 • Gør ikke noget for risikabelt bare at være unik!
 • Husk - Hvis under 9 år, andre kan se dig som "sød". Selv om nogle måske se dig som "Åh min gosh de fattige forældre." Sørg for ikke at genere mor / far / sis / bro / gran / grampa for meget.
 • Husk, at nogle jokes være sårende, så vær omhyggelig med ikke at fornærme nogen for meget. Der er en grænse for, hvad man kan sige om nogen. Men stadig tale dit sind, selv om den person er såret, bør du ikke ikke sige, hvad du tror, ​​bare ikke være ekstremt sløv med det.
 • Må ikke få dig selv slået op.
 • Ikke anbefales til folk, der har job som læger, psykiatere, de hjælpe de psykisk syge eller handicappede børn og voksne, og lærerne, etc.
 • Nogle af trinene i denne vejledning kan lyde som om du handler, selv til det offentlige - derfor kan du ende i et center for forskellige skøre mennesker. Psykotisk er forskellig fra underlig.
 • Hvis du bliver stødende, stoppe. Du kan være underligt andetsteds.
 • Må ikke være uhyggeligt, vil folk bare tror, ​​du er ikke alle der i hovedet.
 • Afstå fra savlen, da den opfattes som utryg.
 • Når du ikke handler underligt, kan folk stadig behandler dig som hvis du er en komplet idiot.
 • Må ikke efterligne virkelige mennesker.
 • Må ikke genere folk!

Ting du behøver

 • En fantasi
 • En god sans for humor
 • En tilfældig objekt
 • En vanvittig tøj