Wkadk

Sådan ikke falde i kærlighed med en person

Der kan være mange grunde til at vælge at fravælge at blive forelsket i nogen. Du kan spare dig selv en masse hjertesorg, problemer og skader på andre folks liv ved hjælp af disse forebyggende praksis.

Steps

Sådan ikke falde i kærlighed med en person. Undgå deler personlige oplysninger.
Sådan ikke falde i kærlighed med en person. Undgå deler personlige oplysninger.
 1. 1
  Vide, hvad du vil. Mind dig selv, at der vil være passende lejligheder for at finde den person, af mange, der vil være rigtigt for dig. Erkende, hvad der gør dig tiltrukket af en person. Lav en liste over, hvad du virkelig ønsker i en kærlighed interesse og turn offs. Lav utilgængelighed som slukker.
 2. 2
  Undgå deler personlige oplysninger. Dette er især vigtigt, hvis de personlige oplysninger provokerer dybe følelser i dig. Dette er fordi obligationer starte fra forbindelse ene til den anden gennem empati.
 3. 3
  Nedtone dit kropssprog. Sørg for at du ikke bruger fagter, der udtrykker nåde, sensualitet og charme. Undgå at spise og drikke i nærheden af ​​det person.
 4. 4
  Bond med andre mennesker. Få nye venner du føler tiltrukket og andre, som du ikke føler tiltrukket af.
 5. 5
  Brug buddy-systemet. Passion sinker i kærlighed trekanter, så se efter en person, du gerne som bare en ven til at ledsage dig, når du har brug for at tale med denne person.
 6. 6
  Må ikke fantasere om den person. Dagdrømme kan være meget forfriskende, men i dette tilfælde, kan det være motiverende imod dine ønsker.
 7. 7
  Må ikke rose den person. Gør andens ego puste gøre dig synes mere smuk.
 8. 8
  Må ikke være denne persons psykiater. Hvis denne person har brug for nogen at tale med, så vil de nødt til at finde en anden.
 9. 9
  Aktiver denne persons samvittighed. Hvis denne person bliver flirtende, så nævner nøgleord som ægteskab, kæreste, kæreste, børn, Gud eller arbejdsetik.
 10. 10
  Må ikke acceptere gaver, tjenester, berøring, penge eller favoriserer fra den person. Må ikke give dem begge.
 11. 11
  Lær at sige nej med autoritet ikke lidenskab. Hvis denne person ønsker nærhed med dig, så sige nej til enhver anmodning om uskyldig eller uærlige. Nogle gange, at få dig ked af det eller jaloux cos denne person til dine sårbare følelser. Lav et alvorligt kig på dit ansigt, hvis du føler dig provokeret og ikke spænde under pres. Hold hovedet koldt, vise dine manerer og opretholde en god disposition for at undgå et argument.
 12. 12
  Undgå forhold gør frieri mønstre. Du er ikke i et personligt forhold, så at måle, hvor meget tid du bruger med denne person. Prøv for mindre end fire timer om ugen med denne person.
 13. 13
  Lad ikke dig selv blive vrangforestilling. Undgå at tænke "hvad nu hvis'er" som tænker, at denne person kan være i et dårligt forhold, har brug for dig, eller at du er soulmates.
 14. 14
  Hader ikke den person. Kærlighed kan henvende sig til hade og hader kan henvende sig til kærlighed.
 15. 15
  Må ikke fokusere på den enkelte og koncentrere sig om dine interesser og årsager. Du har måske følt en gensidig interesse med denne person, men det var din egen interesse, at du nyde din egen, der er hvad der gør dig glad. Husk, at du ikke kan dele enhver interesse med én person og det er de interesser, som du kan forestille dig, der ikke ville være sjovt for denne person. Vælg dine interesser over, hvad ville være ulykkelig.
 16. 16
  Nem dit hjerte. Bliver det humanitære ikke tælle med folk, du ikke har intime følelser for. Hvis der er plads til en interessekonflikt, derefter ikke narre dig selv.
 17. 17
  Forvent ikke for meget af, hvad der bliver vist ved en person eller en ven, som tæt på dit hjerte. Fordi at give vægt i alt, hvad han / hun gjorde du ville give dig ideer til liking mere af denne person. Så vær generisk på dine følelser ikke går dybere for at undgå kærestesorg.

Tips

 • Hvis din intuition fortæller dig, at det er bare den omstændighed, og ikke den person, så skal du ikke haste tingene, men tilføjer afstand.
 • Du kan forske i limerence og tilknytning, men det mindste, man tænker den person mindre alvorlige hjertesorg.
 • Det er godt at huske på, at øjnene er vinduerne til sjælen. Lad ikke denne person se, at dine øjne spile dem. Iført mørke tonede briller kunne hjælpe.

Advarsler

 • Undgå disse trin, hvis du ønsker at falde i kærlighed med den person. Beslut tidligt og hurtigt mellem begær og den rigtige ting at gøre.
 • Hvis du bliver besat med den person eller noget andet, derefter søge en mental sundhed professionel.