Wkadk

Hvordan at være mindre følelsesladet i et forhold

At finde en måde at ringe ned din sensitivitet chip, mens du er i et forhold er lettere sagt end gjort. Hvis du har tendens til at være mere af en følelsesmæssig person falder hårdt, når i kærlighed, at finde teknikker eller metoder til at erodere følsomheden kan være hårdt. Men hvis du har fået såret for mange gange i fortiden, fordi du har sprunget i med begge fødder, brug dit nuværende forhold til at hjælpe dig trække sig tilbage følelser, mens den på samme tidspunkt stadig have det sjovt og engagere sig i en bundet situation.

Steps

Hvordan at være mindre følelsesladet i et forhold. Undersøg tilstand af forholdet.
Hvordan at være mindre følelsesladet i et forhold. Undersøg tilstand af forholdet.
 1. 1
  Undersøg tilstand af forholdet. Er du en "kærlighed ved første blik" slags person og blive overvældet med tilbedelse fra dag ét? I begyndelsen kan blive for følelsesmæssigt være yderst farlige og muligvis dødelig for forholdet. Du er nødt til at vide, hvornår man bare have det sjovt og se, hvor dette forhold kan tage dig og når dybe følelser bør alvorligt overvejes.
  • Lige begyndt dating. Nu er det tid til at "prøve hinanden på", og have det sjovt. Hvis du føler dig overvældet med følelser i starten, tage en tid ud til at afgøre, hvorfor du er så overrumplet. Husk - de første dating måneder er som at være på en jobsamtale. Du behøver ikke vide med sikkerhed, om dette er den rette person for dig, så opdager hinanden på en ikke forpligtende måde vil hjælpe dig med at afgøre, om dette virkelig er den person af dine drømme.
  • Migrering muligvis fra blot datoer til kæreste / veninde status. På dette tidspunkt du har besluttet, at det er den slags person du kunne vænne sig til at se ret ofte. Du er på udkig efter en mere engageret forhold og håber, at han / hun ønsker det samme. I denne fase af spillet, det er ok at være lidt mere alvorlig og mindre flabet med forholdet. Selvom du ikke ønsker at foråret ægteskab eller flytter sammen på dette punkt, bør du omfavne det faktum, at du har fundet en, du kan stole på og nyde at tilbringe tid med.
  • Forholdet kan resultere i ægteskab eller et langsigtet engagement. Når du har været sammen i et stykke tid, kan din kammerat opdage, at du føler dig helt dybt, hvilket kan være grunden til at han / hun elsker dig. Selvom du måske kender hinanden på et mere intimt niveau skelne mellem sandt produktive følelser såsom glæde, lykke og kærlighed versus mørke følelser som jalousi eller vrede. Hvis du føler dig negativ eller have skadelige følelser, vil du nødt til at have en alvorlig snak med din kammerat om, hvad du føler og hvorfor (du har mistanke om at han / hun kunne være snyd på dig, eller er han / hun hele tiden vælge en aften med venner versus at være sammen med dig).
 2. 2
  Identificer dine følelsesmæssige udløser. Find dine varme knapper og lære at skændes dem under kontrol. Ikke blot vil undertrykke følelser være godt for dit forhold, vil det være bedre for dit mentale helbred i det lange løb.
  • Separationsangst. Får du forstyrret, når han / hun ønsker at være venner eller har at gøre noget på natten, der er arbejde i relation? Selv hvis du ikke siger noget til ham / hende, du får forstyrret, så det er forstyrrende for dit liv?
  • Jalousi. Har du svært ved at se ham / hende converse med folk af det modsatte køn? Eller er din honning en evig flirt? Hvad sker der, når du ser din kammerat flirt eller i en situation, hvor andre gør det flirte med ham / hende? Hvis der ikke er virkelig ingen grund til mistanke din kammerat for at snyde, overveje, hvordan din åbenlys jalousi påvirker forholdet. Betyder det bringer dig tættere sammen eller betyder det drive en kile ind mellem dig?
  • Clinginess. Selvom du elsker ham / hende så meget, at vise det ved at hænge over ham / hende eller krævende dig to bindes ved hoften kan ikke være bedst for jeres forhold. Tap ind i din følelse af uafhængighed, og husk, at du er to enheder, der kom sammen til kærlighed.
  • Eksterne faktorer såsom familie eller arbejde. Får du følelsesmæssigt med din betydelige andre i visse situationer såsom at være omkring din familie eller arbejdsfunktioner? Din følelsesmæssige side kan mere bundet til situationer snarere end hvordan du føler i almindelighed.
 3. 3
  Bestem, hvordan dine følelser påvirker dit forhold. Nogle mennesker elsker at have en meget følelsesladet mate dog overveje, hvordan din åbenlyse følelser påvirker din self at være og følelse af værd.
  • Kan du adskille fra denne person og fungerer uafhængigt? Må følelser forhindrer dig i at være en uafhængig person, og kan du nærmer dig livet både som et par og på din egen? Hvis dine følelser har overtaget, og synes at være at forhindre dig i at nærme livet på egen hånd, skal du afgøre, hvorfor du har brug for den anden person til at være lykkelig, eller opleve et møde alene.
  • Har din kammerat synes at være at trække væk fra dig? Historisk har dine følelser været en advarsel til, hvorfor du har brudt op? Har din kammerat bliver trukket tilbage eller ulykkelige, fordi dine følelser synes at overvælde forhold? Hvis du vil have forholdet til at fungere, skal du overveje, hvordan din følelsesmæssige udtryk kunne sabotere det og hvorfor.
  • Vedtage holdning, "Uanset hvad der sker, jeg vil være fint." Hvis du går ind i et forhold at tro, at du dør som følge af en opløsning, eller du vil gøre noget for at bevare forholdet i live, er du kun gør en bjørnetjeneste til dig selv. Vær villig til at gå væk, bør forholdet bryde ned.
 4. 4
  Bliver mere kommunikative stedet for følelsesmæssige. Når et barn græder, han / hun kunne opleve en bred vifte af følelser eller fysiske følelser, fordi spædbørn ikke har andre kommunikationsevner. Heldigvis som en voksen, du behøver ikke at ty til barnlige udbrud og kan bruge ord i stedet. I stedet for at ty til gamle adfærdsmæssige eller non verbale manerer eller følelsesmæssige udbrud, overveje at tage en mere metodisk, kommunikativ tilgang til at forklare, hvordan du føler. Du kan stadig lade den anden person vide, hvad du føler eller oplever, men brug dit intellekt, så du virkelig kan formidle dine følelser.
  • Identificere, hvilke følelser du føler og skrive ned, hvornår og hvorfor du føler på den måde. For eksempel, hvis du er overvældet med jalousi i stedet for lurer bag buske eller falske planter på næste cocktailparty du begge deltage nedskrive, at du er jaloux, og når du er jaloux. Er det, når du er i sociale situationer og andre mennesker ramt på din kammerat eller når han / hun flirter med andre? Også nævne specifikke møder, så du kan formulere og henvise til, når og hvor du følte denne følelse. Vælg et belejligt tidspunkt, efter at du ikke er så overvældet med følelser at diskutere, hvordan du føler.
  • Undgå at handle på dine følelser, som du oplever dem. Selv hvis du er overvældet med kærlighed, i stedet for bjørn kramme og / eller hoppe ind i dine forlovede arme, vent et øjeblik, hvor du kan genvinde din ro og roligt kommunikere, hvordan du følte. Fortæl ham / hende, hvorfor du er kommet til at elske ham / hende, og når denne følelse skyllede ind over dig.
  • Overtage ejerskabet af dine følelser. Ofte folk forsøger at fortælle den anden person, at han / hun "lavet" dem til at føle en bestemt måde. Ingen kan styre dine følelser, men du. Eje dine følelser, men hvorfor. For eksempel, hvis du oplever separationsangst sige "Jeg føler mig så alene, når du er ude af byen hver uge. Jeg nyder at være sammen med dig og føler sig trist og alene, når du er væk." Men undgå at blive vred på den anden person eller bebrejde ham / hende for, hvordan du føler. Ejer det, og fratræde dig selv til at gøre noget ved det (ligesom opkald venner, når han / hun er ude af byen eller møde dine forældre til middag).

Tips

 • Kig på den lysere side af dit liv. Ethvert aspekt af livet bør ikke være tung og alvorlig. Benytte enhver lejlighed du kan for at finde den humor og letsindighed i situationer.
 • Må ikke blive ked med dig selv for at være en følelsesmæssig person. Med følelser kommer stor kreativitet og ånd. Embrace denne kvalitet og lære at bruge det i din favør.
 • Prøv ikke at gøre ham dit liv. Der er mere i livet, så ham eller nogen anden.

Advarsler

 • Hvis du opdager, at du ikke kan styre dine følelser eller ender med at gøre noget farligt eller ulovligt, der er drevet af følelser, få professionel hjælp.