Wkadk

Hvordan at skjule dine følelser fra en pige, du kan lide

Vil du ønsker at skjule dine følelser fra den pige, du elsker?

Følg trinene nedenfor for at håndtere dine følelser med omhu og privatliv.

Steps

Hvordan at skjule dine følelser fra en pige, du kan lide. Hvis du er ved at tale med den pige, du kan lide, sat på kølige briller, der vil skjule dine øjne.
Hvordan at skjule dine følelser fra en pige, du kan lide. Hvis du er ved at tale med den pige, du kan lide, sat på kølige briller, der vil skjule dine øjne.
 1. 1
  Hvis du er ved at tale med den pige, du kan lide, sat på kølige briller, der vil skjule dine øjne. Øjenkontakt er den største ting, der viser, hvad du synes!
 2. 2
  Aflede tankerne. Du kan ikke altid bære en cool briller, så den anden vej er, at tænke på de ting, der gør dig vred, fordi med en vred følelse, vil du ikke komme ind i kærlighed følelse snart.
 3. 3
  Mens du taler til hende, tale med formålet. Hvis du er ved at tale med hende uden ethvert emne, ville hun sandsynligvis forstå, at du kan lide hende, og ønsker at tale med hende altid.
 4. 4
  Hvis du skulle tale med hende alene, se dine ord med omhu og tale, fordi hun kan tænke på dine ord og den tone, du foretager.
 5. 5
  Der er visse ubevidste signaler angiver tiltrækning formidles af kropssprog, såsom hyppige, tilsyneladende unødvendig grooming (røre hår, udjævning tøj), vender din krop mod hende, thrusting brystet ud og skuldrene tilbage og lidt forstørrede pupiller. De fleste af disse bevidst kan blive stoppet, selvom du kan genoptage udstille adfærd, hvis du er fokuseret på noget andet.
  • Husk, at disse signaler ikke er indlysende, undtagen for dem, der bevidst søger dem. Når en pige konstant rører hendes hår i dit nærvær, kan hun tiltrækker din opmærksomhed, men du vil næppe vide, at det var på grund af hendes kropssprog. På grund af dette, er det unødvendigt at tiden bange for, at du sender ud "meddelelser" om tiltrækning, da disse ikke er normalt bevidst opfattet. Hun kan begynde at få en fornemmelse du kan lide hende, men alle disse signaler, vil næppe præsentere sig selv som bevis for hende, med mindre hun tidligere har lært af deres eksistens.
 6. 6
  Må ikke foretage nogen unødvendige ord og kommentarer taler, hvad der er nødvendigt, og forlade stedet.
 7. 7
  Hold en mildt interesseret udtryk på dit ansigt, når omkring hende, på den måde vil du ikke fornærme hende, men på samme tid vil du ikke tilskynde nogen interesse.
 8. 8
  Må ikke være genert til at tale til hende, at det kan tælle væsentligt at generthed med sin fører til kærlighed.
 9. 9
  Forsøg ikke at gå med hende altid, undgå nogle programmer med hende.
 10. 10
  Tal i en stabil stemme og ikke sige uklare ord.
 11. 11
  Hvis hun ikke har et crush på dig, foregive at være interesseret i andre piger, når hun er rundt. På den anden side, hun, hvis har et crush på dig, som sandsynligvis vil såre hendes følelser.
 12. 12
  Nøglen til ikke at trække nogen opmærksomhed på dine følelser er simpelthen at handle helt normalt omkring hende. Kun tale til hende, hvis du har for, ikke ofte blik på hende (du kan stadig se i hendes retning, men ikke fokusere din opmærksomhed på hende), og synes ikke at være nogen særlig opmærksomhed på hende, når hun er omkring.
 13. 13
  Vær dig selv. Forsøg ikke at være en, du er ikke. Hvis hun ikke kan lide dig for dig for hvem du er, vil hun aldrig blive den ene.

Tips

 • En sidste ting... se, om hun kan lide dig. Du behøver ikke at skjule det! Prøv at hænge ud med hende, når du kan, og hun vil blive din ven og se, hvor sød du er.
 • Sommetider skjule dine følelser er for risikabelt, fordi hvis der er en chance for, at hun kan lide dig, hun vil sikkert gætte alle dine handlinger og finde ud af u har ingen følelser for hende overhovedet (selvom du gør).
 • Må ikke fortælle dine venner. Tja, hvis der er en du kan stole på, det er okay, men hvis du fortæller belastninger, vil de fortælle hende, og hun vil være så flov og forvirret, at hun aldrig vil tale til dig igen.
 • Hun vil sende dig hints, hvis hun kan lide dig, så se.
 • Skriv dine følelser på et stykke papir, og derefter slippe af med det hemmeligt.
 • Gør hende til at føle, at du er en af ​​hendes venner.
 • Selv hvis du elsker hende og kan ikke have hende... være rart for hende, ikke bare fryse hende ud.
 • Må ikke gøre nogen overraskelse for hende.
 • Dont skjule disse følelser, fortæl hende. Hvem ved? Måske hun kan lide dig også! Hun ønsker måske at se disse tegn!
 • Undlad venligst dele dine personlige ting og følelser!
 • Foretag SMS og e-mail begrænsede.
 • Hun plejer pleje, hvis du kan lide hende, medmindre hun kan lide dig tilbage, så indrømmer dine følelser det plejer afslutte verden eller noget
 • Chat til hende pænt, men snakke med andre piger også.
 • Må ikke rødme, når hun er rundt, vil du bare flipper hende ud.
 • Du kan give en gave til hendes fødselsdag, som er nyttig og afspejler ikke dine følelser.

Advarsler

 • Må ikke nogensinde gå til middag med stearinlys med hende!
 • Må ikke gå til hendes hus hele tiden!