Wkadk

Sådan at gå fra en person, der ikke kan lide dig

Du har elsket nogen for ganske engang nu, kun for at blive afvist. Snarere de sagde det eller ej, er det stadig gør ondt. Du er træt af at blive afvist, og du elsker denne person så meget, behøver du ikke se, hvordan du nogensinde kunne komme videre. Læs videre for at finde hvordan!

Steps

Sådan at gå fra en person, der ikke kan lide dig. Græde, og græder meget.
Sådan at gå fra en person, der ikke kan lide dig. Græde, og græder meget.
 1. 1
  Græde, og græder meget. Gråd får ud af alle dine følelser i stedet for at holde dem flaske op indeni. Forskning viser, at gråd er en afstressende og det faktisk gør dig sundere. Selvom du sandsynligvis ikke vil føle sig bedre lige væk efter gråd, vil du stadig få alle dine følelser ud på bordet. Tænk over det. Lad os sige, at du fylde vand op i et badekar, og din telefon ringer. Du regne "det tager for evigt at fylde op, vil jeg bare gå snakke med så og så et øjeblik og vende tilbage." Du taler i telefon i 10 minutter, glemmer alt om det vand, du forlod kører i badeværelset. Ved den tid, du er færdig på telefonen, og du indtaster på toilettet, har vandet sivede overalt og ned på gulvet. Du kører for at slukke den, men på det tidspunkt er det for sent. Det er, hvad det er ligesom, hvis du ikke græde. Du vil til sidst eksplodere og overløb med følelser. Den bedste ting at gøre, er at få det hele ud. Må ikke være bange for at græde. Hvis du føler dig mere tryg ved at gøre det privat, bede om at blive undskyldt et øjeblik for at bruge toilettet eller gå til dit værelse. Find et godt sted for at græde. Afhængigt af, hvordan følelsesmæssigt knyttet du var denne person, vil du sandsynligvis være at gå til dette særlige sted specielt til at græde en masse.
 2. 2
  Tænk på alle de dårlige ting om den person, du elskede, og de ​​negative konsekvenser af at gå ud med dem. Du tror måske denne person ikke har nogen fejl, og de er perfekt, men det er ikke sandt. Det gamle ordsprog er virkelig sandt, ingen er perfekt. Selv noget så lidt som dem tygge med munden åben vil arbejde. Prøv at lave en liste over alt det, du ikke kunne lide ved dem og deres fejl. Måske var de uhøfligt at din bedste ven, eller de har forfærdelige venner. Uanset hvad det er, så skriv det ned, og når du begynder at føle de gamle følelser krybende tilbage, læser listen. Prøv også at tænke på eventuelle negative følelser der kan være for at gå ud med ham / hende. Ville det ødelægge din familie venskab, fordi dine forældre tror, ​​at personen er forkert for dig? Ville det påvirke dine karakterer / skolearbejde eller venskaber? Er denne person mentalt ustabil for dig? Er denne person bringe dig ned en masse? Disse er nogle ting at overveje. Hvis du begynder at tænke, at han ikke var den rette for dig alligevel, vil du ikke længere pleje, hvis det virker eller ej.
 3. 3
  Få dit sind ud af ham / hende. Hænge ud med venner, deltage i en klub (tidl.: drama klub, kreativ skrivning eller bogklub, og online klubber) hjælpe en masse. Gør noget for at få dit sind ud af ham / hende. Skriv sangtekster eller historier, lave lektier, hænge ud med venner i storcenteret, se film... alle disse ting arbejde. Sørg for at du ikke tænker på ham eller hende, og der er absolut ingen grund til at du støder på dem eller tænke dem. For eksempel, hvis de arbejder i storcenteret og dine venner ønsker at gå der ikke gå. Blive hjemme og gøre noget andet. Hele pointen er at komme videre, og for de fleste mennesker, der er i kærlighed, de i øjeblikket ser deres elskede igen eller det øjeblik de begynder at kommunikere med dem gamle følelser begynder at komme tilbage. Så sørg for at du ikke vil være at se dem overhovedet. Prøv at finde en hobby, du er interesseret i, såsom kunst, musik, skrivning, bøger, dans, osv. Du kan også slå to fluer med ét smæk ved at forsøge at få noget godt gjort, mens bevæger sig på, såsom at tabe sig, studere eller laver lektier, øve en tale eller playact eller tjene penge.
 4. 4
  Komme væk fra alt, der minder dig om dem, indtil du er over dem. Dette betyder ikke at gå til steder, som du havde erfaringer med dem på, at sætte væk gamle billeder, hvor du ikke vil blive fristet til at få dem ud, indtil dog lang tid det tager dig at komme over dem, og måske endda slette deres kontakt fra din telefon eller fra din vens liste på Facebook. Det kan virke uhøflig, men du nødt til at forstå, at du skal komme videre i livet. For eksempel, hvis du er stoppet for rødt lys og alle de pludselig går det grøn er alle andre går fremad med deres liv, og du bare fast. Du vil med tiden blive ramt, eller bøder for opholder sig i midten af ​​vejen. Du kan flytte, men det kræver en indsats (at sætte foden på gassen.) Flyt på. Du ønsker ikke at være den person sidder fast på det røde lys i længere tid. Så hvis at se dem på din hjemmeside på Facebook eller se dem på dit kontakt telefon liste vil bringe tilbage pludselige erindringer, eller du vil blive fristet til at kontakte dem, skal du slette dem. Også, hvis du ejer noget af der er, kan det være et godt tidspunkt nu at give det tilbage til dem, hvis det holder erindringer.
 5. 5
  Hvis du er klar, så prøv at finde en ny person til at elske. Du kan møde denne person i en boghandel eller en café, online eller i midten af ​​gaden. Aldrig mister håbet om, hvor du vil finde din eneste sande kærlighed. Det naturligvis ikke arbejde ud med dig og den anden person du engang elsker (d), ellers ville du ikke være her lige nu. Hvis det ikke virkede ud mellem jer to, var det ikke meningen at være. Alt sker for en grund i det store arrangement med ting. Vid, at bedre ting er foran for dig, og være glad for, at din kærlighed historie vil være i fremtiden og ikke i fortiden. Motivere dig selv til fremtiden og aldrig give op på at finde din sande kærlighed, fordi han eller hun er derude et sted.
 6. 6
  Kom i den tankegang, at det er godt, at det skete, men alt skal ende engang. Be happy af de minder, du deler med denne person. Der var formentlig gode erfaringer. Må ikke ønske det aldrig var sket, bare ønsker at komme videre. Nogle gange, kan flytte på være lykkelig, også. Du skal bare nødt til at se det gode, at denne erfaring har vist dig.
 7. 7
  Slip nu for falsk håb. Et eller andet sted i dit sind, er du nødt til at tænke "jeg kan gøre dem elsker mig. Måske de ikke betyde, at de var lige flov. Måske en dag vil alt arbejde ud." Nej Slip alt dette. For at komme videre, du behøver at vide nu, at der ikke er noget håb for jer. Hvis han eller hun afviste dig, blev de formentlig være seriøs og holde på falske håb kommer ikke til at hjælpe dig overhovedet. Vide, at hvis de ville dig, ville de komme tilbage til dig. Hvis de ikke allerede har, er du nødt til at gå videre og give slip på nogen falsk håb mellem jer to. Du kan ikke gøre nogen elsker dig, og hvis du tænker, at du måske så godt droppe disse tanker. Alle gør det-du tror, ​​det vil gøre du føler dig bedre. Men i virkeligheden er det virkelig kun gør situationen værre, fordi du igen ikke komme videre.

Tips

 • Når man ser for en anden at elske, ikke begrænser dig selv til én type af person. Eksperimentere lidt. Hvis dine forventninger eller behov er for høje, går det at være ekstremt svært at tilfredsstille dig. Forvent ikke den person, du forelsket i, vil være ligesom din fortid elsker, fordi chancerne er, de vil ikke være. Ser ikke for en person, der ser ligesom dig forbi elsker. Må ikke se for bare folk, der har tonsvis af muskler, eller kan lave mad eller synge. Det vil hjælpe dig med at finde "den eneste ene."
 • Nogle gange er det okay at synes, at livet er bedre uden at have en (han / hun) i dit liv. Uanset hvem det er. Må ikke bruge så meget tid på udkig efter nogen, eller du vil forvirre dig selv, hvad kærlighed er, og du vil kun få mere ondt. Lykke, nuttethed, sexiness, etc. Disse er ikke elske de kun statister.
 • Vid, at der er andre fisk i havet, og uanset hvor meget du elsker denne person, vil tiden heler alle sår.
 • Hvis du har brug for at begrænse alle eller de fleste kontakt med ham / hende.

Advarsler

 • Hvis du har falske håb lige nu, så lad gå af det. Disse ord kan virke barsk, men det er sandt... de fleste af den tid, dine beskyldninger og håb for dette forhold vil vise sig at være falsk, hvilket resulterer i dit hjerte bliver brudt endnu værre, hvilket resulterer i en endnu hårdere healing og går videre til gøre.