Wkadk

Hvordan at kommunikere bedre i et forhold

Vil du finde dig selv at blive vred, når din partner undlader at "bare vide" hvad du har brug for? Kommunikation kræver indsats. Denne artikel giver en lidt hjælp til at få dig i gang.

Steps

Hvordan at kommunikere bedre i et forhold. Lær at være opmærksom på den anden persons spor.
Hvordan at kommunikere bedre i et forhold. Lær at være opmærksom på den anden persons spor.
 1. 1
  Praksis samleje. I dagens dialekt, som regel det betyder fysisk soveværelse aktivitet, men roden af ordet egentlig betyder at interagere på et dybere niveau. At være intim har en større betydning end at være fysisk. Det handler om at se ind i en anden person, og forsøger at skabe et rum i dit sind for din partners ord, kropssprog, eller handlinger.
 2. 2
  Lær at være opmærksom på den anden persons spor. Din partner kan ikke direkte hans eller hendes følelser på et bestemt emne, men der kan være masser af non-verbal spor. Sommetider kropssprog kan formidle mere end de faktiske ord. Hvis du er fanget i en misforståelse, er det vigtigt at fastslå din villighed til at kommunikere.
 3. 3
  Lær at sige, hvad du mener. Vi har hørt vittigheder om hensigtserklæringer versus faktiske dialog - når hun siger "denne" hun virkelig betyder det - eller, "hvad han virkelig forsøger at fortælle dig er..." Disse vittigheder er sjove, fordi hvor ofte de er sande. Nogle gange kan vi forvente, at vores partner forstå vores skjulte betydninger, men ønsker eller være afhængig af dette er ikke fair eller effektiv. I stedet lægge dine tanker direkte.
 4. 4
  Lær at sige, hvad du vil på en måde din partner kan virkelig forstå. Vær specifik. For eksempel, i stedet for at tilbyde alternativer til din kærestes planer om at bringe dig til en fest fortælle ham sandheden: at du bare ikke ønsker at møde alle de mennesker efter en hård uge på arbejdet, efterfulgt af, "Jeg er ked at sige, at jeg er bare ikke i festhumør i aften. " Direkte layoute dine tanker eliminerer vrede og forvirring om dine motiver.
 5. 5
  Sæt dig selv i din partners plads. Brug kraften fra fantasi til fuldt forestille sig, hvad din partners perspektiv kan være i en given situation. Vær opmærksom på, at der kan være faktorer, du ikke kender.
 6. 6
  Opmuntre din partner til frit at udtrykke rødderne af hans eller hendes tanker og følelser.
  • "Jeg forsøger at forstå, men jeg er ikke at komme der. Gør jeg noget at forstyrre dig?" "Nej" "Er en anden gør noget for at forstyrre dig?" "Nej" "Er du bare ked af det?" "Ja". "Med mig?" "Nej, ikke rigtig." Du indsnævre den ned. Det virker som en stor indsats, men det kan være det værd i sidste ende.
  • Lad din partner frihed til at arbejde gennem interne konflikter.
 7. 7
  Proaktivt løse problemer og misforståelser mellem dig og din partner. Både medlemmer af forholdet kan tilbyde løsninger, indtil du finder en, der er gensidigt acceptabel. En sand kompromis er en, hvor begge parter føler, at deres tanker og følelser er rettet, samtidig med at reelle begrænsninger: gennemførlighed, tid, omkostninger mv
 8. 8
  Let op. Find tid sammen til bare have det sjovt. Gøre ting, som både du virkelig nyder, herunder uventede. Dyk ned i nye ting sammen og vække en følelse af undren.
 9. 9
  Tal om emner, som den anden person er vild med at høre om. Når du kommunikerer i et forhold, det bygger obligationer og tillid, og også du kan finde en gensidig interesse. Så du skal ikke snakke om ting, som den anden person ikke rigtig lide at tale om, eller et emne, de er ubehageligt om.