Wkadk

Hvordan kan man vide, hvis denne person virkelig elsker dig

Dette er en person, der har været fungerende anderledes omkring dig. Normalt de aldrig handle på denne måde, selv om det ser ud som det kan være noget mindre. Hvis du startede spekulerer på, om denne person har handlet anderledes, kan de elsker dig. Du vil vide, om deres adfærd er kærlighed.

Steps

Hvordan kan man vide, hvis denne person virkelig elsker dig. De står tættere / længere væk fra dig.
Hvordan kan man vide, hvis denne person virkelig elsker dig. De står tættere / længere væk fra dig.
 1. 1
  De står tættere / længere væk fra dig. Hvis personen er genert, så de vil stå sandsynligvis længere væk fra dig end normalt.
 2. 2
  De smiler i dit nærvær. Når du går op til dem, de altid synes at have, at smil på deres ansigt, selv hvis en situation bliver negativ.
 3. 3
  De taler mere klart eller hakker i din tilstedeværelse. Dette viser også, hvis de er genert eller ej.
 4. 4
  De er altid med dig en dag, så uden grund, Shun dig. De har lige pludselig skifte adfærd på dig, selv om de kan lide dig. De kan bare vende gal en dag, så glad igen.
 5. 5
  Deres person vender din, når du får nær. Ikke nødvendigvis deres ansigt, selv om. Dette betyder at hvis de står deres krop i din retning ofte.
 6. 6
  De konstant møde dig "ved en tilfældighed". Med andre ord, hele tiden den person forsøger at møde op, hvor du er, men synes at gøre det ske på ulykken. Det kun er en faktor, hvis dette sker hele tiden.
 7. 7
  De er pænere i retning af dine venner. Dette kunne være et kæmpe skilt, især hvis de ikke var rart at dem før.
 8. 8
  De taler hurtigere / langsommere i dit nærvær.
 9. 9
  De er mere interesserede i dine hobbyer og interesser.
 10. 10
  De lytter til dig mere intenst. De forsøger at komme til at kende dig mere.
 11. 11
  De forsøger at komme i kontakt med dig oftere. De forsøger at røre dig ofte. Ligesom armen, ryggen, håndled (osv.). Det er ikke så uhyggeligt som det lyder, så længe de ikke gør det til det punkt, at du er utilpas med det.
 12. 12
  De vil gøre små ting for dig at vise, at de pleje-they'll være opmærksom på dine behov. De bliver afstemt, hvad der giver dig glæde og lykke og ønsker at give dig det, fordi det gør dem glade for at se dig glad.
 13. 13
  De ville elske dig for dig, uden pres for at være en anden person-love er at acceptere.
 14. 14
  Når nogen elsker dig, kan det være ubetinget også gerne, hvordan en mor elsker et barn, og hvordan barnet kender det og kan være middelværdi eller sårende og alligevel blive elsket.
 15. 15
  De vil være der for dig og tilbyde deres hjælp, når du har brug for det eller anmodning det.
 16. 16
  Den person, der elsker dig altid vil springe lige ud for at hænge ud med dig.
 17. 17
  Når nogen elsker dig, du kender det, du fornemmer det også. Det er den ting kaldet intuition vores spidy forstand (den lille stemme i vores hoveder og i vores hjerter) Vi ser det i, hvad andre gør for os.

Tips

 • Være hensynsfuld over deres følelser, når nogen kan lide dig, dine handlinger betyder meget mere for dem. Være blid.
 • Når du er tiltrukket af en person, du vil bemærke, at de ser på dig anderledes, og de smiler meget, når din rundt.
 • Vær forsigtig med ikke at forveksle venlighed for at flirte, kan du ende med at blive såret.
 • Hvis du får mistanke om, at de kan lide dig, så du absolut ikke ønsker at spørge dem, "Kan du lide mig?" Dette kunne gøre den person mere genert og sandsynligvis aldrig vil prøve at spørge dig ud.
 • Når nogle mennesker ikke tale med dig, det betyder ikke, de ikke elsker dig, kan det betyde, at de er genert.
 • Hvis du ønsker at spørge dem ud, og du ved, at de kan lide dig, gå videre og gøre det. Bare ikke nævne, hvor du har vidst, at de kunne lide dig, er det altid starter et meget ustabilt forhold.

Advarsler

 • Denne person kan stadig ikke lide dig. Det er sandsynligvis ikke, fordi du gjorde noget galt, kan det være fordi de ikke ønsker at forpligte sig til et liv skiftende beslutning.