Wkadk

Sådan holder en telefonsamtale med din kæreste

Vi har alle været konfronteret med en tilsyneladende umulig opgave: at holde en samtale med en kæreste gå, når det synes der er intet værd at diskutere. Du skal dog ikke ærgre sig: det er simpelt, så fortvivl ikke - og med et stykke tid, og en forsigtig mund, vil du være i stand til at konversere nemt og problemfrit med din kæreste.

Steps

Sådan holder en telefonsamtale med din kæreste. Tal om noget, du er begge interesseret i.
Sådan holder en telefonsamtale med din kæreste. Tal om noget, du er begge interesseret i.
 1. 1
  Tal om noget, du er begge interesseret i. Hvis du har problemer med at finde et emne, kan du prøve en interesse hendes. Må ikke fokusere på dig selv.
 2. 2
  Lyt til alt, hvad hun siger. Kommentar; stille spørgsmål. # Forsøg ikke at være alt for cool, hun kan lide en person, der oprigtigt bekymrer sig, og du bør, hvis hun er din kæreste.
 3. 3
  Tilføj til hendes ideer, men stadig udtrykke din egen mening.
 4. 4
  Stille spørgsmål, hvis tingene går langsomt. Alt vil gøre: hvilken slags musik hun kan lide, hvordan skole eller arbejde, den slags.
 5. 5
  Del en interessant anekdote (historie). Men selvfølgelig, ikke over gøre det, og rage hele taletiden. Lytter altid kommer først.
 6. 6
  Gentage hendes synspunkter om spørgsmål drøftes, for at bevise, at hendes punkt bliver gjort, (og for at vise, at du lytter.)
 7. 7
  Fortæl hende dit syn på ting, der er vigtige for dig og bede hende om at dele hendes så godt.
 8. 8
  Tal positive tanker om fortiden, nutiden og fremtiden.
 9. 9
  Lyder ikke alvidende og "fik det hele fast 'slags person
 10. 10
  Hvis hun har en travl tidsplan senere, skal du ikke være vred og prøv undskylde hende. Bare vise interesse for hende at skulle hvile i, hvad hun er ved at være travlt med at gøre, og derefter med en vittighed insisterer hun har til at finde sin vej til arbejde eller noget. Ønsker hende held og lykke.
 11. 11
  Husk altid at holde samtalerne korte og sød. Det er bedre at afslutte det, når tingene går godt, end i en akavet tavshed.
 12. 12
  Hvis hun ikke kender et emne tænke på en selv... være kreative og tage lederskab i forholdet.
 13. 13
  Altid være forberedt på de hårde spørgsmål, du kender, er i sidste ende kommer.
 14. 14
  Må ikke være bange for at sende hende tilfældige meddelelser, der har komplimenter. Når du gør det vil vise hende, at du tænker på hende, selv når du ikke er på telefonen og gøre hende føle sig speciel.
 15. 15
  Må ikke insistere hun skal fortælle dig, hvad der er galt. Bare få hende vide, at du er der, når hun ønsker at tale.
 16. 16
  Følg dit instinkt.

Tips

 • Aldrig være genert eller nervøs. De vil bemærke, og tror måske, at du er for bange til at tale med dem. Vær vittig og udgående..
 • Hvis hun viser sig at være en fantastisk kæreste, så sørg for at værdsætte hende, gør hende til at føle som en dame er helt sikkert et konkret plus.
 • Give gode svar på spørgsmål. Sig du passerer Julie i pausen værelse og hun spørger dig, "hvordan har du det?" Du siger "godt tak" og derefter gå videre i stilhed. Ville det ikke have gjort en fornøjelig samtale du havde sagt "Good - Jeg har lige afsluttet en rigtig stort projekt på arbejde, og jeg er så glad for, at det er gjort." Julie ville have spurgt dig interessant opfølgende spørgsmål, og du ville have haft en behagelig samtale. Når folk spørger dig spørgsmål, og de vil have en detaljeret, tilfredsstillende svar, overveje at give dem en kødfuld svar snarere end blæse dem væk. En anden god måde at reagere på et spørgsmål, du gerne er at dele din interesse i dette emne. Siger, "ooo - Jeg kan godt lide, at spørgsmålet," kan hjælpe andre komme til at kende dig, hvilket gør det lettere for dem at kommunikere med dig.
 • Altid sige sandheden, og prøv ikke at tøve, når du fortæller en løgn. Piger som en ægte fyr.
 • Hvis du kender den person, gennemgå en mental liste over emner, du har diskuteret tidligere, og fortsætte på en af ​​dem. For eksempel. Deres barns milepæl, en af ​​deres projekter, eller nogle dårlige nyheder, at de delte med dig
 • Altid vise interesse. Selv hvis du er nødt til at give en modsat mening, ikke være alt for insisterende med en uenighed selv.
 • Stilhed i mere end et par minutter i en samtale kunne undgås ved at stille nogle spørgsmål. Selv med den simple 'Hvordan har du / Hvordan var din dag? "
 • Må ikke sige "uuumm... okay", hvis du tror, ​​hvad hun sagde, var usædvanligt. Dette vil gøre hende til at føle sig utilpas og uvillig til at tale med dig om tingene. (Se nr. 9 i trin)
 • Yde støtte, hvis hun har et problem, og besvare et spørgsmål, der har været aflytning hende - også selvom du ikke er sikker på svaret, giver en person, der kan hjælpe hende.
 • Kommentar på omgivelserne. For eksempel, du gå ud af en klasse og sige, "hvad gjorde du tænker på klassen?"
 • Relatere tilbage til tidligere emner i telefonsamtale at bevise at hun har fastholdt din interesse. Dette vil imponere hende.
 • Hvis du bare ikke kan lide at tale i telefon, så lad din kæreste vide, at og måske du kunne tale på computeren via IM.
 • Stil spørgsmål, der er let at besvare. Nogle spørgsmål er lidt sværere at svare end andre. Har nogen nogensinde spurgt dig din weekend planer, og du tænkte, "Jeg ønsker ikke at tænke på min weekend planer... har jeg virkelig nødt til at svare på det?" De fleste mennesker foretrækker nemme spørgsmål, som "hvad er du op til i dag", eller "er skole dræbe dig i disse dage?" Ideelt set ville bekendte har en behagelig tid på at besvare dine spørgsmål. Hvis du observerer en bekendt ikke nyder diskussionen, evaluere det og lære af det.
 • Mentalt notere "Talking points". En talende punkt er noget, du kan bruge til at indlede en interessant samtale med nogen. Nogle gange tager det indsats for at udvikle samtaleemner, især når dine bekendte har interesse, som ikke overlapper meget med dine interesser.
 • Spørg om de kan lide en bestemt ting. For eksempel, "Kan du lide at spille skak?" De kan sige, "nej, men jeg vil gerne Monopoly".
 • Udvikle dine interesser. Det er nemmere at starte interessante samtaler, når du investerer i at udvikle dine egne interesser. Være fortrolig med din interesse, så du kan formulere dem. Udvide og uddybe dine interesser ved at have den holdning, at du er interesseret i alt. En anden måde at udvide og uddybe dine interesser er at stille spørgsmål om andres interesser. Hvis din ven elsker baseball, så spørg ham hvilke hold og spillerne ser godt dette år eller stille ham spørgsmål, der tydeliggør ligaen struktur.
 • Stil et spørgsmål om personens egenskaber. En af mine venner så en vandkande på mit skrivebord og spurgte om jeg var en stor vand drinker - geni.
 • Gruppediskussioner. Det kan være svært at starte nye emner i gruppediskussioner. Ideel emner er dem, der ikke sætte folk på stedet, der ikke er for tung (religiøs, politik osv.) og er interessant for de fleste mennesker. En måde at finde disse typer af emner er ved at læse nyheder og derefter bringe det op. Morsomme eller minder historier kan også generere lys, positive samtaler.