Wkadk

Sådan holder en mand interesseret

Kvinder er gode til grooming sig for at fange øjet af den intetanende mænd, men når de har fanget en mands opmærksomhed og har fået ham interesseret i at kende dem mere, en masse af dem fumle deres chance. Her er nogle hurtige, handlingsrettede tips og tricks til at holde en mand interesseret.

Steps

Sådan holder en mand interesseret. Find ud af, hvad han kan lide.
Sådan holder en mand interesseret. Find ud af, hvad han kan lide.
 1. 1
  Hold ham nysgerrig. Hvis han kan lide hvad han ved hidtil, vil han sørge for at kommer rundt oftere for at finde ud af mere. Må ikke være en helt åben bog, medmindre det er hvem du er naturligt. Give forholdet tid til at simre og plads nogle af dine åbenbaringer, så du stadig har evnen til at overraske ham.
  • Opretholde en lille smule af mystik. Må ikke fortælle ham hver eneste lille ting du laver, hvert sted du har været til hver person, du har set. Selv hvis du ikke ønsker at være lidt mystisk, deling hver eneste lille detalje om din fortid og din færden vil sandsynligvis blive dræne for en mand.
  • Holde nogle overraskelser i ærmet. At være jægere, opdagelsesrejsende, og vovehalse, mænd naturligvis elsker overraskelser. Hvis du planlægger en overraskelse - gå faldskærmsudspring, for eksempel, eller et krydstogt - vær ikke bange for at bare piskeris ham væk og ikke fortælle ham om det, indtil han har ret i tyk af det.
 2. 2
  Find ud af, hvad han kan lide. Alle kan lide at tale om sig selv. Det er en naturlig del af livet. I stedet for at dvæle ved dig og dine tidligere forhold, stille ham spørgsmål, der viser ham, at du er interesseret i ham. Hvis du får ham i gang om hans fortid og hans oplevelser - og kan stå mødet gennem lejlighedsvis kedelig historie - han vil føle, at han er forbundet med dig og har en større binding at bygge videre på.
  • Hvis han kan lide en bestemt farve, ville det ikke skade at bære denne farve hver gang i et stykke tid. Hvis han kan lide en bestemt fødevare, ville det ikke skade at overraske ham med frokost eller middag.
  • De fleste af vores samfund er i stigende grad pluralistisk med mennesker fra mange forskellige kulturelle og etniske baggrunde. Hvis han er af en anden kultur fra du forsøger så meget som du kan læse og vide en ting eller to om hans arv. Han vil elske det.
  • Med andre ord, forkæle ham en lille smule. Kvinder elskede at blive forkælet, men det gør mænd. De er bare bange for at bede om det af frygt for ikke synes "mandigt". Husk, ikke kramme eller moder ham, men registrerer hans foretrukne tv-shows, få ham billetter til et spil (han kan invitere sine venner, hvis du ikke ønsker at gå), eller få ham, at barbermaskine han har talt om. Det bør ikke gå ubemærket hen.
 3. 3
  Find balancen mellem uafhængighed og sikre, at han er elsket. Fyre er naturligt uafhængige, hvilket betyder at de har brug for lidt mere plads end de fleste kvinder gør. Sørg for at han føler sig som han har et liv uden for dig. Så meget som han kan lide dig, intet smerter ham mere end at se på sit liv og indse, at han er mistet kontakten med sine venner og ikke længere får respekt for at bære bukserne, så at sige. Giv ham plads noget af tiden.
  • Og hvis du er bekymret for tillid, ikke være. Tillid til ham. Hvis han giver dig en grund til ikke at stole på ham, så kan du begynde spørgsmålstegn hans motiver. Sandheden er, at hvis du har tillid til ham, og han kan lide dig, vil han ikke ønsker at give dig en grund til at tilbagekalde denne tillid. Hvis du ikke stoler på ham, når du skal, vil han ønsker at straffe dig for ikke at stole ham.
 4. 4
  Gør ham til at føle som en mand. Der er intet galt med at øge en mands ego. Det gør ham til at føle sig godt om sig selv, og hvis han føler sig godt om sig selv på grund af en bestemt person, vil han ønsker at holde hende rundt. Mere end sandsynligt, vil han også gøre gengæld.
  • Styrke den måde, han ønsker at blive set. Er han betragter sig selv som en atlet? Fortæl ham, hvordan muskuløs, koordineret eller dygtig han er. Er han betragter sig selv en intellektuel atlet?>? Fortæl ham, hvor smart og dybtgående han er. Er han betragter sig selv en komiker? Laugh på hans vittigheder og satte ham op til at være morsom.
  • Lad ham være ridderlig. Vær opmærksom på alle de "gentleman" ting han gør for dig og anerkende dem. Da han åbner døren, betaler for dit måltid, eller lader dig i første, få ham til at føle sig speciel!
  • Vide, at han vil højst sandsynligt handle anderledes omkring hans fyr venner. Aldrig tolerere decideret mangel på respekt, men hvis han virker som en lidt mærkeligt, er det fordi han forsøger at imponere sine drenge. Hvis det ikke fornærme dig, lad ham.
 5. 5
  Hold kærtegn i det offentlige til et minimum. Mænd behøver ikke nødvendigvis kan lide at blive tvunget til at holde din hånd og kysse dig i offentligheden. Hvis han gør alligevel, det er en bonus, og han er sikkert en meget flink fyr. Hvis ikke, skal du ikke forsøge at gøre ham. Må ikke være ked af det eller vred, hvis han føler sig akavet om at gøre det, mænd er aflukkede skabninger og ikke kan lide at vise deres bløde sider "til offentligheden.
  • Hvis du har brug for en mand, der er behageligt at vise sin kærlighed til dig i offentligheden, så fortæl ham forsigtigt. Lad ham vide, det er en prioritet for dig, men at du forstår det måske ikke være en topprioritet for ham. Hvis han virkelig kan lide, eller elsker dig, vil han være åben for kompromis.
 6. 6
  Vær selvsikker og ser godt ud. Han foretrækker dig til andre piger, så viser du er stolt af dig selv! Kjole til at imponere uden at vise alt for meget kød på din første par datoer, og sørg for at du ikke går over toppen med hår og makeup. Fyre er tiltrukket naturlig skønhed, et selvbruner og spidery øjenvipper sandsynligvis ikke er attraktive for ham.
  • Være ungdommelig og feminine, som hvis du tumlede ud af sengen ser perfekt - en sød kjole, tonet fugtighedscreme, nøgen eller bær læbestift og et svirp mascara er alt det tager.
  • Må ikke sammenligne dig selv med andre kvinder. Ikke engang på en måde, der forekommer acceptabel. Til en fyr, skriger denne sammenligning "usikkerhed", og den fyr er pludselig bekymret for, at han måske nødt til at være din psykolog i stedet for din kæreste.
 7. 7
  Må ikke give ham noget seksuelt, indtil dit forhold er tæt og behagelig. Give efter for tidligt forårsager indledende begejstring for hurtigt dræne fra et forhold. Hvorfor? Fordi fyre (og piger, for den sags skyld), ligesom udfordringer. Så snoet som det kan synes, han kan lide jagten næsten lige så meget som noget andet. Giv ham en god jagt, og han vil være omkring for hele jagten.
  • Som en generel tommelfingerregel: forventer et kys eller to de første par datoer; nogle tunge petting måske de næste par datoer og overveje, ikke nødvendigvis er enige om at, sex først efter femte dato. Hvis du går på en date hver uge, vil dette give dig mere end en måned til at gennemskue ham ud. Hvis du stadig ikke føler sig trygge, gør ham vente.
  • Når du har udviklet et seksuelt forhold, så prøv at holde det interessant. Et par ting at overveje, mens du udforsker hinandens seksualitet:
   • Indled sex mindst noget af tiden. Fyre ikke altid ønsker at være den ene beder om det. De har helt sikkert vil have sex, men det gør dem til at føle grådige. Indled noget af tiden, og du vil holde ham glad.
   • Spørg ham, hvad hans fantasier er. Hvis du er fortrolig med handler dem ud, give dem en chance. Der er ikke noget mere sexet til en fyr, end en pige, der bekymrer sig om hans dybeste ønsker.
   • Hjælp ham til at føle tilstrækkelig. Vær åben om, hvad han kan gøre for at behage dig seksuelt. Giv ham opmuntring, når han gør noget godt. Aldrig drille eller gøre vittigheder om længden, performance, etc., da fyrene er særligt følsomme over det.
 8. 8
  Giv ham massage! Efter en lang hård dag på arbejdet og stress af after-work trafik, elsker mænd får en dejlig krop, ryg eller fodmassage. Hvis du har tid og energi, smide i en pedicure og manicure. Du kan endda få den samme behandling til gengæld, især hvis du beder om det! En fyr, der ikke vil give dig en dejlig lang massage efter du har givet en til ham, ikke fortjener at have dig tilbede på ham.
 9. 9
  Hvis han har været i færre relationer end dig, være tålmodig og forståelse, hvis han ikke helt forstår de grundlæggende regler for at leve sammen. Mænd har svært ved at forstå, hvorfor de skal lade dig se dine favorit chick flick, selvom du allerede har tålmodigt siddet gennem en fire timers basketball spil, og gik til at se Transformers bare for at gøre ham glad. Tilsvarende de sandsynligvis får ikke hvorfor du bør ikke nødt til at gøre alt husarbejdet enten. Det er ikke fordi de er dumme, det er, at de er kabelforbundet forskelligt.
  • Prøv at løse problemer roligt gennem samtale. Lyt til hans perspektiv, bevare roen og være åben for kompromis. Samtidig viser blidt ham dit perspektiv og foreslå noget handlingsrettede, ikke abstrakt -. "Jeg vil være glad for at gøre vasketøjet, hvis du kan stå for skrald og genbrug", dvs
  • Må ikke klapjagt ham om tingene. Han vil føle, at du har slået ind i hans mor, og sandsynligvis ikke på en god måde. Stille forventer ham at gøre, hvad du har bedt ham om at gøre - husk reglen om tillid? - Og give ham tid til at få det gjort. Hvis han ikke gør det, forklare ham i rationelle vilkår, hvorfor det er vigtigt. Nogle gange, en push er alt mænd har brug for.
 10. 10
  Find ud af, hvem han er. Vi bruger vores liv på udkig efter nogen, der mener vi forstår os den måde, at vores familie og kære gør. Hvis du kan forsikre ham, langt mindre vise ham, at du forstår ham på gange bedre end han forstår sig selv, vil han have en hård tid forlader dig.

Tips

 • Giv ham plads og tillade dig selv at være hvem du er og vice kontra. Forestil dig, hvad du ville gøre, hvis han ikke var i dit liv og være spontan. Mænd elsker det, når de kender en kvinde har deres eget liv og er tilfreds med sig selv. De vil ønsker at være en del af denne.
 • En kvinde bør aldrig forsøge at kontrollere en mand, ligesom en mand skal aldrig forsøge at styre en kvinde. Lad din mand være uafhængig og være uafhængige selv.
 • Må ikke komme på tværs til opsat holde tilbage din reserve, så du altid har en taktik til at smide i, når han mindst venter det! Dette vil altid holde dig på toppen af ​​spillet.
 • Gør ikke alt om ham. Et forhold er baseret på to personer. Hvis du bruger al din tid og energi bare forsøger at behage ham, vil du glemme alt om dig selv og glemme, hvad der er vigtigt: lighed. Husk, at hvis et menneske ikke er interesseret, er der sandsynligvis andre, der ville være. Uanset hvad, vær dig selv, og ikke risikere dine værdier for hans skyld. Hvis du bare være dig selv, vil du altid være virkelig glad, og du vil finde en fyr, der kan lide dig for hvem du er.

Advarsler

 • Må ikke spille "hard to get" for længe, ​​eller i det lange løb kan gøre dem til at blive uegennyttige.
 • Må ikke nogensinde tror, ​​at en mand vil ændre sig, når du har været sammen i et stykke tid. Det bare ikke ske. De er, hvem de er, og det er det. Der er ikke meget du kan sige eller gøre for at hjælpe.