Wkadk

Sådan har det sjovt uden venner

Der er altid noget sjovt at gøre, selv når du ikke har nogen venner. Walk the mall, og tjek den film, der afspilles i storcenteret biografen og se om det er en film værd at se. Tal til shoppere, mens du er i butikken, eller købe dig noget nyt at bære, eller en ny computer spil. Mens have venner til at være med ville være at foretrække, at have nogen at hænge ud med, bør ikke presse dig, fordi der er måder at nyde dig selv alene.

Steps

Sådan har det sjovt uden venner. Lav en personlig dagbog.
Sådan har det sjovt uden venner. Lav en personlig dagbog.
 1. 1
  Spille computerspil og videospil. De vil underholde dig i timevis, når ingen andre er omkring. Måske spiller World of Warcraft. Hvis du ikke ønsker at betale for spil, gå til Google og søg efter 'gratis online spil «eller» Flash Spil ".
  • Bonus: du kan gøre online venner, mens du er på det!
 2. 2
  Få et kæledyr, der kan blive din bedste ven! Sørg for at du er op for det engagement og ansvar.
 3. 3
  Besøg et bibliotek. Læs gode bøger, og deltage i på nogen læsegrupper, de har.
 4. 4
  Lav en personlig dagbog, og skrive i det hver dag.
 5. 5
  Find en stor boghandel, hvor de sælger musik albums. Tilbring tid blandt andre, og på headsets. på deres café, find og en anden, der er alene, og sige hej. Du kan bare få venner på den måde. Spørg medlemmer af din familie for deres favorit bands, og prøv at lytte til dine forældre gamle cd'er.
 6. 6
  Gå i biografen. Nyder en film alene er stor. Ingen taler i teatret alligevel, så du vil føle sig meget komfortable. Køb popcorn og en drink, og nyd showet.
 7. 7
  Begynd at gå til motion. Gå en hund, tage en yoga klasse, deltage i en swimming team. Det er sjovt og du vil være fit! Eller prøv bare at gøre crunches og push-ups. Dans er også meget givende!
 8. 8
  Tag din bærbare computer ind i en boghandel, der kroge op til internettet. Bidrage til Google, og deltage. Skriv en artikel om at have, mens du få venner i Google samfund. Det kan blive en Udvalgte artikel, og du kan blive berømt via Google.
 9. 9
  Finde ud af, hvorfor du ikke har nogen venner. Har du lukke andre mennesker? Er du en bølle? Er du set som en "nørd"? Hvad gør du, der afviser folk? Men du behøver ikke være alt for hård ved dig selv. Mange mennesker bare ikke har tid til at få venner, de er travlt med at arbejde, tage sig af en familie, eller gå i skole. Der kan være noget galt med dig overhovedet, så ikke får alt for stresset. Verden er en smule kompliceret i dag, så forstå, at ikke alle, selv ønsker at få nye venner.
 10. 10
  Husk, at der er mange ting, der kan holde dig travlt. Stol ikke på 'folket' at gøre dig glad. Find en hobby, blive en kunstner, eller dekorere keramik, besøge museer, frivilligt til at være en guide.
 11. 11
  Se nogle tv derhjemme. (Må ikke se alt for meget, da dette er usundt. Det handler om mådehold).
 12. 12
  Pop i en film derhjemme, gøre nogle popcorn, og slappe af.
 13. 13
  Opkald til en slægtning og tale om hvad som helst. Taler til familie og hænge ud med dem er også masser af sjov.
 14. 14
  Gå i biografen med dine forældre. Ja, det lyder nørdet, men hey, de kan være dine venner også, især hvis du har ingen.
 15. 15
  Køb en spillekonsol, som f.eks xbox, xbox 360, playstation 3 eller Nintendo Wii. (Nintendo Wii vil få din krop bevæger sig, mens engagere dig i endeløse timer af sjov og underholdning).
 16. 16
  Lyt til radioen. Du kan altid finde noget interessant, uanset om det er et talkshow, nyheder, eller hit musik station i dit område.
 17. 17
  Skriv. Skrivning er meget givende. Du kan skrive om noget, fra sociale problemer til dine personlige erfaringer. Det er også en god måde at lade off enhver damp om at have nogen venner.
 18. 18
  Deltag en af de mange sociale netværk web sites, såsom MySpace, Facebook eller LiveJournal.
 19. 19
  Frivillige din tid. Frivilligt arbejde er en meget givende oplevelse. Det kunne være at hjælpe en ældre nabo til at gå til en hjemløse husly. Forskning lokale suppekøkkener, plejehjem, kirker, etc i dit område. Man ved aldrig. Du kan lave nogle nye venner og samtidig hjælpe mennesker i dit eget samfund.
 20. 20
  Gøre gøremål omkring dit hus. Vakuum, fold vaskeri, vaske dine forældres bil eller rense et toilet, hvis du, der er kede sig.
 21. 21
  Spil en sport. Go løb, bowling, svømning, cykling, eller bare tage en spadseretur gennem dit nabolag. Du kan altid møde nye mennesker undervejs.
 22. 22
  Study. Afslut alle dine lektier, studere et bestemt emne (især hvis du har en test snart!). Ikke blot vil du få bedre karakterer, kan du også finde nye venner beder om hjælp til deres lektier!

Tips

 • Husk venskaber ikke altid gøre dig glad. Lær at være lykkelig i dig selv og ved dig selv. Så hvis et venskab kommer din vej, kan du være glad begge veje.
 • Prøv at deltage i en klub af din interesse. Du kan finde venner med samme interesse, og du kan gøre noget, du kan lide at gøre!
 • Har en hobby, der tager en masse af din tid. Gå til en kirke af dit valg, deltage i en social klub eller en politisk klub. Dette vil præsentere en stor mulighed for at få venner.

Advarsler

 • Hvis du tilfældigvis til at møde mennesker i chatrum eller på sociale netværkssider, være meget omhyggelig med ikke at give nogen personlige oplysninger, der kan skade dig eller andre.
 • Stalking folk, når du ikke har nogen venner er ikke vejen at gå.
 • Må ikke se overskydende tv eller overforbrug sociale websites.