Wkadk

Hvordan skal man behandle, hvis du tror dine venner bliver betyder for dig

Så du tror, ​​dine venner bliver for dig? Du kan eller ikke kan vide med sikkerhed. Så hvad er det næste? Hvis du ikke ved, hvordan man kan fortælle dem her er hjælp:

Steps

Hvordan skal man behandle, hvis du tror dine venner bliver betyder for dig. Fortæl dine venner "Jeg tænkte, og jeg føler mig lidt mærkeligt ved at spørge dig dette, men tror du, du er ved at blive betyde for mig?
Hvordan skal man behandle, hvis du tror dine venner bliver betyder for dig. Fortæl dine venner "Jeg tænkte, og jeg føler mig lidt mærkeligt ved at spørge dig dette, men tror du, du er ved at blive betyde for mig?
 1. 1
  Fortæl dine venner "Jeg tænkte, og jeg føler mig lidt mærkeligt ved at spørge dig dette, men tror du, du er ved at blive betyde for mig? Har jeg gjort noget for dig at gøre dig ked af med mig? Det er måske ikke ud som om det at dig, men det gør for mig. "
 2. 2
  Fortæl dem, hvad der gør du tror, ​​de hader dig, eller er ked af med dig. De kunne sige "Oh sorry" på en måde, som den eller de måske ikke, de kan blive forstyrret med dig, og du kan skylder dem en undskyldning. Sommetider folk ikke indse, at hvad de gør, kan være sårende og nogle gange de gør det med vilje for at få dine reaktioner fra dem.
 3. 3
  Du vil måske spørge dem, "er du sige ting bag min ryg?" De vil ikke plejer at svare, og måske sige nej, men du kan fortælle, hvis de holde sig væk fra emnet. Må ikke være deres ven længere, hvis de gør. Venner ikke sige ting bag en vens ryg. Du behøver ikke folk som i dit liv.
 4. 4
  Hvis de stadig er betyde for dig, så skal du spørge dem, hvorfor de er vred på dig og sige "hvis du er vred på mig for ingen grund bare lade mig alene. Jeg er ligeglad længere!" Efter blot finde bedre venner, der er pænere.
 5. 5
  Hvis intet af dette virker, gå videre. Alle disse metoder er blevet prøvet og ikke alle af dem arbejder, men du kan altid vælge nye venner, og hvis dine venner bliver betyder for dig, skal du ikke hænge ud med dem. Det er bedre at være ensom end at have venner, der er middelværdien. Du fortjener bedre end dette!

Tips

 • Du bør ikke tage nogen negative kommentarer fra disse venner, ville det bare få dem pumpet op, og gør det endnu mere.
 • Hvis denne ven bliver betyde, fordi de ønsker en undskyldning fra dig, og du er ikke sikker på hvad du har gjort forkert, og de plejer fortælle dig, hvorfor de ønsker en undskyldning, ikke give dem en! Hvis de bliver middelværdi, de ikke fortjener en undskyldning, du gør, det er ikke din skyld, at du ikke kender nyheder aflytning dem, chancerne er dine andre venner vil ikke enten!
 • Hvis dine forældre fortæller dig, at de er ikke venner, der skal have tillid til, lytte til dem. De ved mere end du.
 • Hvis du tror, ​​at de bliver betyder for dig, bør du fortælle dem, at du ikke tror, ​​du skal være venner mere derefter sige undskyld derefter gå ud og få bedre venner. Der er ingen mening at være omkring mennesker, du ikke kan stole på.
 • Hvis du tror, ​​de er vred på dig, og du ikke kan huske at gøre noget for dem, at de måske bare ikke ønsker at være venner længere.
 • Vær forsigtig med at beskylde din ven for at sige tingene bag din ryg, fordi din ven måske ikke være, og det kunne være en pinlig øjeblik.
 • Hvis du tror, ​​dine venner taler om dig bag din ryg, så du er mere end sandsynligt ret. Mennesker har en følelse om disse ting. Hvis de betyder for dit ansigt såvel som taler bag din ryg, mister 'em hurtigt! Lad 'em gå videre til et andet mål.
 • Du ønsker måske at tænke over, hvordan du behandler din ven, måske du kunne være den gennemsnitlige én. Hvis det er tilfældet, undskylder selvom du ikke ved, hvorfor de er vrede, kan det redde dit venskab. Selv nogle gange er det en dårlig idé at undskylde, fordi din ven kan føle sig overlegne for dig. Vær forsigtig.
 • Du er din egen person. Må ikke gøre et comeback. Du er hvem du er. De er bare idioter, der er usikre og er meget dramatisk. Du ved, hvad der er rigtigt. Og du ved, hvad der er galt.
 • Dette er livet! Hvis du har brug for at føle, at du er den ven, hvorfor er det vigtigt for dig, hvad vil du få ud af det? Hvis du fortæller dem, hvad ville de sige?
 • Bare ignorer derefter, hvis de er verbalt misbrug til dig. Dette virker altid. Til tider kan de ikke være middelværdi og misbrug i stedet kan de ønsker at spille.

Advarsler

 • Kan miste nogle venner, men dette opvejes af de nye venner, du bør gøre.