Wkadk

Hvordan finder ud af, om en pige er vred på dig

Er din kæreste eller anden nær veninde handler usædvanligt anderledes omkring dig? Får du den kolde skulder, eller enhver anden subtile negativt budskab, der gør du føler dig utryg? Snarere end ignorere det, det er bedst, at du prøver at finde ud af, om der er noget galt, eller om du bare overreagerer. Her er nogle skridt, der kan hjælpe dig med at afgøre, om en pige er vred på dig.


Steps

Hvordan finder ud af, om en pige er vred på dig. Træd tilbage og husker.
Hvordan finder ud af, om en pige er vred på dig. Træd tilbage og husker.
 1. 1
  Træd tilbage og husker. Har hun enhver potentiel årsag (er) for at være vred på dig? Kan du huske noget, du kunne have gjort for at såre hendes følelser?
 2. 2
  Prøv at opdage subtile ændringer i hendes adfærd. Tænk på hendes normale personlighedstræk og prøv at se, om de adskiller sig fra, hvordan hun handler omkring dig nu. Selv om hun stadig taler til dig, kan hun stadig være vred på dig. Bemærk eventuelle ændringer i hendes tonefald og kropssprog. Er hun pludselig taler roligt, eller dunder omkring dig? Har hun pludselig begyndte at krydse armene mens de taler til dig? Er hun ikke længere gøre øjenkontakt? Er hun usædvanligt følsom over nogen af ​​dine halvhjertede vittigheder, eller måske ufølsom over for dine egne følelser? Disse er blot nogle få eksempler, som du måske overveje.
 3. 3
  Vær opmærksom på hendes venners holdninger. Ligesom med enhver nære venner, piger er tilbøjelige til at fortælle deres nære venner om, hvordan de føler mod en bestemt person. Er hendes venner pludselig stirrede på dig, eller forsøger ikke at stirre på dig, eller på anden måde gør du føler dig utryg? Opbevar disse i tankerne.
 4. 4
  Forsøger at teste hendes humør. En god måde at gøre dette på er simpelthen at knække en vittighed. Du vil måske henvise til en mellem to af dig, eller blot erindre på nogle morsomme øjeblikke, du to engang delte. Hvis hun er reserveret eller på anden måde koldt og uimodtagelig for dit forsøg på humor, så er der en god chance for, at hun er vred på dig.
 5. 5
  Konfrontere hende. Hvis du har udøvet disse eksempler og har en god grund til at tro, at hun kan være vred på dig, så er det kun den bedste til personligt at spørge hende, dig selv. Spørg hende flade ud, "Hvad er der galt?" eller "Er du ked med mig?" eller "Har jeg gjort noget forkert?" Vær opmærksom på din tone i stemmen, som du ikke ønsker at blive opfattet som truende eller kommanderende.
 6. 6
  Vurdere hendes reaktion på din konfrontation, efter behov. Hvis du har konfronteret hende, er der en god chance for, at hun ikke vil reagere med det samme. Hun kunne svare igen med en "Nothing" eller "Nej, jeg er ikke vred på dig."
  • Selv om det er muligt, at hun ærligt kan ikke være vred på dig, så glem ikke at tage til efterretning af hendes kropssprog. Er hendes stemme synes tvungen og / eller pludselige? Er hun nægter at få øjenkontakt med dig? Eventuelle finesser, at hun synes at formidle, der ellers adskiller sig fra hendes normale adfærd, er alle understøttende argumenter, hun kan blive liggende til dig. I dette tilfælde, kan du sige "Ja, jeg har bemærket, at du...", at nævne hendes usædvanlige holdning eller adfærd mod dig.

Tips

 • Det er nyttigt at have en fælles ven her (dvs. en person, der er venner med både dig og hende) for at hjælpe mægle mellem situationen.
 • Sommetider piger bare ikke ønsker at være venner med dig, så de vil bare have dig til at føle som om du gjorde noget galt, og de er vred på dig. Hvis du virkelig gjorde noget forkert, bare ignorere dem. Hvorfor ville du ønsker at være venner med en pige, der ikke kan fortælle dig, hvad der er på deres sind?
 • Generelt er det godt at være blid med hende. Samtidig bør dog du synes forståelse af, hvad hun har at sige. Må ikke fokusere for meget af din indsats på at forsøge at være følsomme, mens adspredt ignorerede hende anbringende.
 • Vær forsigtig, når at forlade sig på en anden person til råds. Brug ikke sin ven til "undskylde" til hende, da der vil komme ud som meget insincere. Du bør kun forsøge at finde ud af, om hun er vred på dig i første omgang.
 • Hvis du ikke er fortrolig med at konfrontere hende, prøv at spørge sine venner.

Advarsler

 • Forsøg ikke at konfrontere hende foran hendes venner, eller foran dine egne venner. Ikke alene kan det være potentielt pinlige for jer begge, men er også truende, hvilket gør hende mindre tilbøjelige til at anerkende "problem". Hvis du beslutter dig til at spørge hende om det, så sørg for at du gør det i private.
 • Undgå at blive alt for ufølsom. Du kan utilsigtet komme ud som ufølsom og / eller apatisk til, hvad det er, at hun ked med dig.
 • Give op, når du ved, at hun vil være vred på dig for længe. Prøv nye venner.