Wkadk

Sådan sparer et venskab

"Venner er som stjerner. Du behøver ikke altid se dem, men du ved, de er der." Og mens en shooting star er en smuk ting at observere, en døende venskab er en af ​​de mest smertefulde ting at opleve.

Men hvis du tror, ​​at det er værd at forsøge at gemme det, så er det det værd. Så hvis du stadig omrøres ved et venskab, der har givet dig uvurderlige øjeblikke, ubetinget kærlighed og kære minder, i det mindste give sparer det en chance. Mens problemerne er uundgåelige, hvis begge du se værdien i at spare, hvad du har, kan fokusere på fastsættelse af tingene bare være effektive, og din obligation kan endda komme igennem denne retssag bedre og stærkere end før.

Steps

Sådan sparer et venskab. Har nogle ærlige analyse af situationen.
Sådan sparer et venskab. Har nogle ærlige analyse af situationen.
 1. 1
  Handle nu. I det øjeblik du er klar over, at de to af jer begynder at vokse fra hinanden, gøre noget ved det. Venter kun vil medføre en uundgåelig permanent, tabet af dit venskab. Vær forberedt på at være den, der gør de indledende skridt, din ven kan være arbejdende under den tro, at det er noget, du har gjort for at skade venskab, så det er ikke værd at vente på dem til at løse tingene.
 2. 2
  Har nogle ærlige analyse af situationen. Sæt dig ned og tænker tilbage på, hvor det hele gik galt. Var det din skyld? Var det noget, du sagde eller gjorde eller ikke sige eller gøre, selvom du skal have? Det er vigtigt at tænke på din passivitet på visse punkter såsom alle de gange du har undladt at foretage et opkald for at se, hvordan din ven var, eller når du gik glip af udnævnelser, eller undladt at dukke op på vigtige begivenheder.
 3. 3
  Hvis det var din skyld, undskyld. Kort forklare din side af historien og undgå at komme med undskyldninger eller flytte skylden. Ved at tage ansvar for din del i at beskadige venskab, bevise, at dit ønske om at holde din ven er mere vigtigt end din stolthed eller følelse af selvretfærdighed.
 4. 4
  Tal, tale, tale. Hvis du ikke kan synes at finde årsagen til den voksende interpersonelle afstanden mellem dig og din ven, tyder på, at de to af jer bare snakke. Fortæl din ven, at du er ked af, at tingene ikke synes at være så stor mellem jer to længere, og at du vil virkelig gerne arbejde ud af, om det kunne være muligt at genoprette du havde i fortiden. Din vilje til at arbejde gennem spørgsmål vil blive værdsat, især hvis du gør det klart, at du er totalt åben for at høre deres side af historien. Prøv ikke at din ven, mens forklare deres side af historien. I stedet lytte opmærksomt.
 5. 5
  Lyt til din ven. Hvis tredjemand har fortalt forskellige historier for jer begge at forårsage konflikter, lytte til din ven er den bedste måde at få øje på det. Spørg der fortalte dem, at hvis du hører, at du sagde noget, du aldrig ville sige i en million år. Det er forbløffende, hvor hurtigt en tredjepart Løgners sind spil sprænge i deres ansigt, når ofrene sammenligne noter. Så selv hvis nogen forsøger at undgå dig, så spørg hvorfor og være parat til at lytte, uanset hvad din ven siger,.
 6. 6
  Træffe en beslutning med hensyn til værdien af bestride punkter om din adfærd eller problemer, der er opstået i det venskab. Hvis din ven har den forkerte ende af pinden, og har misforstået ting, som du har sagt eller gjort (eller ikke gjort), så ved alle midler præcisere, hvad du mener at være tilfældet. Du skal dog ikke være argumenterende eller konfronterende, da dette vil medføre, at din ven til at føle defensiv og det vil simpelthen fremskynde afslutningen af venskab. Vær tålmodig, forklarer tydeligt, hvordan du ser situationen og give din fortolkning af tidligere begivenheder uden at dømme eller defensiveness. For eksempel:
  • Din ven kan beskylde dig for aldrig at være der i løbet af vigtige begivenheder i åbningen af ​​deres nye virksomhed i det forløbne år. De kan sige, at det kom til det punkt, at hver gang han eller hun bedt dig om at hjælpe, du syntes for optaget eller uinteresserede i deres nye venture, selvom først du havde været meget støttende. Du vil måske svare, at du accepterer det var forkert af dig at aldrig være til rådighed til at tale tingene igennem. Du måske også redegøre for, hvad der skete for at forhindre dig fra at være den nær ven af ​​tidligere tider. For eksempel, du måske nødt til at tage sig af et sygt barn eller ægtefælle, alt imens forsøger at holde nede dit job med sin nådesløse deadlines. Giv faktuelle forklaringer på, hvorfor du ikke var så engageret i dit venskab, som du kunne have været snarere end at tilbyde undskyldninger - det er vigtigt. Og søger ikke sympati eller medlidenhed, men forklare, hvorfor du ikke var i stand til at være der for din ven.
 7. 7
  Anerkend dine. Din ven kan være footloose og fancy gratis, mens du er en far til tre børn. Som livet ændringer omkring os, skifter venskaber også. Men dette betyder ikke, at du mangler den vigtige forbindelse, der udløste det venskab i første omgang, og forskydninger i dit arbejdsliv, personlige og livsstil behøver ikke at underminere dit venskab. Taler åbent om ændringerne er vigtig, samt at acceptere, at de to af jer har forskellige baner, men stadig har plads, kærlighed og for hinanden i jeres liv.
  • Hvis din ven har distanceret fra dig på grund af ændringer i jeres liv, benytte lejligheden til at forsikre hinanden om, at mens livet har ændret sig, det er vigtigt at dit venskab ikke har. Og erkende, at hvis du har ændret, du sikkert ikke forvente, at din ven til at ændre sig.
  • Genoplive nogle ting, som de to af jer kan stadig lide at gøre sammen. For eksempel afsat en almindelig aften, eftermiddag eller dag, hvor de to af jer mødes for at tilbringe tid sammen at gøre de ting, du både kan nyde såsom at se en film, sidder i en cafe, spille en sport, etc.
 8. 8
  Undgå at blive naive. Selvom du måske ønsker at redde venskabet, være opmærksom på tegn på, at din ven bevidst søger at afslutte det. Da dette er en utænkelig mulighed i en hidtil kærlig og omsorgsfuld forbindelse kun ty til at tro dette er en mulighed, hvis tegnene gøre det yderst oplagt, for eksempel, hvis din ven går ud af deres måde at undgå dig, eller op med at besvare dine opkald, eller kan aldrig blive fundet af dig, men fælles venner synes ikke at have dette problem, er det muligt, at din ven er at forsøge at afslutte ting. Hvis dette er tilfældet, så prøv at genoplive ting, men ikke slå dig op, hvis det mislykkes, fordi det ikke er din skyld, og den anden person har foretaget et valg, som du ikke kan ændre.
 9. 9
  Finde et kompromis. Forudsat din ven har talt og lyttet, og begge af jer har ryddet luften, se på mulighederne for at du kan nå på de ting, der har undergravet dit venskab til dette punkt, og se efter måder at sætte forholdet tilbage på sporet. Hvis du mener så meget for denne person, da de betyder for dig, gennem gensidig kompromis i sidste ende vil du have mindst gjort nogle fremskridt i den rigtige retning.
 10. 10
  Viser vilje til og for at undgå voksende hinanden nogensinde igen. Når du har arbejdet gennem de udfordringer, dit venskab og komme til en delt løsning, viser din ven, hvor meget de betyder for dig. Start med at skabe nye erindringer og dyrebare øjeblikke, der vil gøre den ubehagelige side i din fælles historie ser ubetydelig og aldrig værd at nævne igen.

Tips

 • Må ikke være bange for at være den ene til at snakke, især hvis din ven ikke taler op.
 • Hvis (r) han er virkelig din ven, vil de føle åbne med dig og omvendt.
 • Vend din mobiltelefon fra, mens tilbringe tid sammen med din ven. (S) han skulle gøre det samme. Konstant at afbryde samtalen for at besvare et opkald eller sende en SMS-besked viser din ven, at du ikke rigtig sætter pris på din tid sammen.
 • Del noget vigtigt og personlige eller bede om råd på nogle problem. Dette vil understrege på definitionen af ​​"venskab" - være der for hinanden - og flytte fokus væk fra det problem, du forsøger at lægge bag.
 • Gør nye, spændende ting med din ven, men også holde traditionerne du begge nyde. Dette vil styrke jeres forhold yderligere.
 • Husk at holde løbende kontakt med din ven. Sende et julekort hvert år, kunne være en flot gestus.

Advarsler

 • Gemme dit venskab må aldrig komme til uudholdelige omkostninger som din, og den anden persons helbred og moral eller dem af de personer, du to pleje om. Må ikke foretage eller give efter for sådanne krav.